Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › NVA uzbāšanās!?
nekādas tiesības stroikaa nevajag.. mums te pusei nav…nodzeeruši
naac pie manis straadat uz dragaataju kolektiivu
Pag tad jau tur toč nevar iet pie jums – tad es ar nodzeršu savas!!!
Celtniecība un vēl prom no majām,tad labāk pa 9 ero stundā UK pakalpoju tiem”ja reiz prom no mājām” un pats galvenais nav smags darbs….Auto rezervjdaļu izplatītāj firmā varu tikt kaut tulīn….,bet vienīgais ka nepatīk ka prom no savas ģerevņas!!!
E poxuj,kamer šai galā ir bagātozīdz ar to tiem ir ko nozagt,man te pat tīri labi
a kam tev taas tiesiibas.. taa ari nesaprotu… darbu sola, ja buus?
Nē izklaidei – lai var ar kādu opeli maukās aizlaist 🙂 !
Darbu jau tagat varu dabūt 3 vietās – tik nepatīk tie darba devēju purni !!!Pareizāk tā-ar gadiem ir sapratis ka labāk kalpot sev neka razpizģejiem!
Mežš visapkart + udeņi un ja vēl iestād savu dārzu,nesaprotu TAD KAPĒC MAN BŪTU JAIET KUR PAZEMOTIES! Un ja vēl pieprot biznes štelles tad pietiek ar to jā kādam blakus ir nauda-līdz ar to daļa no tās tiek man!
meklee padauzi ar auto… lai vedaa tevi
kas tas par celtnieku, kas nedzer… taads vel nav redzeets
meklee padauzi ar auto… lai vedaa tevi
Es pats gribu pavedināties!
Ieliec vāģi šādu verķi
tiem kam gadi atlavaa vajadzeja to dariit 90tos gados… es noliku 96.gadaa kad man bija 18 gadi, torez man viss tiesibu liksanas process kaadi 60 lati izmaksaja 🙂 brauksanas stunda vispar maksaja 2 lati
toreiz vispaar nebija taadu csdd mašīnu ar kameraam… ar instruktoru braucaam ar savu masiinju uz csdd …toreiz veel ar ziguli macijos un noliku tiesiibas ar pirmo reizi… kameru nebiju nekaadu… ja avarijas situaciju neaizrasiji eksamena laikaa… tad tiesibas kabata
skatos, ka UldonsTV ari izgazas un nenolika eksamenu
p a j o l i e m
Pēc tiesību iegūšans ja pirmāja gadā satais tavas vainas pēc sūuudus tad tiesībās uz 36 mēnešiem nost!
Es ceru ka jūs manu domu saprātāt-Tad vienkāršak braukt bez tiesībām jo tev nebūs ko atņemt-tiktikās ka to vēco opeli :D!
Kā tad aizvedīšu meiteni uz randiņu, ja nav tiesības.
Tiesības jau man vajadzīgas, lai dabūtu meiteni.
Nu gan domāšana un degradācija! Ar kājām aiziesi uz norunāto vietu un tālak ar taxi-ja šmarai kas būs nepaticis -tad tev nu tādu točna nevajag!
Pašā sakūmā tās padlas japiekorektē tā ka neviens ar viņām neauklēsies!
Man piemēram bāba pati ar savu autiņu laida uz strelku-parasti beidzās tā kā mežā šai piesmidzināj formulu -pati vēl dabū pucēt!
Un tā tas turpinājas vismaz 3 gadus-Mājas tak nevarēj vest jo vecene!
Lai tiktu pie pīzdas nevaig nekādas tiesības-galvenais nelaist luni pisoot tās k u c e s-pašas mauksies un skries!
Tākā tiesības vaig tikai lubrakiem ar domu lai tiktu pie pīīzdass!
Vispār daudzviet pasaulē jau tiek testēti pirmie transporta līdzekļi,kuri spēj pārvietoties bez vadītāja. Ļoti iespējams,ka jau tuvākajos gados tie būs pārdošanā. Par cik to reakcijas laiks būs ātrāks kā cilvēkam un tie spēs savstarpēji sazināties,tad jau tuvākajā nākotnē cilvēkiem varētu pat aizliegt pašiem vadīt transportlīdzekļus,lai netraucē satiksmi.Pagaidām gan grūti prognozēt,kad šie jauninājumi tiks ieviesti Latvijā.
Tiesības jau man vajadzīgas, lai dabūtu meiteni.
Nu gan domāšana un degradācija! Ar kājām aiziesi uz norunāto vietu un tālak ar taxi-ja šmarai kas būs nepaticis -tad tev nu tādu točna nevajag!
Pašā sakūmā tās padlas japiekorektē tā ka neviens ar viņām neauklēsies!
Man piemēram bāba pati ar savu autiņu laida uz strelku-parasti beidzās tā kā mežā šai piesmidzināj formulu -pati vēl dabū pucēt!
Un tā tas turpinājas vismaz 3 gadus-Mājas tak nevarēj vest jo vecene!
Lai tiktu pie pīzdas nevaig nekādas tiesības-galvenais nelaist luni pisoot tās k u c e s-pašas mauksies un skries!
Tākā tiesības vaig tikai lubrakiem ar domu lai tiktu pie pīīzdass!
Letaak te babkas vienā saita pasutit un nopirkt… Nekadu problemu pec tam
Meitenēm jau ir uzskats, ka īsts vecis ir ar tiesībām un auto.
Beidz muldēt-kuras tā uzskat,tās jau vairs nav meitenes ,bet alkatīgas padauzes un ja kāda trāpās kura tā uzskat…tai jau pie pus vārda ar kāju pa d i r ss u lai piss nāxuj- šāda lai meklē kādu 80 gadīgu veci kam nauda un sūķē tam -būs šai viegla dzīve ! 😀
Nu vo vismaz pie tādas stūrēs varēs iedomīgās atsūkāt,ja negribēs lai uzkabin šas uz to rotējošo purķi!
Vakar liku jau 3 reizi un izgāza, jo nepaskatījos atpakaļskata spogulī, pārak strauji samazināju ātrumu, kā arī neieņemu pareizo joslu uz Slāva apļa, ieņēmu labējo tālāko, pateica, ka to nevajadzēja ieņemt un eksāmens beidzies. Jau 1200eur esmu izsviedis tiesību iegūšanas procesā.
Nu tad padomaa , vai bez tiesiibsam nebuus leetaak …galvenais skaidra un uzmaniigi brauc tad jau menti virsuu neskrien
Vai tad tev nav nekaadas tiesiibas? …Man TR2 Maucu…un kad nograab samaksaa sod 40 ero par neatbilstosu kategori un taa pluuc liidz nakamai reizei….
Jau apnikusi tā epopeja, Rīgā gāž ārā, vadā pa grūtam vietām. Varbūt braukt labāk Talsos likt? Nav tramvaju, sabiedriskā transporta joslu, satiksme ari maza.
Tu ar traktora tiesībām vadi b kategoriju?
Man ir tikai velosipēda tiesības.
Jau apnikusi tā epopeja, Rīgā gāž ārā, vadā pa grūtam vietām. Varbūt braukt labāk Talsos likt? Nav tramvaju, sabiedriskā transporta joslu, satiksme ari maza.
Tu ar traktora tiesībām vadi b kategoriju?
Grūtās vietas būtu Agenskalns?Itkā jau nav slikti ka iedzen visas nianses,bet ja nauda taa paknapi tad nevaidzēj rīga kartot!
Jā es ar traktor tiesībām vandu ar vieglo :)….nu bet traktor tiesības ir pielidzināmas smagajam c,c1 xuļi nevarēs ar vieglo plūkt!
Preses relīzes