NVIDIA popularizē Windows 8.1 ar jaunu spēļu draiveri

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas NVIDIA popularizē Windows 8.1 ar jaunu spēļu draiveri

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

NVIDIA izlaidis jaunu grafikas draiveri GeForce 331.65 Game Ready WHQL, kurš uz Windows 8.1 64-bit sistēmām došot līdz 20% veiktspējas pieaugumu daudzām spēlēm kā Battlefield 4, Sniper Elite V2 u.c. Bez tam instalācijas paketē atrodamas vēl divas geimeriem nozīmīgas lietas.

GameStream funkcionalitāte ļaus straumēt PC spēles uz NVIDIA portatīvo spēļu konsoli Shield. Nākamais etaps būšot Shield sajūgšana ar spēlētāju lielekrāna televizoriem, tā kā darbi turpinās.

ShadowPlay (attēlā) ir video ierakstītājs, kas dos iespēju spēlētājiem fiksēt savas uzvaras videoklipā. Ieraksts veidojas nepārtraukti kā pagaidu fails, kuru pēc vēlēšanās var saglabāt kā video failu. Š obrīd programma ir beta stadijā.

Veiktspējas pieaugums fiksēts 6%-19% robežās atkarībā no spēles. Bez tā vēl ir 4K displeju atbalsts, un daudz citu izmaiņu. Pilns saraksts – mājaslapā.

Daudzām spēlēm pēc Windows 8.1 patcha iznākšanas pazudušas problēmas ar pelēm. Tās ir Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Black Ops II, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: MW2, Call of Duty: MW3, Call of Duty: MW, Counter Strike: Global Offensive, Counter Strike: Source, Deus Ex : Human Revolution, Hitman Absolution, Hitman Sniper Challenge, Half Life 2, Metro 2033, Portal un Tomb Raider. Geimeri atzīmējuši situācijas uzlabošanos arī citās spēlēs.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_shadowplayui500x366_1.jpg[/img]

Stat1CX
    Participant

ShadowPlay tiešām ir labs rīks. Perfoermance hit praktiski neeksistē, sliktākajā gadījumā -3 FPS.

Jaunzems
    Participant

Š ādos brīžos man skauž, ka esmu AMD klients….

Toties man decembrī BF4 būs Mantle :>

Stat1CX
    Participant

Man arī šis interesē, cik tad liels tas performance pieaugums būs, ka tik beigās nesanāk tā ka uztaisa baigo haipu un chuš vien sanāk – performance pieaugums neliels.

uuadsydygs
    Participant

“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””“””

“””“””“””“””

RicoPico
    Participant

Šª, spambots! Kā iet, ko?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?