Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Omegle.com – Čato ar svešiniekiem
Liela daļa gan tur ir nožēlojami kiberseksa meklētāji utml, bet izdevās atrast arī vairākus normālus cilvēkus no dažādām pasaules vietām ar kuriem izdevās interesantas sarunas
P.S tu nekad nezini kurš ir otrā pusē 😀
My bad, nepalūrēju datumus.
Manuprāt, IRC ir sen kā miris un pamatoti. Ir citas tehnoloģijas un paņēmieni, lai komunicētu sex, draudzības, zinību apmaiņā vai hvz vēl kādā nolūkā…
Un kāda heka pēc tev 2h jārunā ar meiteni no Daugavpils, ja tu to nevēlies? 😀
P.S. – Fox, īpaši tavai sāpei: gribu.lv/chat 😀
Vnk.. nomiris, jo Tu, es, un visi citi tur nav gājuši jau gadiem. 🙂
Protams, pietrūkst daļēji šāda te čata kurā salīstu ap 100 lietotājiem un varētu padiskutēt pa tēmu vai beztēmu, tagad visi ir soc. tīklos, vai nu katrs bardakā rada saturu, vai nu daļēji kā notiek facebook-ā, saturs sameklē tevi.. 🙂
Biežāk novēroju «jauna saruna» ….. (Sen, pirms daudziem gadiem) hmm, nez ko cilvēki domā par vichatter?
Tas arī ir viens no čata saitiem, ar un/vai bez video. Jāsaka, ka tur bieži esmu novērojis, ka uzturās šāda vecuma grupa: 7-13. Protams, ir atrodami arī citi, piemēram 18-60, jā’es uzrakstīju pareizi (60).
Iespaidi? Dažādi, gan par šo, gan par to vietu, bet vichatter ir daudz maz aizraujošāk čatot, tur pat var atrast kaut nedaudz pie prāta nākušu sabiedrību, nekā šeit pieminētajā saitā. 🙂
Katram savas domas, protams.
1. Meiteņu apčamdīšana..
2. Iepazīšanās..
3. Vienkāršas sarunas
4. Nopietnas un saprotamas sarunas
5. Lieka laika patēriņš, tā kavēšana un totāls besis..
6. Sameklēt sev saistošus cilvēkus, kuri domā vienādi..
7. Iegūt no meitenēm to, par ko nerunā ar puišiem un/vai uzzināt vairāk info.. (Es to māku)
8. Citi iemesli.
Preses relīzes