Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › nv4_disp.dll gļuks vai kas?
Varētu kāds izskaidrot kāpēc man nv4_disp.dll fails ir uzinstalējies, kā uz WINDOWS 2000, bet man ir XP.
Viņu var izlabot? (Jaunāko savas kartes driver novilku, bet nekā).
Dēļ šito “prikolu” man XP met BlueScreen
Neesi norādījis videokartes modeli, bet draiveris, ko mēģini uzlikt, nav no pašiem jaunākajiem.
Ierīces apraksts – NVIDIA GeForce FX 5500
Adaptera rinda – GeForce FX 5500
BIOS rinda – Version 4.34.20.69.00
Videoprocesora tips – GeForce FX 5500
DAC tips – Integrated RAMDAC
Atmiņas izmērs – 256 MB
Uzstādītie draiveri
nv4_disp 6.14.11.7516 – nVIDIA ForceWare 175.16
Manuprāt sāc vēlvienureiz. Un normāli ar normālu xp disku.
Ieradīsies betons, tas varbūt pateiks rupjāk, bet ar tik maz informācijas varu vienīgi ieteikt griezties pie cilvēkiem, kas ar tādām lietām nodarbojas ikdienā.
Man domāt, ka neesi sevišķi gudrs datorjomā, un sākt datora instalēšanu šādi – tas tikai liecina, ka varbūt labāk nodarbojies ar to, ko proti, ja vispār kaut kas tāds eksistē.
Cik daudz tev informācijas vajag lai saprastu?
Ko piesienies pie skina viņš labi ja 1Mb ramu ēd.
Informācija?
Neliels sīkums pietrūkst – avots, kur grābi šāda nedabīga paskata xp instalāciju.
Ak jā, un, ja reiz tik ļoti patīk skins, tad priecājies un neuzdod muļķīgus jautājumus forumā, ”vistalizēts” xp noteikti slēpj sevī tādus pārsteigumus, ka video draivera trūkums ir tikai sīkums…
1. Tas, ko tu lasi, ir faila apraksts, kurš maz ko nozīmē
2. Win2k un XP draiveri ir identiski, tāpēc esmu pārliecināts, ka fails ir pareizais.
3. Tas, ka tev zilais logs kaut kur piemin šī faila nosaukumu, vēl ilgi nenozīmē, ka pie vainas ir fails.
Esmu diezgan pārliecināts, ka fails nebūs pie vainas. Vari pamēģināt uzlikt vecākus draiverus, bet, ja ar visiem visiem draiveriem viena un tā pati kļūda, tad tas jau velk uz beigtu dzelzi vai sapistu windozi.
Vispār, ja gaidi kādu palīdzību, par sliktu nenāktu arī Zilo logu kļūdas paziņojums… un jā, sāc ar skina novākšanu, tas, ka viņš ēd tikai 1Mb RAM vēl nenozīmē, ka viņam nav slimīga tendence čakarēt video draiverus – kas zin no kādas miskastes esi viņu izracis.
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the fallowing file: nv4_disp.dll
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
If this first time you’ve seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, fallow this steps:
Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.
If problem continue, disable or remowe any newly installed hardware or software. Disable BIOS Memory options such as caching or shadowning. If you need use Safe Mod to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then Select Safe Mod.
Tehnical information:
***STOP: 0x00000050 (0xE37243E0, 0x00000000, 0xBF0BC9F8, 0x00000000)
*** nv4_disp.dll – Address BF0BC9F8 base at BF012000, DateStamp 481c0584
Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complete.
Contact your system administrator or technical support group for futhure assistance.
Kā arīvar būt vainojamas tās visuālās figņas, labākam rezultātam uztaisi tīro Windas instalāciju, jo iespējams tie transformeišan paki čakarē sistēmu
Starpcitu kādos gadījumos izlec zilais logs? Randoms? Varbūt ir noteikts laika intervāls? Varbūt tikai spēlējot spēlītes?
Rams – Memtest86+/ Man ir PC 3×256( Katru atmiņu 3 reizes testēju, neviena errora).
CPU – Prime95 (Kopā vairāk, kā 3 stundas, neviena errora).
Videokarte – FurMark (20minūtes nekādu gļuku).
Zilais logs izlec tikai spēlējot spēlītes. Laika intervāls no 10-15 minūtes(Parasti).
pieskrūvē venķiku savam pasīvās dzeses videokartes radiatoram.. es piemēram liku turbīnu, kas šāva gaisu virsū uz radiatora..
..un vēl, Kassel`, Tev labs skins! Iedod lūdzu linku uz viņu, man ir savādāks, gribētos šo ar patestēt. 🙂
Ja EVERST nemelo, tas visu izsaka. 😀 Pa 35 vairāk ir reti. 😀
VGA nezinu, nav sensora. 😛
Ķeries vien klāt sūcējputeklim, un tīri laukā radiatoru, kas ir pie GPU, ja Tev silent tipa bez cooler, tad mēģini tomēr pielikt vismaz kaut kādu. 🙂 (Ja ir iespēja). Sliktāt nebūs, nu ja pēc visa tā procesa labāk arī nav, tad domāsim ko Tev ieteikt! 🙂
Jānes otrdien uz remontu lai liek klāt ventilātoru.
Ieteikums:
1. Uzinstalē normālu windows (ar to es domāju ražotāja M$ piedāvāto oriģinālo, cik nu kuram tas maciņš ļauj) internetā ir pieejamas arī ”nekruķītas” XP versijas, tādas atrast var pat piecgadīgs bērns.
2. Saliec draiverus pareizā kārtībā, sākot no čipseta un citiem, atkarībā no mātes plates un/vai dzelžu ražotāja piedāvātajiem variantiem.
3. Uzinstalē vitāli nepieciešamās lietas – kā Java, Flash Playeri, kodeki utt.
4. Sainstalē vajadzīgo ikdienas softu – Offici un pārējās blēņas.
5. 7 reizes pārbaudi, vai visas figņas darbojas kā nākas.
6. Bekapo visu uzinstalēto hu*ņu.
7. Uzliec kaut kādu ”kruto ādiņu” un griezies forumā pēc palīdzības.
Preses relīzes