Oficiāli: Džobss pirms nāves strādājis pie iCar

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Oficiāli: Džobss pirms nāves strādājis pie iCar

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā konferencē Innovation Uncensored paziņojis viens no Apple direktoru padomes locekļiem Mikijs Drekslers (Mickey Drexler), pie Stīva Džobsa pēdējiem nerealizētajiem projektiem piederējis iCar – “āboliskajam” dzīvesveidam atbilstošs automobilis. Neoficiālas ziņas par šo ideju parādījās jau gada sākumā.

“Paskatieties uz autoindustriju – tā ir traģēdija Amerikai! Kurš projektē jaunos auto? Pirms nāves Stīvs sapņoja par iCar radīšanu, un es domāju, ka kompānija ar to varētu ieņemt kādus 50% tirgus. Bet projektu tā arī neizdevās realizēt” – tā Drekslers.

Š ādu Stīva Džobsa nerealizēto projektu savācies diezgan daudz. Daži no tiem vēl turpinās kā Apple TV, kuru, iespējams, mēs redzēsim vēl šogad. Savukārt cits projekts – interjers jahtai Apple gaumē, kurā piedalījās franču dizainers Filips Starks (Philippe Starck), atrodas Džobsa atraitnes Lorēnas pārziņā.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_mercedesbenzaclassinterior011024x768625x468_1.jpg[/img]

Avots

gatons
    Participant

Tagad tik jāpaseko līdz – pie kā tik vēl Džobss nebūs strādājis 😉 Lai uzlabotu preču notietu, Apple Džobsam piedēvēs ne to vien. Es nesaku, ka tā ir – tas tik tā – minējums.

cesedy
    Participant

nez, kad būs gaidāma iCity, kur viss sastāvēs tikai no Apple?

aoma
    Participant

Mani neuzrunā jau pati ideja – izvelētais brends, nu nevaru es saņemties pagaršot ābolu, kurā kāds iekodis jau pirms manis 😀

Kon
    Participant

Brakes? There is an app for everything! 😀

Triggers
    Participant

Nu jau pamazām jau veidojas Džobsa mānija. (ka tik kaut kur neizrok to, ka datoru ar viņš ir izdomājis)

Sāksim ar to, ka viņš pats NEKO no Apple tik populārajiem produktiem, nav izdomājis.

Anonīms
    Neaktīvs

Kas to ābolu nav pagaršojis, tas nezin tā garšu. Bet tā kā katram tās garšas kārpiņas savas, tad var gadīties ka kādam arī negaršo.

Jaunzems
    Participant
    msh
    Participant
    iKey
    Participant

un lētāki

MyNegation
    Participant

Bez iTūnēm gan jau nemaz iedarbināt nevarētu..

Black
    Participant

Neoficiāli: Džobss strādājis arī pie iDick projekta.

bumbulis
    Participant

“Tas nav defekts, jūs vienkārši stūri turiet nepareizi…”

buldozers
    Participant
    msh
    Participant

Jā, gribēju arī to pierakstīt bet piemirsu.

msh
    Participant

😀

Kas par modeli?

Kon
    Participant

Bļa 😀

Kādi konkurenti ir Ipod touch 4g? Un nevajag nemaz sākt saukt Iriver ..

buldozers
    Participant

iPod Classic 80GB

Crow
    Participant

Samsung Galaxy S Wifi, asshole.

Jaunzems
    Participant

Kas man Galaxy Player sērijai patīk, ir FLAC atbalsts.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?