Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera 11.50 lejuplāžu skaits pārsniedz 25 miljonus
Kaut arī paplašinājumi šim pārlūkam ir pieejami, tomēr tie nav izpelnījušies lielu ievērību. Lejuplādēts vien 1,2 miljoni dažādu add-onu. Bez uzlabotas atjauninājumu funkcionalitātes tagad caur Opera Link var sinhronizēt arī web-lapu paroles.
Reizē ar Opera 11.50 iznāca arī mobilās versijas Opera Mini 6.1 un Opera Mobile 11.1. Abām versijām galvenā iezīme ir uzlabota teksta un objektu iezīmēšana, kas padara darbu ērtāku un precīzāku, kā arī meklēšanas objektu ievade tieši adreses joslā un adreses joslas autoaizpildīšana. Opera Mobile 11.1 bez tam apgādāts ar uzlabotu Opera Turbo, kas datu trafika kompresijai izmanto WebP bilžu formātu.

Par “profesionāļu pārlūku” nodēvētās Opera
whahahahaa… angažēti žurnālisti mums :>
[spoil]
Btw, tā ir tikai sakritība, ka lielākie pokemoni ir nevis Opera, bet gan tieši Firofox un Chrome (pēdējā laikā) lietotāji? :>
Nemāku teikt, vai 28milj. ir daudz, vai maz, bet prieks, ka vismaz tik lejupielāžu. Domāju, ka skaits tikai palielināsies 🙂
Par Krievijas cienītāju pulkiem – tieši viena tāda dēļ arī sāku izmantot Operu un neesmu pārtraucis (un nedomāju) to darīt.
EDIT: Zem mana posta vēl kāds sarkanais žoperas mīlnieks, iepirda brīdinājumu. :>
Tā arī sēžu uz sava FF 🙂
Starp citu tad, kad es pirmo reizi uzinstalēju uz sava XP Operu, tā bija tikko kā palikusi par brīvo pārlūku. Pirms tam, cik atceros, kāds tomēr mēģināja to bīdīt, kā maksas pārlūku. Pēc tam Operai nāca līdzi kaut kāds tur baneris laikam tjipa Operas izstrādātāju reklāmas. Īsti neatceros samērā pasen tas bija.
muahahahahaaa… esmu profesionālis… 😀
Labais klikšķis, Customize -> Apperance. Toolbars cilne, ieķeksē bookmarks bar. Parādīsies tas brīnums ar oranžu rāmīti un visiem būkmarkiem, ņ em un aizvelc katru sev tīkamā vietā.