NPS

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    deivs001
    Participant

PHARE ESK 2000 programmas ietvaros Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Informācijas tehnoloģiju fakultātē (ITF) izveidota Neklātienes Programmēšanas Skola (NPS). NPS ir paredzēta visiem tiem, kam ir interese par datorzinātnēm un vēlmes turpināt studijas nozarēs, kas saistītas ar datorzinātni un programmēšanu.

Projektā iespējams pieteikties gan vidusskolēniem, kas vēlas iegūt vai papildināt savas zināšanas par dažādām programmēšanas valodām, kā arī pieaugušajiem, kam šīs zināšanas ir nepieciešamas darba vai personīgajām vajadzībām.Mācības notiek laika periodā no 1.oktobra līdz 31.maijam.

Sākot ar 2007./2008. mācību gadu dalība projektā ir bez maksas.

Uzņemšanas noteikumi

UZŠ…EMŠ ANA 2007./2008.MÄ€CĪBU GADAM JAU IR SÄ€KUSIES!!!NPS var iestāties jebkurš interesents neatkarīgi no vecuma un zināšanu līmeņa par programmēšanas valodām un iespējām. Pieteikties dalībai NPS kārtējā mācību gadā var līdz 30.septembrim, aizpildot un nosūtot pieteikšanās anketu. Anketu iespējams aizpildīt šeit.

Domāju, ka šādu info vajadzētu arī šeit.

usins
    Participant

Noderīgi. Bet tad mani interesē viena lieta. Vinji man uz pastu sūtīs uzdevumus un tad es vinjiem atbildes un tad kkāds sertifikāts ar būs?

Bet nju pamatam varētu pieteikties.

deivs001
    Participant

Aizmirsu pievienot lapusīti: https://www.itf.llu.lv/?l=54

Foxsk8
    Participant

Š o jau kaut kur biju lasījis. Domāju pieteikties, bet biju piemirsis šo te. Labi, ka atgādināji. Ir iemaņas pascal, visual basic. Redzēs, ko ta šamie dos, ko darīt. Pa gariem ziemas vakariem varēs pamācīties.

deivs001
    Participant

Nju kāds vēl pieteicās?

Foxsk8
    Participant

Gribēju pieteikties, bet laika trūkums to neļauj.

deivs001
    Participant

Slikti!

Bet par laimi NPS ir forši cilvēki. Biju pazaudējis tos .pdf ar uzdevumiem, bet 10 minūšu laikā saņēmu 🙂 Gods un slava viņiem!

Foxsk8
    Participant

Kas slikti. Tas ir labi, ka dienā atvēlētais laiks tiek izmantots lietderīgi, un tur kur viņs tagad “uz sitienu” ir vajadzīgs. Tā vismaz ir man.

Dienas kārtībā:

00:00 – 02:00- guļu gūltā skatos filmu, atpūšos, ja neko jēdzīgu nerāda, sēžu pie PC un veicu savus darbus, ko esmu iekavējis, vai ko vēl neesmu izdarījis.

03:00 – Eju gulēt

07:00 – Ceļos un dodos uz tehnikumu

12:00 – vidējais laiks, ko pavadu skolā

14:00 – izdaru visus ikdienas mājas darbus

15:00 – taisu “ģimenei” pusdienas

16:00 – Sēžu pie PC

18:00 – Haltūras, draugu apciemošana, etc

21:00 – Mācības

22:00 – Izklaide

23:00 – Sēžu pie PC

Vidēja dienas kārtība.

Laiks, kad sēžu pie PC izmantoju, lai mācītos php, javascript, ložņatu pa netu, kaut ko palasītu, notepadā uzturēties. Vairāk tendēts uz pašmācības nolūkiem.

usins
    Participant

fox par tehnikumu samelojies 😀 bik veelaak ierodies ap kaadiem 10 😀

WerNeo
    Participant

Jauka foxim kārtība. Man ir tā. 9:00 ceļos. 10:00-19:00 darbs… 20:00 vakariņas (pie datora)… 20:30-22:00 (Laiks sievai… Ziņas… u.c.)… 22:00-+/-1:00, pēc darba darbi privātajiem (papildus naudiņa)… 1:00-“vakara pasaciņa”-dokumentālās filmas…

Labi ka tas mans grafiks 4-5 dienas nedēļā (reti kad aizvelkas līdz 6 dienām).. Pārējo laiku veltu patīkamajam…

P.S. Daudzreiz ir tā, ka pēc darba, darba ir vairāk… Tāpēc par tām brīvajām dienām varbūt arī samelojos, jo darba netrūkst… Bet tas jau laikam visiem, kas grib strādāt un saņemt normālu atalgojumu…

Foxsk8
    Participant

usins wrote:

fox par tehnikumu samelojies 😀 bik veelaak ierodies ap kaadiem 10 😀

Miega trūkums organismā. Dažreiz sieviete no rīta nekur nelaiž.

deivs001
    Participant

Atjauninājums! Otrais modulis tiem, kam gribas iemest aci, ko māca šeit.

Tvinky
    Participant

Ielādē vēl, šķiet nodzēsuši. Es ar visām savām darīšanām šo postu biju palaidis gar ausi ;[[ Ganjau būtu pieteicies.

deivs001
    Participant

1.

2.

Tvinky
    Participant

Sk. būtu man noderējis pirms gada, tagad tas man jau ir iziets universitātē ar visu C++ 🙂 Anyway ganjau vēl kādam noderēs linki.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā