Opera 11.50 lejuplāžu skaits pārsniedz 25 miljonus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Opera 11.50 lejuplāžu skaits pārsniedz 25 miljonus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Par “profesionāļu pārlūku” nodēvētās Opera jaunāko versiju 11.50 nedēļas laikā kopš iznākšanas lejuplādējuši jau vairāk nekā 25 miljoni lietotāju. Lielākais Opera cienītāju pulks nāk no Krievijas, Ukrainas un Vācijas. Arī Latvijā vairāk nekā 6% datorlietotāju ir Opera piekritēji.

Kaut arī paplašinājumi šim pārlūkam ir pieejami, tomēr tie nav izpelnījušies lielu ievērību. Lejuplādēts vien 1,2 miljoni dažādu add-onu. Bez uzlabotas atjauninājumu funkcionalitātes tagad caur Opera Link var sinhronizēt arī web-lapu paroles.

Reizē ar Opera 11.50 iznāca arī mobilās versijas Opera Mini 6.1 un Opera Mobile 11.1. Abām versijām galvenā iezīme ir uzlabota teksta un objektu iezīmēšana, kas padara darbu ērtāku un precīzāku, kā arī meklēšanas objektu ievade tieši adreses joslā un adreses joslas autoaizpildīšana. Opera Mobile 11.1 bez tam apgādāts ar uzlabotu Opera Turbo, kas datu trafika kompresijai izmanto WebP bilžu formātu.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_od_1.jpg[/img]

spekis404
    Participant

Par “profesionāļu pārlūku” nodēvētās Opera

whahahahaa… angažēti žurnālisti mums :>

[spoil][img]https://img708.imageshack.us/img708/7531/lalk.png[/img][/spoil]

dzhonsons
    Participant

Speķainais, kur tu ko tādu atradi? Man gūgle neko tamlīdzīgu ārā nemet. Tapēc, apmierini savu trulo prātiņu un turpini pašapmierināties uz visiem citiem “profesionāļu” pārlūkiem :>

Btw, tā ir tikai sakritība, ka lielākie pokemoni ir nevis Opera, bet gan tieši Firofox un Chrome (pēdējā laikā) lietotāji? :>

Nemāku teikt, vai 28milj. ir daudz, vai maz, bet prieks, ka vismaz tik lejupielāžu. Domāju, ka skaits tikai palielināsies 🙂

Par Krievijas cienītāju pulkiem – tieši viena tāda dēļ arī sāku izmantot Operu un neesmu pārtraucis (un nedomāju) to darīt.

spekis404
    Participant

Bāi zē vēj, operas lietotāju skaits krievijā ir samazinājies uz Fx un Chromes pieauguma rēķina, laikam cilvēki beidzot nākuši pie prāta. :>

EDIT: Zem mana posta vēl kāds sarkanais žoperas mīlnieks, iepirda brīdinājumu. :>

Nau4a
    Participant

tev tas traucē, speķi? 🙂

jonjs
    Participant

Laikam jau citam patīk māte, citam kleita un citam meita. Opera nez kādu iemeslu pēc man jau no Windows laikiem nefascinēja, kādēļ? Nezinu. Tad kādreiz bija laiki, kad Opera bija faktiskais līderis, bet neaizķēra.

Tā arī sēžu uz sava FF 🙂

Starp citu tad, kad es pirmo reizi uzinstalēju uz sava XP Operu, tā bija tikko kā palikusi par brīvo pārlūku. Pirms tam, cik atceros, kāds tomēr mēģināja to bīdīt, kā maksas pārlūku. Pēc tam Operai nāca līdzi kaut kāds tur baneris laikam tjipa Operas izstrādātāju reklāmas. Īsti neatceros samērā pasen tas bija.

Kon
    Participant

Vakar, pēc 3 mēnešu ilgas testēšanas, tomēr devu priekšroku Hromam, nevis Operai. R.I.P

Athlons
    Participant

Par “profesionāļu pārlūku” nodēvētās Opera…

muahahahahaaa… esmu profesionālis… 😀

rasty
    Participant

Operu uz datora nelietoju, kkā ļoti nepatīk, bet priekš mobīlā.. vakar uzliku opera mini 6.1.. itkā nekāda atšķirība nav jūtama, tikai brīžiem var sajust, ka var ātrāk starp vairākiem tabiem pārvietoties.. tas laikam ir vienīgais pluss..

Garinsh
    Participant

Lietotu Operu, ja tai būtu 100% gmail un google docs atbalsts, bet nav… Vai tik šeit pat Notepadā nebij raksts par to, ka Google vairs neatbalstīs Operu. Nezinu gan vai tagad kas ir mainījies.

karlis
    Participant

Migrēju no operas uz ff un tagad esmu chrome… evolūcija? nez.. 🙂

atlans
    Participant

operai ari atradu flag exasition labai tapat ka fire fox var redzet valsti kur ir serveris.

Evers
    Participant

Iemācies tač rakstīt 😀

Willis
    Participant

Pirmo reizi sakarīgi esmu uzintalējis OPERA 11.50, tikai nevaru ieraukt, kā pievienot FAVORITES ikoniņu ?

msh
    Participant

Beidzot pakļāvos operas startā izmestajam paziņojumam par jaunu versiju un piekritu to uzlikt 😀 Nepatīk vizuālās izmaiņas [nu kā te viens speķavecis smirdēja], cerēsim ka bez tām ir kas vēl vairāk – kopš man ir trīs gigi rāmja un nav page file, manas 30-40 tabu operas ātrdarbību sāk ierobežot viens gļuks – pēc kādām 12-24h darbības opera paņem un aprij vienu procesoru un tad atkal operu jāņem un jārestartē – rāmja patēriņa griesti sanāk uz kādiem 600 megiem, ja pareizi atceros.

vincister
    Participant

Ir bookmarks bar, bet noprotu, ka gribi tās iebāzt address bar.

Labais klikšķis, Customize -> Apperance. Toolbars cilne, ieķeksē bookmarks bar. Parādīsies tas brīnums ar oranžu rāmīti un visiem būkmarkiem, ņ em un aizvelc katru sev tīkamā vietā.

msh
    Participant

Varu ar prieku paziņot ka ir gan samazinājies rāmja patēriņš, gan pēc diennakti ilgas darbības procesoru noslodze nav neadekvāti pieaugusi 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?