Notiek strīdiņi par Windows 10 ikonām

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Notiek strīdiņi par Windows 10 ikonām

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Nelabojams
    Participant

Pilnīgi piekrītu. Savulaik mani parāva rēciens… salonā gaidīju sagatavojam manu jauno autiņu un es šķirstīju reklāmas materiālus aiz neko darīt. Tad lūk, konkrētai – nebūt ne lētai un nebūt ne bling-bling cienītāju auditorijai domātai mašīnai kā galvenās fīčas tika reklamētas – jauna veida glāzes turētājs salonā un no agrākā mazliet atšķirīga restīte ap pagrieziena atkārtotāja lampiņu uz spārna. Pilnīgi zb. tie veikalinga “speciālisti”…

No citas puses raugoties, darba videi, kur gandrīz visu informāciju uztver caur redzi, ir jābūt vizuāli tīkamai. + jāvar viegli, ātri un intuitīvi atrast vajadzīgās lietas. 90% lietotāju, kā Samurajs zemāk raksta, nekas cits arī neinteresē. Galvenais – lai netiktu šīs lietas sačakarētas (neatrodamas, nekonfigurējamas); man vēl liekas svarīgi, lai būtu iespējams aizvākt konkrētam lietotājam nevajadzīgās lietas. Man tās ir visas tās Libraries, kas lien priekšā visam, gribi vai negribi; offic’ā – daļa iebūvēto stilu un formātu.

shady
    Participant

Arī 360 eiro nemaz nav tik slikta alga. Ja parēķinām, tad 360*4 = 1440 eiro mēnesī, kas Latvijā ir diezgan ok!

Quagmire
    Participant

shady, te nav UK, kur pārsvarā tavu minimālo par zemeņu ravēšanu maksā katru nedēļu. 😀

shady
    Participant

Quagmire – tu neticēsi, bet tur uzskata, ka valda krīze un tauta izbrauc uz aizokeāniju prom 😀 Tā kā vecais labais joks par to, ka pasaule nezina, kas ir krīze, jo tā atnāca uz Latviju un tur arī palika – ir pilnīga taisnība 🙂

shady
    Participant

Lai nedzītu pilnīgu offtopiku – tiem, kas testē un lieto ikdienā 10to versiju, var ieskatīties, piemēram, te: https://www.msfn.org/board/topic/173477-windows-10-tips-tricks-and-tweaks/

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā