Oficiāli: LG demonstrē flagmani G3

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Oficiāli: LG demonstrē flagmani G3

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Muskuļu audzēšana turpinās ar jaunu sparu – tas ir pirmais, kas ienāk prātā, lasot LG G3 aprakstu. Vēl lielāks, vēl jaudīgāks, vēl izšķirtspējīgāks, vēl elegantāks, un noteikti arī vēl dārgāks – visas šīs pārākās pakāpes asociējas ar jauno flagmani. Par šo modeli Notepad jau reiz rakstīja, tāpēc nedublēšos. Kam interesē specifikācijas, laipni lūgti GSMArena.

Š eit es pievērsīšos galvenokārt dizainam un uzlabojumiem. Izrādās, ka arī šajā lauciņā vēl ir ko izgudrot, un G3 diezgan atšķiras no citiem līdzīgiem viedtālruņiem. No aizmugures ierīce šķiet izteikti izliekta – īpaši, ja skatās noteiktā lenķī. Patiesībā aizmugure arī ir izliekta, malas ir plānākas nekā vidusdaļa. Tomēr pašā biezākajā punktā šis izmērs nepārsniedz 8,9 mm. Krāsu gamma sastāv no pieciem metāliskiem toņiem: Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Moon Violet, Burgundy Red. Matētais pārklājums padara pirkstu nospiedumus uz korpusa nemanāmus. Tāpat kā modelī G2 izmantots pogu izvietojums “Rear Key” aizmugurē.

Priekšpusē praktiski visu aizņem ekrāns – maliņas samazinātas līdz minimumam, kā rezultātā lietderīgais ekrāna laukums sastāda 76.4%. Akumulators ir maināms, un ar jaunu tehnoloģiju: katoda metāls nomainīts pret grafītu. Tā rezultātā 3000 mAh ietilpības pietikšot ilgākam darbības laikam.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lg1_4.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lg2_4.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lg3_2.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lgg35_1.jpg[/img]

13 MPix kamerā bez OIS+ attēla stabilizācijas klāt nācis lāzera autofokuss. Sliktos gaismas apstākļos, kad parastais autofokuss slikti darbojas, ieslēdzas lāzera tālmērs, un precīzi izmēra attālumu līdz objektam. Video uzņemšana kļuvusi kvalitatīvāka, pateicoties mikrofonu masīvam, kas atfiltrē apkārtējos trokšņus. Melomāniem par par prieku skaļruņa jauda tagad ir 1 W, un parādījusies tāda lieta kā skaņas pastiprinātājs.

Atbilstoši mūsdienu tendencēm LG ieviesis minimālismu un plakanus elementus darbvirsmai. Aktīvi tiek izmantotas apaļas formas grafiskajiem elementiem, kas sasaucas ar LG filosofiju un logo. Arī programmatūra var lepoties ar šo to jaunu.

* Smart Keyboard pielāgojas katram lietotājam, samazinot kļūdu skaitu pie ievades. Var regulēt taustiņu augstumu, papildus pievienot bieži lietojamus simbolu taustiņus.

* Smart Notifications pielāgojas lietotāja stilam. Tas var rādīt paziņojumus, balstoties uz atrašanās vietu, brīdināt par izlaistajiem zvaniem, atmiņas trūkuma apstākļos paziņot par iespēju nodzēst nevajadzīgus failus vai programmas utt.

* Knock Code ļauj atbloķēt tālruni, noteiktā ritmā pieklauvējot ekrānam

* Ja dodam savu G3 palietot draugam, Content Lock paslēps no svešām acīm to, kas nevienam nav jāredz. Tas pats attiecas uz ierīces pieslēgšanu pie datora.

* Kill Switch nozaudēšanas vai nozagšanas gadījumos ļaus nodzēst visu informāciju.

Aksesuāri

Līdz ar viedtālruni LG izlaidis veselu firmas aksesuāru līniju, kas padara falgmani vēl pievilcīgāku.

* Maciņš QuickCircle ar apaļu lodziņu dod iespēju zvanīt, sūtīt/saņemt SMS, lietot kameru un atskaņotāju bez maciņa atvēršanas.

* Premium klases maciņi Slim Guard un Slim Hard ne tikai sargā korpusu no skrambām, bet arī dara to vēl pievilcīgāku.

* Bezvadu stereoaustiņas LG Tone Infinim (HBS-900) nodrošina teicamu skaņu, un ļauj vadīt atskaņotāju. Ja kāds zvana, Name Alert funkcija balsī paziņo zvanītāja vārdu;

* Qi savietojams bezvadu lādētājs.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AVtZAPjOcBI#t=34[/youtube]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_acc00_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_acc11_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_acc4_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_acc2_1.jpg[/img]

RicoPico
    Participant

Visnotaļ pievilcīgs. Tikai nevaru saprast kur te ir āķis? Vienmēr ir āķis, kurš sadirš visu sajūsmu par jauno ierīci.

GSMArena

ruukjis
    Participant

ražotājs LG – tas pat nav āķis, bet kārtīgs enkurs.

RicoPico
    Participant

Man nav nekad bijis LG aparāts, tāpēc neņemos spriest, vai tas ir enkurs. Par Samsungu cilvēki arī trin mēles, ka esot vājprātīgs sūds, bet pats lietoju un nevaru pateikt neko sliktu. Nē nu varu, bet tas nav būtiski, un netraucē dzīvot.

Starp citu pat Google uzticējās LG sakarā ar Nexus.

ruukjis
    Participant

Nexusu es uzskatu par googles lolojumu, uz kura LG, kaut kādā nesaprotamā veidā, ir pamanījušies dabūt virsū savu loguci. 🙂

Pieredze ar LG man ir gauži bēdīga, ar Samsungiem vēl bēdīgāka. Pagaidām no Andrīšiem atzinīgi varu novērtēt HTC un Sony – tie, vismaz man, nav sagādājuši zobu sāpes.

LAN
    Participant

+1

jenssy
    Participant

Pilnīgi piekrītu – kvalitatīvākie un viss mazāk problēmas Sony un HTC (pats lietoju).

RicoPico
    Participant

Labi, nav ko lekt pa gaisu. Jāgaida tautas viedoklis un revjūvi. Pagaidām visa informācija ir tīrs PR, un loģiski, ka tur viss izskatās rožaini. Bet pirmo kasjaku jau atradu- aizmugure ir no plastmasas, nevis metāla, kā varētu likties uz aci.

Quagmire
    Participant

Nepiekrītu – uz īsu brīdi bija Sony, nevaru saprast, kā var nebūt kauna ko tādu ražot un pārdot. Pat pazvanīt un īsziņu uzrakstīt normāli nevarēja. Pašlaik ir Samsungs – lai gan sāk jau parādīt savu vecumu, galu galā 2011. gada modelis, neko sliktu nevaru teikt. Tiesa gan, bez tā drausmīgā, bremzīgā TouchWiza un ar tīro androīdu – Galaxy Nexus.

system32
    Participant

pirksti pa resniem?

Parādi kaut vienu telefonu jebkurā cenu kategorijā ar kuru nevar normāli pazvanīt.

Quagmire
    Participant

Kāds tam sakars ar pirkstu resnumu? Vajag piemēru nelietojamam telefonam? Jebkurš ar vienkodola procesoru, 512MB vai mazāku ramu un slikti kodētu programmatūru. Tu uzskati, ka tas ir normāli, ka, ja rakstot īsziņu, starp uzspiešanu uz ekrāna līdz uzrakstītam burtam paiet vairākas sekundes? Tu uzskati, ka tas ir normāli, ka lai atvērtu tālruņa katalogu vajag 30 sekundes? Nemaz nesāksim runāt par rezistīvajiem skārienekrāniem, bet tos, par brīnumu, mūsdienās pat pašās sliktākajās ierīcēs grūti atrast. Tagad gan draņķīgajiem dzelžiem ir atrasts pielietojums – Windows Phone – bet ņemot vērā, ka tā OS ir tik nepilnīga kā 15 gadus vecs tolaik lētākais Samsungs (salīdzinoši), par to nemaz nebrīnos.

system32
    Participant

Bēbis raud , nevienu WP telefonu nav turējis rokā un raud,ka esot nepilnīgs 😀 WP ir pilnīgāks,kā tavs briedums. (kad spēsi argumentēt šo nepilnīgumu, tikai tad ieklausīšos)

un n*edirs, es ar tevis nosauktajiem statiem (motorla defy) nostaigāju vairākus gadus, ja tev nav līks impis, tad arī stock android var nooptimizēt, bet ja tev patīk visi bling bling, tad nebrīnies,ka viss lago.

Un par Windows Phone – jā , piekrītu, beidzot arī vājākiem telefoniem, kuriem dandris bija kā 10 zirgu mašīna ir atrasts pielietojums un beidzot ir OS, kur telefons ar 512RAm un 1ghz proci strādā gandrīz tikpat ātri kā ar 2GB un 4core proci.

So fak of nigga.

Quagmire
    Participant

Awww, man beidzot arī pašam savs heiteris. 🙂 🙂 🙂

Ieguglēju tavu Motorola Defy, normāls telefons priekš 2010. gada. Bet, diemžēl, laiks gājis uz priekšu un ar Android 2.2 un tā paša laika programmām (jo vai izstrādātāji vispār kam tik senam izstrādā jaunas versijas?) sen vairs nav aršanas… un vēlu veiksmi uzstādīt uz tā kaut vai to pašu 4.0.4 lai bez aizķeršanās varētu veikt pašas vienkāršākās darbības (zvanīšana un SMS), nemaz nerunājot par tādu ekstru kā interneta pārlūkošana vai būtībā jebkuras kaut nedaudz resursu prasošas aplikācijas darbināšanu. Un atvaino, ka aizskāru tavu mīļoto WP, tikai neej griezt vēnas tagad. 🙁

system32
    Participant

nevis heiteris, bet man besī,ka nezin un vēl runā.

Esi vispār redzējis, kā uz Defy griezās 4.2? Pareiza konfigurācija un viss bombās. 2.2 nāca oriģināli, ar lielisku perfomance.

Un tici man, 4.0.4 gāja plūdeni. Tas,ka kādreiz pietrūka RAM, ja bija saslēgtas entās app, tas ir pašsaprotami.

Kāds sakars mīļoto? Argumentēti paskaidro, kas tad viņā tik slikts. Nemāki? Nu tad muti ciet.

Jaunzems
    Participant

Pats vainīgs, ka nopirki lētu Sony krāmu! Viss maksā tik, cik tas maksā

Quagmire
    Participant

Tieši tā!

system32
    Participant

Tas vispār man šķiet bija tev domāts 😀

Quagmire
    Participant

Bet es viņam pilnīgi piekrītu – nav ko pirkt pašu lētāko, tad arī problēmu nebūs.

cesedy
    Participant

Tad vajag nopirkt normālu telefonu, nevis neēdot beidzot sakrāt 5 gadus vecam modelim.

Aldis
    Participant

Nav problēmu ar LG. 🙂 Tas pats G2 bij jau labs, nu G3 bez šaubām būs vēl labāks.

Man atkal ne visai iet pie sirds Samsung, pats pašreiz arī lietoju LG un nesūdzos. 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā