Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera 9.50 beta
– Opera link TM : iespēja kontrolēt savu Opera pārlūku caur WEB , respektīvi My Opera mājas lapu.
– History search- diezgan noderīga lieta tiem , kuri mēdz visas apmeklētās lapas ievietot grāmatzīmēs. History search ir iebūvēts meklētājs, kurš bus noderīgs tiem, kuriem ir vairāk kā simts grāmatzīmju.
– Visbeidzot – Opera mail – iebūvēts e-pasta klients , atbalsta POP3 un IMAP protokolus, testa laikā izrādija diezgan lielu paļāvību lietotāja vēlmēm un arī ātrums nebija no tiem sliktākajiem. Kopumā, tiem kuri jau pieraduši pie Opera 9.23 vai 9.27 versijām šī Opera būs viegli apgūstama, ieteicams gan atjaunināt iepriekšējo Operu uz šo, drošības labad, tā teikt…
2007’tā gada 25.oktobrī
besides
– OperaLink nav pārlūka attālinātā kontrole, bet gan bookmarku/kontaktu sinhronizācija un beckup’i.
– History search uz Beta1 vēl nebija salabots
– OpepaMail ir pieejams vismaz kopš 7.x versijām
Kopumā, tiem kuri jau pieraduši pie Opera 9.23 vai 9.27 versijām šī Opera būs viegli apgūstama, ieteicams gan atjaunināt iepriekšējo Operu uz šo, drošības labad, tā teikt…
paga kur nu skriesi, vēl līdz gala versijai ir tālu. es sēžu uz abām – gan uz testa versijas, lai redzētu vai nav kļūdas un arī uz 9.27. Betai vēl ir jāpilnveidojās. tā ka ir redzēts ka gan aizverās pati no sevis gan vēl citas stulbas lietas.
Vienkāsī nožēlojamo. Operas beta tika izdota 2007’tā gada 25.oktobrī
besides
– OperaLink nav pārlūka attālinātā kontrole, bet gan bookmarku/kontaktu sinhronizācija un beckup’i.
– History search uz Beta1 vēl nebija salabots
– OpepaMail ir pieejams vismaz kopš 7.x versijām
2007’tā gada 25.oktobrī bija pieejama opera 9.27 beta nevis 9.50 beta! 🙂 history search strada uz 9.50 b , pats testeju, un par opera link runajot – tu kaut my opera esi registrets ka ta visu zini m? 🙂
Apskaties uz datumu , pirdien.
P.S. … history search nestrādā, ko meklēšanas laikā browseris sastings (testēju uz 2k+ bookmark’iem), tā kļūda tika labota februāra snapšotos.
P.P.S
member since dec.2005.
fox8, kur tu atrodi tādus rakstniekus ?!?
mefisto
Tu, kā profi būdams, pats varētu uzrakstīt rakstiņu, teiksim – par Operas pareizu konfigurēšanu! Tā jau nekad nav, ka default uzstādījumi ir tie labākie!
Ja kas, būtu drusciņlaika, varētu no vienas krievu lapas iztulkot daudzus knifus tiem, kas iesākuši ar Operu darboties.
Pie manis ļoti bieži atnāk tie, kam mozgus izkompostrējuši F(ui)F(isti) un stāsta ka ar Operu neko nevar izdarīt u.t.t. Pēc tam ļoti izbrīnās kad pasaku – to var izdarīt un pat vēl ko vairāk var izdarīt nekā ar to FuiFui.
Personīgi es mainu tikai dažus uzstādījumus Operai. Pārsvarā viss paliek kā ir, un mani tas pat ļoti apmierina.
Ja kas, būtu drusciņlaika, varētu no vienas krievu lapas iztulkot daudzus knifus tiem, kas iesākuši ar Operu darboties.
Pie manis ļoti bieži atnāk tie, kam mozgus izkompostrējuši F(ui)F(isti) un stāsta ka ar Operu neko nevar izdarīt u.t.t. Pēc tam ļoti izbrīnās kad pasaku – to var izdarīt un pat vēl ko vairāk var izdarīt nekā ar to FuiFui.
FuiFui :rolf:
Saceri aprakstu – “kā “FuiFui” lietotāju pārvērst par pārliecinātu operas lietotāju” 😀
p.s. visus fleima komentārus lidināšu ārā.
Man nav nekas pretī pret Operu, bet ko tā spēj sniegt tādu, ko FF ar tās neskaitāmajām ekstensijām nespēj? Varbūt kāds mani pārliecinās?
Tādiem cilvēciņiem, kuriem bieži jāpārliek sys – Operu ne arī FF nevajag. Lai sēž uz sava ĪĒ un priecājas.
ja opera taisitu lapas normali valja un neteretu milzigi hdd vietu varbut ari parietu savadak crap ta opera
kurā vietā viņa tērē milzīgi hdd vietu? personīgi man tikai 75 megabaiti – tas viss ir kopā ar kešu. IE atļaujās daudz vairāk norīt.
pastāsti kuru lapu nenormāli taisa vaļā? visdrīzākais tas ir kārtējais lapas autora nemākulīgums – arī tam ir zāles – ja lapa domāta tikai IE vai FF, pietiek lapas uzstādījumos pārslēgties kā IE vai kā FF.
Jākomplektē ir tikai vienreiz; ar MozBackUp taisām visu settingu/bukmārku bekapu un tas ir kā āmen baznīcā.
man nekas nav jāpārkomplektē – pārstellējot kompi es pārkopēju tikai profila mapi un viss ir bumbās.
=============================
Vai vienreiz nevar sataisīt lai šijā forumā otrā vēstule automātiski pielīmētos klāt iepriekšējai manis rakstītai – Godīgi – ZB jau labošanu taisīt %;”>
Atcerieties, ka dziivee nav viss tikai balts vai melns… Nav tikai “FF labaakais”, “Opera labaakais”… Katram ir savi plusi, savi miinusi… Pat juusu visu nopeltais IE nav tik melns kaa vinju visi maalee… Tagad populaari teikt: “IE jau tikai prieksh chainjikiem”… vai “prieksh siikajiem” (to gan parasti saka siikie, kas bljauj baram liidz)… Tomeer arii MS censhas, lai IE buutu liimenii…
P.S. Atradushi par ko striideeties 😀
redzēju jau to ka IE un FF ir saistīti kopā – lapas nerādās normāli gan IE gan FF, diemžēl Operai gļuka šitāda nebija,
redzēju jau ka FF ļauj stellēt visu kas pagadās pēc kārtas – atvaino – vai esi redzējis ka Opera ļauj stellēt visas rīku joslas yahoo, websearch, google visu pēc kārtas nenožagojoties?
protams tā nav zelta bedre, bet Operu jau izmantoju no 1997.gada – vairāk kā 10 gadus no 3.versijas laikam.
tā tomēr kaut kāda pieredze galu galā ir?
es saviem klientiem īpaši pastāstu visu ko esmu pārbaudījis – VIŠ…U PAŠ U DROŠ ĪBAS DĒĻ – lai viņiem tā mašīna rukātu ilgāk bez problēmām, un lai kādu laiku man būtu ataelpa no idiotiem, kas neklausās ko saka un turpina lietot to kas tik pagadās. es beigās parasti arī piebilstu – jūs protams varat darīt kā vēlaties – tikai ja vairs kas neies kā atdodot datoru tagad – tā būs jūsu pašu vaina.
Preses relīzes