Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › OKarte apvienojas ar Zelta Zivtiņu?
Un kurš tur murkšķēja par pārmaksāšanu – jau labu laiku pērku trubas par 5 latiem un nekas man nav jāpiemaksā, jo operatoru mainīt netaisos, tāpēc arī piesiets nejūtos.
elvisburdajs
Meteorīts iekritīs O
Man liekas, ka tā bija Zelta Zivtiņas pasūtīta kampaņa. Jau no paša sākuma
Aha, ZZ sev pats “uzbrauktu”… 😀 ,bet ideja laba!
Man liekas, ka tā bija Zelta Zivtiņas pasūtīta kampaņa. Jau no paša sākuma
Aha, ZZ sev pats “uzbrauktu”… 😀 ,bet ideja laba!
nu… vispirms notēlo, ka LMT uzbrauc melei2, bet tad ZZ saka, ka LMT melo un tomēr patiesi ZZ ir lētāks par O!Karti
Pirmais jau visu traci un andelēšanos ir uzsācis Tele2, un ja mēs vēl pieskaitām “Viesi no kosmosa” 😀 tad nu ētiskais aspekts man liek nostāties LMT pusē. Bet nu tās ir tikai manas domas.
Un vispār ko te satraukties, šas vēl Bite ielīdīs pa vidu un noliks abus, gan LMT, gan Tele2 😀
Taadas cenu saliidzinaashanas ir pierasta lieta UK, domaaju ka pat veicina to, ka preces paliek mazliet leetaakas uz tiem kariem.
Tomeer, kaut gan ZZ patika, paarsteidza ZZ taisnoshanaas, negatiivi gan.
Visumaa, ja taas ir divas dazhaadas video reklaamas, tad doma ir apsveicama.
Manaa krajaa jau ar ciinaas tikai paaris lielveikali: Tesco, Sunjubuuris, Asda. Nu Morissons shad tad pasplaudaas.
Diezgan interesanti šķiet, ka O!Karte noniecina atklātā veidā citu operātoru, bet vēl dīvaināk, ka Zelta Zivtiņa neprotestē!
Runājot par Tv reklāmu ētiku! Pavisam nesen vēl Tele2 vienā no savām reklāmām skaļi publicēja to, ka viņu sakari ir daudz izdevīgāki par LMT, nezinu vai vēl tā reklāma iet, bet gan jau kāds atcerās…, Tākā domāju tele2 arī stāvēs klusu, jo šo publisko otra noniecināšanu (nedaudz) uzsāka tele2! Varbūt kļūdos! Mums kā patērētājiem, tas ir tikai izdevīgi, ka notiek šāda veida cīņas, jo ja būtu viens operators, mēs maksātu oj oj oj vairāk!
[youtube]
Preses relīzes