Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Notiek strīdiņi par Windows 10 ikonām
Attēlā redzamās alternatīvās ikonas nav tik pārmērīgi vienkāršotas kā distributīvā iekļautās. Neowin centās noskaidrot, vai nākotnes buildos tās tiks izmantotas, bet konkrēta atbilde netika saņemta.
Agrākie Windows XP un Vistas dizaineri stāsta
Nekas labaaks vizuaali un funkcionaali par Windows 98 un 2000 nav bijis. Ne velti taas bija Microsoft un Windows sasniegumu virsotnes.
Samuraj, vai tiešām nav iespējams publicēt ziņas par kaut ko aktuālu? Vai tiešām šitento lapu apmeklē tikai – izteikšos tieši, jo aplinkus nemāku izdomāt kā to pateikt – plānā galdiņa urbēji kas dročī uz neiznākušām, mazliet izmainītām esošajām operētājsistēmām – ? Lasot noutpadu rodas iespaids ka bez kārtējā maikrosofta sviesta cepšanas IT pasaulē īsti pat nekas nenotiek.
Windows 10 un tā izstrāde ir pasaulē visaktuālākais, jo ar to nāksies saskarties katram no mums. Patiks vai nepatiks.
ziepju operas dzeltenās preses līmenī, un ziņas tikpat svarīgas un aktuālas. Apmēram tas pats, kas publicēt kāda krievu ražotāja kārtējā 20-30 gadus vecā modeļa kosmētisku atjauninājumu, kurš vēl nav izlaists, ar mērķi uzkūdīt tautu uz cepšanos par to, ka, lūk, sēdekļiem pārvalki ir citā krāsā un durvju rokturiem forma ne tāda, lai arī fabrīķī visiem pie kājas, ka tirliņi par to cepas. Ja neskaita tās retās reizes, kad pats maikrosofts prasa atsauksmes – kāda no šitā visa jēga? Es kā cilvēks, kurš internetu sācis lietot relatīvi vēlu [2002. gads] droši vien esmu kaut ko palaidis garām – winxp, win2k un win me izstrādes laikā arī internetā gāja vaļā šitāda netīrās veļas mazgāšana?
Drīkst šito saukt par žults izgāšanu, bet tā ir žults, kas krājusies vismaz kādus 7 gadus. Normāli vajadzētu kādus divus rakstus – “Microsoft gatavo kārtējo Windows Vista atgremojumu, sauksies Windows 10. Iznākšanu prognozē tad un tad.” un “Microsoft izlaidis kārtējo Windows Vista atgremojumu, Windows 10. Niknāku dzelžu iznākšanas rezultātā darbojas ātrāk, lai arī resursus patērē vairāk. Pie jaunām funkcijām pieminiama “I’m dumbass” ikona blakus “Ok” un “Cancel” kas automātiski izpilda visu kas vajadzīgs”, bet visu šito netīro veļu atstāt priekš pokemoniem.com un lameram.ru.
Ja windows 8 oem dos windows 10 tad lietošu to.
Nu un nedaudz par to kā Liepājas dome atkal nopirka 122 kompjus, ar OEM win8.1 un M$office.
Tad kāpēc Tev nepadarīt Notepad labāku ar saviem rakstiem?
Un nesaki draudziņ, vārdus “es neprotu uzrakstīt”! Arī es reiz sāku no nulles. Vajag tikai gribēt. Jo gramatiku, ko skola neiemācija, to šeit izlabos.
manā uztverē liekas ok, gan notepad saturs, gan pašreizējās win10 spekulācijas… ok, varbūt man ir zemas prasības, bet citos portālos savā dzimtajā mēlē neko daudz labāku neesmu atradis… skriet un meklēt aizjūras portālos pašu svaigāko infu nejūtu vajadzības…
ja atmiņa neviļ, tad jebkuram no *irsējiem ir iespējas pašam veidot un publicēt rakstus par aktuālajiem jaunumiem IT un tai pietuvinātās nozarēs… arī es palasīšu… 😀
nepatīk ko samurajs raksta, nelasi, durvis pac atradīsi… savas nožēlojamās dzīves žulti nevajag obligāti izgāst notepad.lv, cepumus par to neviens nedod….
Reku links, ja kaadam vajag
Samurajs jau nav vainīgs, nav jau laika katru dienu rakņāties un meklēt ko interasantu – paķēra pirmo, kas trāpījās no populāro ārzemju saitiem, tas arī viss. Bet fakts, ka pasaulē par to notiek diskusijas – tas ir vāks!
Kāda starpība, kādas ikonas? Johaidī, ņem un nomaini tās, ja kas nepatīk.
Varbūt atvērsim jaunu diskusiju par to, cik labs ir jaunais “X” linux distributrīvs, jo redz – nevisai izteiksmīga desktopa bilde defaultā uzlikta???
(edit: man ir mate)
Window-ā tieši pretēji. Daudz lietotāji, daudzi ar to ir sasaistīti, īpaši alternatīvu nav. Ikonas vai izskatu izdomā Redmondā, un ar tādu ej un dzīvo… ja nevēlies gruzīt klāt 3 personu programmatūru. (Piemēram Classic Shell gadījums)…
Un par kaut ko tādu vispār satraukties…
Un šinī gadījumā nebija kā Shady teica “samurajs paķēra pirmo rakstu…” Š ī ziņa visur bija pašā augšā, jo stāsts jau nav par ikonām. Stāsts ir par to, ka M$ intensīvi sadarbojas ar patērētāju, lai padarītu Windows labāku. Un tas nes augļus.
Preses relīzes