Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera 10.50 – «uz izķeršanu»
turbo režīms gan tāds smieklīgs 😀 uzliekot x4 attēlu kvalitāte nu vispār ir sūdīga!
Tas gan, Turbo serveri bieži nokarās un neiet vispār, vai pat iet lēnāk kā bez turbo. Darbā 128 kilobiti, tur pamatā lietoju operu, bet žēl ka tubo niķojas.
pat es pēc īlgiem gadiem novilku operu un uzliku darbā kā otro pārlūku. tīri grlīts un dažas interesantas jaunas fīčas, piemēram iezūmot var līdz 1000% (ff tik daduz nevar), arī speed dial lapu var kustomizēt, ielikt backgroundu utt.
lol nahuj kkas jāzūmo??? akls esi?
turbo režīms gan tāds smieklīgs 😀 uzliekot x4 attēlu kvalitāte nu vispār ir sūdīga!
Neizskatās, ka Tu saproti kādām situācijām Opera Turbo ir domāts.
lieliski saprotu, man gan viņš nešķiet īpaši jēdzīgs, jo reti kuram mūsdienās nav internets ar normālu ātrumu, lai būtu nepieciešamība ekonomēt uz trafika rēķina!
Es neesmu par to drošs, bet ko tādu es pa ausu galam biju padzirdējis. Varbūt arī kļūdos.
Neizskatās, ka Tu saproti kādām situācijām Opera Turbo ir domāts.
lieliski saprotu, man gan viņš nešķiet īpaši jēdzīgs, jo reti kuram mūsdienās nav internets ar normālu ātrumu, lai būtu nepieciešamība ekonomēt uz trafika rēķina!
Par mobilo internetu, kam ir lejupielādes daudzuma ierobežojums laikam neesi dzirdējis (LMT, TELE2, Bite, Triatel). Neizskatās, ka tomēr lieliski saproti.
Latviski vēl ar vien nav?
Ir. Bet tikai kādai tur 9.50 versijai. Viņi tik ātri cep augšā jaunus laidienus, ka nevar spēt papildināt/koriģēt tulkojumus.
Aww. Linux’am vēl nav.
for UNIX neder?
Vienīgi Youtubā šī versija nedaudz iebremzē :/
pie vainas varētu būt vecs Flash
aizej uz
patiesiibaa operai cepuri nost. visas juusu, grjobannie firepoksisti, iecieniitaas “fiicjas” tiek zagtas tiesji no operas :>
operu lieto cilveeki, kuri zina ko grib un kuriem uzspljaut uz modi.
pilnīgi piekrītu
uzinstalēju sev Operu 10.50 portable
portable versijas instalē???? kopš kura laika?
Tomēr žēl ka arī stable 10.50 operai skrullējot pa kādu flash saturu viss izsmērējas..
iedod precīzu adresi tam flašim lai varu redzēt kur kas izsmērējas. personīgi neko tādu neredzu uz daudziem datoriem. un tā arī varētu būt augstāk minētā veca Flash versija
priekš tam jau tas ar ir TURBO režīms, lai cilvēki ar lēnajiem pieslēgumiem, ar mobilajiem internetiem kaut cik varētu kaut ko redzēt
============================
Ja kāds tomēr interesējas par reklāmas bloķēšanu – lasam –
Nepielāgojas pie Windows classic tēmas, bet uzbāžas ar savu emo izskatu. Kas ir viennozīmīgi tracinoši.
Neērta rīku josla, kas protams dod pāris pikseļus lapai.
Par bookmark menu komentārus neizteikšu (savādāk nomētās mani ar tomātiem un sauks par valsts ienaidnieku).
Ja pierod noteikti labs pārlūks, bet izteiktu fīču vai kādu citu labumu nesaskatu. Un kur nu vel saukt pārāku par citiem pārlūkiem.
Skaidri var redzēti ka dažiem indivīdiem ir izteiktas komplikācijas ar FF esamību, kā interneta pārlūku etalonu.
bet uzbāžas ar savu emo izskatu.
tev piestāvēs 🙂 tiem, kam nepiestāv,
..izteiktu fīču vai kādu citu labumu nesaskatu..
Vakar Rīgas zoo mēģināju diskutēt ar šimpanzi par Mocartu. Š impanze mani nesaprata.
..FF kā interneta pārlūku etalonu..
Hmm… Smieties? Raudāt?
Viennozīmīgi ātrāks par FF, bet tās reklāmas un gļukojošais flašs ak dievs…
Nepielāgojas pie Windows classic tēmas, bet uzbāžas ar savu emo izskatu. Kas ir viennozīmīgi tracinoši.
gļukojoš flašs – kas pie velna ar to ir domāts? kurā vietā? precīzas adreses nevis prastu bļaušanu Š URP!
Emo izskats? ak Dievs, ko kaprīzējies pats kā tāds emo? Pat paņemot pārslēgt Operai Windows tēmu viss izskatās ļoti labi. Nu gan cilvēkiem gaume
Pie tēmas
Unix versijai (pre-alpha tā tagad ir?) ir viena maza kaite – viņā patlaban izskatās, ka speciāli ir nogriezta Flash izmantošanas iespēja, kā arī pēdējais laidiens satur stipri padaudz dažādas kļūmes (neesošs mūsu (un ne tikai) valodas atbalsts, piemēram), kāpēc tā vēl nav tā īsti lietojama ikdienā. Onkuļi gan sakās, ka to drīzumā labošot un stipri iesprings uz pilnvērtīgu Mac/Linux versiju izstrādi. Jācer, ka tas nenotiks ar pāris mēnešu nokavēšanos.
Pie grāmatzīmēm var pierast.
No šī gada sākuma sēžu uz operas
Galvenā priekšrocība, priekš manis ir opera link, jo ir ir vairāki datori un telefons ar wifi
un ff man īpaši nepietrūkst, jo ar addoniem īpaši neaizrāvos un
Preses relīzes