Oficiāli: Windows 10 iznāks jau vasaras beigās

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Oficiāli: Windows 10 iznāks jau vasaras beigās

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Redmonda saīsinājusi Windows 10 izlaišanas termiņus, un pēc jaunākajiem datiem, tam jānāk tirgū jau līdz 1. septembrim. Kā Ķīnā notiekošajā Windows Hardware Engineering Community (WinHEC) sammitā paziņoja Operating Systems struktūrvienības izpilddirektors Terijs Maijersons, Windows 10 iznāks šinī vasarā vienlaicīgi 190 valstīs un 111 valodās. Precīzs datums vēl nav noteikts, bet RTM versijai jātiek parakstītai jau jūnijā. Praksē starp RTM un oficiālo prezentāciju parasti paiet 2 mēneši.

Š ādai sasteigšanai, kad pierastā oktobra vietā relīze notiek jau augustā, nešaubīgi ir tīri finansiāls iemesls. Vaininieki izrādās skolnieki un studenti. Sākoties jaunam mācību gadam, drastiski pieaug pieprasījums pēc klēpjdatoriem un īpaši pēc mobilajiem telefoniem un planšetēm. Iespēja iegādāties ierīci ar preinstalētu Windows 10 vai Windows 10 Phones varētu radīt iespaidīgu tirgus uzrāvienu.

Attēlā: šobrīd plakanizētas jau 83 no visām Windows ikonām (build 10036)

[img]https://notepad.lv/userpix/28_1426607500_screen_shot_20150317_at_1103_1.png[/img]

Crow
    Participant

Un ta būs man pilna irsa ar returniem dēļ tādiem gļukainiem sūdiem atkal. Rrrr…

Athlons
    Participant

man nezkāpēc liekas, ka rullēs visādas ikonu atplakinizēšanas progas…

Anonīms
    Neaktīvs

Ja gribi pārdot kaķi maisā,jeb latviski sakot preci pēc bildēm,tad tā arī būs .un nav ko ņaudēt.

shadow118
    Participant

Itkā jau neizskatās tik traki, bet tā miskaste gan ir drausmīga 😀 Man drīzāk liekas, ka logu labā augšējā stūra ikonas šobrīd ir par lielu, cerams ka to kaut kad sataisīs

Crow
    Participant

A necessary evil…

Atpakaļ pie topika: RESTRAIN THE INTERN FROM MS PAINT AND HIRE A DESIGNER!!1

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā