Oficiāli demonstrēta Windows 8 grafiskā vide

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Oficiāli demonstrēta Windows 8 grafiskā vide

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    jonjs
    Participant

Njā izskatās, ka visi ir aptrakuši uz tiem jaunajiem interfeisiem. Neviļus nāk prātā ari jaunais Ubuntu interfeiss, bet varbūt tā ir nākotne vienkārši ne jau no tukša gaisa tie phone un citi interfeisi sāk savā starpā mīties. Varētu būt, ka lielie korporāciju bosi patiesi domā, ka izplatīts kļūs kas ļoti vidējs starp planšeti un telefonu un klasiskie PC būs tikai tā, mājas sturī putekļaini mētāsies.

mildaa
    Participant

Jaunais “bling-bling” stils tiek attīstīts visur, un galvenais revolucionārais jaunievedums ir StŠre, kas lietotājam paver fantastiskas iespējas ;)) Iedomājos, sēžam ērtā krēslā pie ekrāna un žestikulējam gar to, man gan liekas, ka vecā labā pele ir daudz ērtāka, planšetēm un citām “pusmobilām” ierīcēm varētu derēt. Bet gan jau laiks rādīs… Kopumā – nothing special.

Ralfie
    Participant

Daļēji pa tēmu: paranoja uznāca, no tā, kādi backdoor’i ir pieejami valdību specdienestiem gan MAC gan Windai.. Tracināt sāk slēgtā koda OS’es.. ļoti ceru, ka pēc iespējas ātrāk parādīsies kāda informācija, kā no tā paglābties (izņemot variantu – atslēgties no interneta).

Kon
    Participant

nu nevajag ieņemt bērnus alkohola reibumā, nu nevajag 🙁

msh
    Participant

+1 prusak.

usins
    Participant

pārdomas par osx… pagaidiem tiem vēl ui pa vecam, bet arī plāno pāriet uz ipad tipa…

piwchix
    Participant

Ir ok, pat ļoti, bet tik un tā mans favorīts ir Plasma Active 🙂

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?