Opera 15 Next – principiāli jauns pārlūks

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Opera 15 Next – principiāli jauns pārlūks

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    aoma
    Participant

Vispār jau dot plašām, neadvancētām tautas masām testēt līdz galam neizstrādātas lietas ir savā ziņā stulbums, jeb pamatīga antireklāma. No otras puses, ja programma nav pārāk izplatīta, tad, kā jau beta versijās pieņemts, vismaz kaut kādi dati par bugiem izstrādātājiem tomēr tiek nosūtīti.

Loģiski, ka pustaisītā buildā daudz kas nestrādās vai gļukos. Tāpēc laikam atšķiras nopietnu IT portālu “testētāji” un to komentāri no bērnudārzniekiem, kas tikuši pie datora.

aoma
    Participant

Man ar vienu nekad nav pieticis 😀

dzhonsons
    Participant

Redzi, principā, jamie šo zaļo versiju palaida tautās tādēļ, ka, kopš paziņojuma par pārvākšanos uz Webkit (Blink), ir pagājis krietns laiciņš un pastāvīgajiem lietotājiem bija milzīga interese – kas tad tur īsti notiek. Gribot negribot, jamiem nācās to darīt.

aoma
    Participant

Es jau ar gaidīju ar nepacietību, bet ne tāpēc, lai tūlīt kritizētu.

Uz virtuālās mašiņas kopā ar w8 labu labā, ja kaut kas nestrādā, peles klikšķa attālumā ir stabilā versija.

Wuu
    Participant

ĀTRĀK :rofl:

Jaunā opera maina fizika likumus un palīdz internetam pārvietoties ātrāk. Varēji vel uzrakstīt kaut ko par stabilitāti, es vispār raudātu 😀

Aldis
    Participant

Man principā visur ir FF. Viņš gan pārlūkošanai, twitterošanai, gan dev-ošanai, gan ātruma ziņā apmierina. Bet takā bieži vajag šo to notestēt, mētājas arī Opera, Chrome, IE, utt pa rokai. Ar tiem blakus pietiek, lai notestētu vai uz visiem viss labi izskatās. 🙂

Ä€bolam ir safari, ar to arī pietiek. Ja tiktu izmantots darbam, būtu varbūt blakus FF.

Aldis
    Participant

A Firefox 1.0 baigais zibenszellis – šo testu parāda tik ātri ka redzēt nevar.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?