Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Oficiāli: Stīvs Balmers aiziet no Microsoft vadītāja amata
Pats Balmers izteicās šādi: “Tādām lietām nav ideāla laika, bet patreizējais brīdis ir vispiemērotākais. Mums vajadzīgs ģenerāldirektors, kurš nodarbosies ar jauno kompānijas stratēģiju ilgtermiņa perspektīvā.”

Nevar saprast Windows grib līdzināties Linux, kurā nepārtraukti tiek atjaunināts kodols un distras birst viena pēc otras?
Viņi nevar tam līdzināties, jo vairums Linux lietotāju to lieto par velti, bet Windows par katru jauno versiju grib piķi.
Viņi nevar tam līdzināties, jo vairums Linux lietotāju to lieto par velti, bet Windows par katru jauno versiju grib piķi.
You don’t say? Par katru jaunu mašīnu arī dīleris grib piķi, cūka, kapitālists nešķīstais. Kāpēc nez nevar tā – vienreiz nopirkt izrūsējušu burbuli tikko no Savācijas un nemaksājot apgreidoties līdz S5 Sportback!
un par tiem kapitālistu cūkām – Canonical tīri labi pelna, izplatot bezmaksas Ubuntu. painteresējies par viņu biznesa modeli un sapratīsi, kāpēc es uzskatu, ka sīkmīkstie jau sen ir izbraukuši cauri auzu laukam un nu jau ir mežmalā – pat paši to ir aptvēruši, ja reiz tiks nomainīts vadītājs.
Izskatās, ka tie, kas salīdzina nesalīdzināmas lietas ir 95%
doh
Tas nav labi. Paņemam kaut vai Latvijas monopolistus ēdamo produktu ražošanā. Pienu iepērk par lētāko ceno Eiropā, bet pārdod par pārgāko. Un ko ar šiem keksiem darīt? Cerēt, ka viņi iekš “Forbs” būs pirmie? Nē labāk nē. Un tas ir sīks piemērs.
Tā pat ar tiem softiem u.t.t. Demokrātija? Te man bieži vien šķiet, ka tā ir aizmirsusi, kas ir taisnība, patiesība vai vēl kāda utopiska ideja.
Varbūt vienkārši vajag darīt savu darbu. Saņemt par to normālu atalgojumu (un nevis pārspīlētu). Cienīt sev apkārt esošos cilvēkus u.t.t. Jo citādi var sanākt kā 1917. gadā, kad 20 000 latviešu strēlnieku nenormālo bardaku (turklāt pelnītu bardaku) sataisīja tajā pašā Krievijā. Krievija nav Latvija (tā pat kā latvieši nav krievi). Bet Krievijai vajag beidzot atjēgties. Un vispār daudziem cilvēkiem vajag atjēgties. Tā pat kā tev Crov.
… jā, nevar jau salīdzināt kaut kādus laicīgus 15 miljardus ASV dolāru ar to, cik apgaroti ir atsevišķi šejienes klubkrēsla ģenerāļi.
Bet ideja ir cita. Pie Windozes ikdienā strādā cilvēki, kas par savu pamatdarbu vēlas saņemt un arī saņem pienācīgu samaksu. Ja tu cilvēks katru dienu lieto Windows kaut darbam, tas, tāpat kā citam āmurs vai zāģis, ir darba rīks. Samaksā par to cilvēkiem, kas to ražoja tik, cik viņi par to prasa un priecājies, ka Windows nav jāmeklē (sekojošo izrunāt ar attiecīgo akcentu) “veikala-noliktava DEPO zemas cenas katru dienu”, kur lielākā daļa tavas naudas aiziet vietējiem švaļiem X6, Q7, Cayenne vai AMG GLK, ar kuru viņi pēc tam brauc pat tikai izdirsties.
Viss maksā tik, cik tas maksā. Jaunāks (un ne vienmēr visādā ziņā labāks) auto, e-talons, elektrība, dienišķā desa. Gribi ērtības bez piepūles no savas puses – atver, βļe, maku.
Tāds ir kapitālisms. Mosties, celies un strādā. Priecājies, ja laicīgi sakrāsi koka mētelītim. Vairāk nevaid ļauts.
Un ja papēta mazliet vairāk par to pašu Windows, nevis tikai katrā Windows tēmā cenšas kā bobim zem astes iebāzt kaut ko nelaikā uzbriedušu par svēto un lielisko Linux, var redzēt, ka uzlabojumi kaut tai pašā nelaimīgajā Astoņi ir diezgan ievērojami:
* Stipri uzlabots ASLR
* Grafiskā apakšsistēma pārrakstīta
* WinRT, kas lēnām, bet noteikti izspiež haotisko WinAPI
* Dynamic Access Control
* Microsoft Account integrācija tiem, kas var atļauties Xbox un vispār dzīvo ASV.
Bet Windows 8.1 vispār būs free. Kur problēma vispār.
Auzu laukam izbraukuši cauri un mežmalas notekgrāvī ar visiem riteņiem jamie sēž ar Windafonu un vispār mobilo galu. Š…ehuj bija savu aipad kopiju taisīt trīs gadus par vēlu, bet tas jau ir cits jautājums.
—
Taisnība, demokrātija, cieņa? Nē, paldies. Esmu tāds mazs, sevī un dzīvē vīlies nožēlojams un nelaimīgs cilvēciņš, kas no deguša koka tecina melnu žulti piķa katlā. Visus un visu ienīstu. Man pašam šķiet, ka tas ir baigi cool. JK. Sūdziet mani tiesā.
Atver tak acis! Parisa Hiltone moš ar ir baigi vērtīgs cilvēks?
Es jautāju – KÄ€ viņš tika pie tāda amata?! Tas ir kautkāds paradokss, ka tādi pamuļķi sēd tādos amatos nevis trakonamā.
vienīgais pamuļķis priekš sevis pārāk labā amatā Tev katru rītu spogulī pretī raugās, jo:
1) Tev laikam nav nekāda nojausma, kā notiek darbinieku atlase uz šādu pozīciju, atgādināšu rakstā minēto – tas process aizņem 12 mēnešus, tā ka parastam pamuļķim (lasi: Andrītim) tur nav nekādu cerību;
2) viņš tajā amatā sabija 13 gadus; vai tiešām Tu iedomājies, ka īpašnieki pirms Tevis nebūtu pamanījuši, ka uzņēmuma vadītājs ir, kā Tu izteicies, pamuļķis? dažiem no īpašniekiem tur to daļu vērtība ir rakstāma ar 10 nullēm, kas nav tikai laimīgas nejaušības rezultāts, un tomēr Tu uzskati, ka esi gudrāks un zini labāk?
3) es par to uzņēmumu zinu tikai tik, cik ziņu portālos rakstīts un esmu pārliecināts, ka Tu noteikti neesi tās iestādes direktoru padomē un esi informēts apmēram tikpat daudz cik es un absolūtais vairākums citu ļautiņu lielā dīķa šinī pusē, un tomēr Tu zini labāk, kas notiek tur iekšienē un kurš tur ir lielākais pamuļķis?
4) bērnu laiks ir beidzies, man laiks gulēt, Andrīt – Tev arī!
Viss dzīvē ir pavisam savādāk, nekā uzrakstīji.
Notepad.cpp in function ‘void BlackHalt()’:
Notepad.cpp:0:0 FATAL ERROR C2660: this function does not take 1 argument.
Preses relīzes