Opensource Windows

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Noderīgas saites Opensource Windows

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    memorex
    Participant

Pats par sevi jau viss ir saprotams, atvērtā koda programmas, varat iekonomēt naudu vai atrast labāku alternatīvu jau esošajām programmām.

Adrese: https://www.opensourcewindows.org

Un vel līdzīgs lv saits

Adrese: https://atveries.lv

shady
    Participant
    QueenZ
    Participant

Bet pats windows ta nav open source, ja?? 🙁

shady
    Participant

Jā, windows OS nav opensource.

QueenZ
    Participant

ja vien winam buutu laba alternatiiva… Nu labi.. linux, bet tas nav tas… windows tomeer ir windows un vienmeer taads ir bijis! 🙂

drunk_lizard
    Participant

sen atpakalj tiiklaa tika nopludinaata w2k source

praatiigi cilji savaaca un organizeeja entuziastu grupinju, kura izstraadaa reactos

taa ir logu opensource un free alternatiiva

tiesa, durik queenz, tas nav tavai vieniigajai rievai paredzeets….

QueenZ
    Participant

drunk_lizard wrote:

sen atpakalj tiiklaa tika nopludinaata w2k source

praatiigi cilji savaaca un organizeeja entuziastu grupinju, kura izstraadaa reactos

taa ir logu opensource un free alternatiiva

tiesa, durik queenz, tas nav tavai vieniigajai rievai paredzeets….

Nu ja tu tā – tad es ar!

Cienijamais Durik ķirzaka! Domaa baigi gudrs tagad juuties bootaa pa moderatoru ticis? Man tas respekts piemeeram ir apaļa 0! PIelec? Varbuut satiekamies un tad parunaajam pa IT tēmām? Luudzu – adrese ielas, gaidu 27/7! Apnicis jau esi! :grr:

drunk_lizard
    Participant

QueenZ wrote:

Varbuut satiekamies un tad parunaajam pa IT tēmām? Luudzu – adrese ielas, gaidu 27/7! Apnicis jau esi! :grr:

eem

esmu biki apmulsis

ja tu iztulkosi boldeto savaarstiijumu, tad noteikti piekritiisju

laikam tocj esmu truls, ja nespeeju tavu domu saprast

gaidu ar nepacietiibu, mhhhh

ps – tev tika nosuutiits personal message ar manaam koordinaateem :>

QueenZ
    Participant

nu man arii buus laba aizmugure (es domaaju padomdeveeji IT jomaa)! 😀

preddetor
    Participant

:rofl: SVESJIEM ONKULJIEM PERSONIIGU INFORMAACIJU DOT NEDRIIKST! TU NEVARI ZINAAT, KAS IR OTRAA GALAA! :rofl: Starp citu, tevi neviens nerespektee! :rofl: Uzsveru: NEVIENS!

memorex
    Participant

Kapēc katrā tēmā ir kautkāds offtopic, rievu skaitītāji.

samurajs
    Participant

memorex: neko darīt, tāda ir dzīve:) Pie mums cilvēki nāk atpūsties un uzlabot garastāvokli. Re, pat ķirzaks kļūst pozitīvi domājošs!:)))

usins
    Participant

nu dazhreiz palasot sho bezteemu var atrast kko jaunu…. varbuut ne to ko gribetos, bet tomeer jauna infa ir.

QueenZ
    Participant

preddetor wrote:

:rofl: SVESJIEM ONKULJIEM PERSONIIGU INFORMAACIJU DOT NEDRIIKST! TU NEVARI ZINAAT, KAS IR OTRAA GALAA! :rofl: Starp citu, tevi neviens nerespektee! :rofl: Uzsveru: NEVIENS!

vo! Dzirdi dibens d_l?? ko tu vari zinaat, kas tevi sagaida! 😀

usins
    Participant

eu Queenz vai kā tevi tur- vēl viena liekvārtība, tad tiešām es kļūšu negatīvi lādēts cilvēks- vismaz attiecībā pret tevi, un tad vnk tavi posti netīšām pazudīs, tēmas tiks dzēstas utt. Jā es tev draudu! Vnk apnīk, ka bez iemesla noliec cilvēkus, neredzi, ka D_L ir labojies, un neko nespamo, netaisa beztēmu! Iesaku pamācīties no viņa- nedaudz jau var, bet ne visu laiku!

QueenZ
    Participant

usins wrote:

eu Queenz vai kā tevi tur- vēl viena liekvārtība, tad tiešām es kļūšu negatīvi lādēts cilvēks- vismaz attiecībā pret tevi, un tad vnk tavi posti netīšām pazudīs, tēmas tiks dzēstas utt. Jā es tev draudu! Vnk apnīk, ka bez iemesla noliec cilvēkus, neredzi, ka D_L ir labojies, un neko nespamo, netaisa beztēmu! Iesaku pamācīties no viņa- nedaudz jau var, bet ne visu laiku!

nu lab, lab, bet taakaa vins mani nolika es tikai atriebos.. 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā