Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › OpenGL
Ja Software mode, tad
– ierocis kreisajā rokā un nekādi nevar dabūt uz labo roku.
– ja nemaldos, tad grafika arī nebija nekāda spīdošā.
Ja D3D mode, tad
– it kā ir OK, bet tomēr visu laiku tāda sajūta, ka kaut kas ar grafiku nav tā, kā vajadzētu. Nu tip, ka tēmēšanu nav tik viegli nobalansēt… nejūtos tik pārliecinoši, kā spēlējot iekš OpenGL.
– spēlēt var un visu laiku to arī daru.
– var sprayot, bet es neredzu pats savus sprayus (un varbūt arī neviena cita sprayus).
Ja OpenGL mode, tad
– ja pa visu ekrānu, tad viss ir ideāli, vienīgi nepārtraukti ekrāns mirgo.
– ja izvēlās “Run in a window”, tad viss ir ideāli un nekas neraustās. But you know – run in a window nav gluži tas, kā gribētos spēlēt.
Mēģināju ierakstīt demku, kad man ekrāns mirgo, bet pēc tam skatoties demo nebija it nekādas ekrāna mirgošanas. It kā ir updeitoti video draiveri (cik nu tādi var būt priekš win7 64bit), kā arī esmu izmēģinājies visādus Compatibility modus, tāpat arī pamēģināju tā, ka hl.exe izmanto tikai vienu kodolu, bet pret ekrāna raustīšanos/mirgošanu nekas nelīdz.
Tagad metu aizdomas uz to fīču, ka “Run in a window” nekas neraustās un tāpēc domāju, ka varētu būt saistība ar screen resolution. Pamēģināju šādas tādas kombinācijas, bet kamēr vien nav ieķeksēts “Run in a window”, tikmēr raustās. Tad nu klausos padomus, ieteikumus, pārdomas…
Video karte: Ati Mobility Radeon X2300
Win 64bit, jo man kā studentam pienākās bezmaksas programmatūra un varēju izvēlēties starp x64 un x86. Tai laikā vēl nezināju, ko nozīmē x86, tāpēc paņēmu x64. 😀
par Radeon X2300 neesmu drošs… bet manuprāt tā varētu bremzēt…
bet, tā kā CS iet uz gandrīz jebkura kompja, tad pieļauju, ka vaina ir iekš 2 lietām:
1) W7
2) 64bit
Pamēģini uzlikt XP x86.
Tu nevari kautkur refresh rate samainīt ? Domājams tev viņš ir uz 60 hz desktopā un tik pat daudz vajag salikt cē esam. Ja to nevari atrast prastajos opšenos, parakājies pa cē esa mapēm un pameklē kādu konfig failu, un failā atrodi rindiņu, kurā ir kaut kas līdzīgs refresh rate. Ja tādu nav/nevari atrast, atveram reģistru editoru un ejam caur current user-> software -> valve -> un tā tālāk līdz atrodi gala mapi ar konfig figņu.
Vēl viena lieta! Tev ir ultimate ? Ja jā, tad palaid caur xp virtuālmašīnu.
Pagaidām atstāju Run in a window, kā arī iekš hl.exe propertijos no “Run Normal window” uzliku uz “Run Maximized”. Tā kā teorētiski esmu ieguvis to, ko vēlējos, lai gan problēma kā tāda vēl nav atrisināta.
Tev dators ir 64bit? Vai nē?
Jā, man dators ir 64bit.
Ä€, vēl ir Windoiws 7 – XP mode!
– uz VB uzinstalēju XP
– uz XP uzinstalēju CS
Tiklīdz čakarējos pa video optioniem, tā baigi bieži CS vienkārši nokrešo un OpenGL arī nevar uzlikt, saka, ka nav supported. Ja pareizi saprotu, tad vajag kkādus video draiverus instalēt, ko es negribu un nedarīšu. Nešķiet, ka caur VB mācēšu kvalitatīvi cēesu spēlēt.
Pagaidām iztikšu ar savu Win7 konfigurāciju un joprojām gaidu domas/pārdomas par ekrāna mirgošanas problēmu.
Preses relīzes