Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Oficiāli: LG demonstrē flagmani G3
rakstījaGSMArena
Š eit es pievērsīšos galvenokārt dizainam un uzlabojumiem. Izrādās, ka arī šajā lauciņā vēl ir ko izgudrot, un G3 diezgan atšķiras no citiem līdzīgiem viedtālruņiem. No aizmugures ierīce šķiet izteikti izliekta – īpaši, ja skatās noteiktā lenķī. Patiesībā aizmugure arī ir izliekta, malas ir plānākas nekā vidusdaļa. Tomēr pašā biezākajā punktā šis izmērs nepārsniedz 8,9 mm. Krāsu gamma sastāv no pieciem metāliskiemMetallic Black, Silk White, Shine Gold, Moon Violet, Burgundy Red
Priekšpusē praktiski visu aizņem ekrāns – maliņas samazinātas līdz minimumam, kā rezultātā lietderīgais ekrāna laukums sastāda 76.4%. Akumulators ir maināms, un ar jaunu tehnoloģiju: katoda metāls nomainīts pret grafītu. Tā rezultātā 3000 mAh ietilpības pietikšot ilgākam darbības laikam.
13 MPix kamerā bez OIS+ attēla stabilizācijaslāzera autofokuss1 Wskaņas pastiprinātājs
Atbilstoši mūsdienu tendencēm LG ieviesis minimālismu un plakanus elementus darbvirsmai. Aktīvi tiek izmantotas apaļas formas grafiskajiem elementiem, kas sasaucas ar LG filosofiju un logo. Arī programmatūra var lepoties ar šo to jaunu.
* Smart Keyboard
* Smart Notifications
* Knock Code
* Ja dodam savu G3 palietot draugam, Content Lock
* Kill Switch
Aksesuāri
Līdz ar viedtālruni LG izlaidis veselu firmas aksesuāru līniju, kas padara falgmani vēl pievilcīgāku.
* Maciņš QuickCircle
* Premium klases maciņi Slim Guard un Slim Hard
* Bezvadu stereoaustiņas LG Tone InfinimName Alert
* Qi savietojams bezvadu lādētājs
[youtube]
Starp citu pat Google uzticējās LG sakarā ar Nexus.
Pieredze ar LG man ir gauži bēdīga, ar Samsungiem vēl bēdīgāka. Pagaidām no Andrīšiem atzinīgi varu novērtēt HTC un Sony – tie, vismaz man, nav sagādājuši zobu sāpes.
Parādi kaut vienu telefonu jebkurā cenu kategorijā ar kuru nevar normāli pazvanīt.
un n*edirs, es ar tevis nosauktajiem statiem (motorla defy) nostaigāju vairākus gadus, ja tev nav līks impis, tad arī stock android var nooptimizēt, bet ja tev patīk visi bling bling, tad nebrīnies,ka viss lago.
Un par Windows Phone – jā , piekrītu, beidzot arī vājākiem telefoniem, kuriem dandris bija kā 10 zirgu mašīna ir atrasts pielietojums un beidzot ir OS, kur telefons ar 512RAm un 1ghz proci strādā gandrīz tikpat ātri kā ar 2GB un 4core proci.
So fak of nigga.
Ieguglēju tavu Motorola Defy, normāls telefons priekš 2010. gada. Bet, diemžēl, laiks gājis uz priekšu un ar Android 2.2 un tā paša laika programmām (jo vai izstrādātāji vispār kam tik senam izstrādā jaunas versijas?) sen vairs nav aršanas… un vēlu veiksmi uzstādīt uz tā kaut vai to pašu 4.0.4 lai bez aizķeršanās varētu veikt pašas vienkāršākās darbības (zvanīšana un SMS), nemaz nerunājot par tādu ekstru kā interneta pārlūkošana vai būtībā jebkuras kaut nedaudz resursu prasošas aplikācijas darbināšanu. Un atvaino, ka aizskāru tavu mīļoto WP, tikai neej griezt vēnas tagad. 🙁
Esi vispār redzējis, kā uz Defy griezās 4.2? Pareiza konfigurācija un viss bombās. 2.2 nāca oriģināli, ar lielisku perfomance.
Un tici man, 4.0.4 gāja plūdeni. Tas,ka kādreiz pietrūka RAM, ja bija saslēgtas entās app, tas ir pašsaprotami.
Kāds sakars mīļoto? Argumentēti paskaidro, kas tad viņā tik slikts. Nemāki? Nu tad muti ciet.
Man atkal ne visai iet pie sirds Samsung, pats pašreiz arī lietoju LG un nesūdzos. 🙂
Preses relīzes