Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Notepadiešu iepirkšanās paradumi uz Ziemassvētkiem
Bet man ir tradīcija piešķirt pašam sev prēmiju par gada darba rezultātiem, un parasti tas ir kaut kas no sadzīves tehnikas – jauns telefons, TV, mājas kinozāle utml. 🙂
Bet man ir tradīcija piešķirt pašam sev prēmiju par gada darba rezultātiem, un parasti tas ir kaut kas no sadzīves tehnikas – jauns telefons, TV, mājas kinozāle utml. 🙂
+
Tuvākie cilvēki arī saņem pēc nopelniem X)
Samuraj, a man mazu prēmiju????
Otrs, varētu sevi pieminēt pie samuraja tipa, kas dāvanu pērk pats sev, par labi padarītiem darbiem.
Galvenā dāvana, jau ir svētkus pavadīt kopā ar tuviem un mīļiem cilvēkiem, vairāk jau arī neko nevajag. Uzgraust kādu mandarītu, pamalkot sarkanvīnu, aprunāties, paskaitīt svētku pantiņus, iegrausties kādā abu galu sadegušā speķa pīrādziņa un jauki pavadīt laiku.
Kaut kā nesaista tās dāvināšanas un niknās svinēšanas. Visu vēl sabojā tie sasodītie komersanti, kas cenšas uzpelnīties.
Man labāk patīk kā dāvanas dāvina pie mums. Staigā visu dienu pa veikaliem un meklē… kaut ko lielu, pēc iespējas lielāku… figņu.”
Š os tekstus atceros allaž, kad kādam meklēju dāvanu. 🙂 Es gan cenšos sameklēt kaut ko praksē arī noderīgu.
Tapēc, ka cilvēki priecājas pat par to, ka tāds antisociālais frīks kā es, piedalās šajos pasākumos.
Bet es saknē esmu žmogs, un neizdodu naudu dāvanās ģimenei. Ai kāds es nepateicīgs.
P.S. Es telefonu slēdzu laukā reizēm… kad man tā vajag, pat ja tikai 2-4 dienas brīvas. Tad atpūšos no darba… Bet tuvākie tāpat zin, kā mani var sadabūt rokās. 🙂 ZS un citās svētku dienās svešus numurus neceļu.. bet lai ignorētu savus tuviniekus Ziemassvētkos… nu nē… pārāk reti šos satieku, lai vismaz ZS viņus negribētu redzēt.
Uz ZS (tāpat kā uz pārējiem wannabe-visi-priecājamies svētkiem) telefons ir izslēgts, visus sūtu kaku likt un izvairos no jebkādām sadursmēm ar radiem vai draugiem, kas grib mani sveikt.
Jāpiekrīt WarNeo.
zivs, negribu Tevi aizvainot, bet Tava rīcība man izklausās pēc tipiskas īmŠ/tīņa
Tad jau internetu arī uz Z-svētku laiku kategoriski atsakies lietot, jo pastāv iespējamība, ka kāds “neģēlis” Tevi sadomās apsveikt?
Vari arī neatbildēt, bet vai Jāņos arī tāpat dari?
Mazliet humoram:
[spoil]
Christmas-related phobias
North-Polar Disorder (NPD): The chronic fear that someone is on the roof.
Blitzen Fits (BF): Uncontrollable tantrums (dusmu lēkmes) resulting from the belief that reindeer have befouled (apgānījuši) one’s driveway.
Angoraphobia (AP): A chronic fear that cousin Harriet from Omaha sent you another homemade sweater for Christmas.
OCD-AAA: A variation on obsessive-compulsive disorder, in which sufferers are constantly on the verge of panic for fear that they forgot to buy triple-A batteries for their kid’s Game Boy. Although researchers once believed OCD-AAA was chiefly a male syndrome passed from father to son, new data point to a variant in married women. Currently classified OCD-BVD, the affliction manifests in wives’ inability to choose between boxers and briefs when underwear shopping for their spouses. (Further studies are currently being conducted under a joint grant from the AMA, NIH and the Fruit of the Loom Foundation.)
Ho-Ho-Phobia (HHP): A profound fear of rotund, bearded men in red suits and black boots. HHP outbreaks usually surface in late November, when sufferers begin to report frequent sightings of their most feared apparition on street corners, in shop windows and on TV commercials for local car dealerships. Often referring to these men as Santa Claus, St. Nick or “chortling fatboy,” the afflicted appear most unsettled by what they call “department store Santas,” whom they insist “are constantly surrounded by cranky little men in green outfits who keep glancing at their watches.”
[/spoil]
Vai cik jauki būt nepelnītājam.
Tapēc, ka cilvēki priecājas pat par to, ka tāds antisociālais frīks kā es, piedalās šajos pasākumos.
😀
vai uz jauno gadu sagaidīsim V3? 😀
😀 😀 😀
Man murgos ir rādījies, kā mans kaķis kodē notepadu 😀 😀 😀 LoL
Kolēģi, sametamies uz Jauno gadu sametamies priekš kaut kā motivējoša tam kaķīšam, lai tak neslinko un pacenšās. 😀
Un piekrītu Samurajam un tiem,kas arī sev par labi pavadīto gadu(vai citiem iemesliem) iegādājas vairāk kā parasti…
Un pie dāvanu pirkšanas ļoti piedomāju,jo gribas savos tuvākos iepriecināt pēc iespejas vairāk(tas protams nenozimē,ka tik lielāka dāvana),tomēr visu atlikušo gadu tik mīļš neesmu 😀