Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js) › Notepad++ vs. Dreamweaver
Starpcitu: tagu vārdus jāraksta ar mazajiem burtiem.
P.S. Fox, njā atgādina gadījumu, kad vienu gandrīz no skolas izmeta par FF lietošanu skolā…
Savā pamatskolā vari darīt ko vien gribi, tur netiek pievērsta īpaša drošības politika tam visam, jo parasti paši admini ir kādi praktikanti, kas iet vienkārši atsēdēt savas stundas.
A vot tādos tehnikumos šaubos vai varēsi staigāt par galvenā admin kompi un pumēt uz viņa PC visādus porņukus. 😀
Kaut kad kad vēl nebija datorsistēmu moderizācija iekš RTU-LF, biju atkodis pāris veidus, kā var failus no viena PC uz otru pārsūtīt, izmantojot galvenā servera musaru mapi, iemetam musarā un otrā galā izkutojam laukā. 😀
Beigās vajadzēja vienu darbu pašam atrādīt, a skolotājai nav tiesību, lai failu saglabātu, tad nu mans sāka visas savas lietas klārēt, blin tā nobrīnijās, mans jau saka, a ko ta Jūs domājāt, mēs te atnākuši ar galīgām nulles zināšanām par PC 😀 😀
Nu kāpēc nevar peteikt start->run->winword
? Vai vēllabāk winkey+r->winword? Iekš RIV sisadmins zvanīja uz vels lai braucot skolai tīklu činīt :duno:
Vienmēr besījusi tā frāze: start->All programs->Microsoft office->Microsoft word
klikskjis uz Start, taad klikskis uz all programms, visiem ir? nu tad talak ejam microsoft office, atradaam? un klikskis uz Microsoft Word! Jaaniit, neatradi? o_O, nu saakam visu no sakuma! xD
Dreamweaver ir mēsls. Principā visi WYSIWYG rīki ir bezjēdzīga laika tērēšana.
It sevišķi, ja par to ir jāmaksā (un uzņ ēmumos par to ir
Uz windas protams notepad++ ir viens no retajiem variantiem. Vēl ir tādi kā:
Vi, Eclipse – multiplatformu
Anjuta, Gedit, Screem – GTK bāzēti
Kate, Quanta+, Kdevelop – QT bāzēti
[img]https://innonesen.se/data/images/aptana-studio.png
Daudz labu fīāu
Un nav arī jāinstalē obligāti, var lietot no USB stick.
P.S. Artanim ir taisnība (ne vienmēr, bet šinī gadījumā bija)
Toč laba lieta, būs jāpapēta sīkāk.
Bija moments, kad man pateica, ka vajadzēs izmantot SVN, ieteica man kaut kādu rīku kuram ir šīs versiju vadības sistēmas atbalsts, bet tas arī bija no tiem mega smagajiem. Uzliku iecienīto TortoiseSVNNotepad++ spraudni
Vēlreiz jāuzsver svarīgā atšķirība, ka Dreamweaver ir maksas produkts, bet Notepad++ ir bezmaksas un atvērtā koda.
BlueFish uz *nix sistēmām
Principā, visi viņi dara vienu un to pašu – vienīgais jautājums ir gaumes lieta ( syntax highlighting, utt. ).
Preses relīzes