Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera Mini 7 – ātrums un ērtības
Pats galvenais jaunums – pārlūkā ieviesta Open GLES aparatūras paātrināšana
Jāatzīst, ka lapu izskats pie jaunās renderēšanas ir mazliet izmainījies, bet uzskatu to par nebūtisku, jo Opera Mini paredzēts ātrai informācijas nolasīšanai, nevis lai priecātos par lapu dizainu.
Sakārtots Speed Dial:
No patīkamiem sīkumiem jāatzīmē kaitinošā “www” izvākšana no adrešu joslas
Nu, izvācot šamo ārā var sanākt arī problēmas ar dumiem serveriem.. piemēram..
No prefilled
Nav jau tā, ka noņemts pa visam, pats jau vari ierakstīt 😉 😉
Kā arī zoom-s strādā kā pie cilvēkiem ar multitouch, nevis ar dubultklikšķi. 🙂
Man arii Symbians apmierina. Nav nekaada vajadziiba no Bling Bling telefonu OS.
Tāpēc ir visai loģiski, ka portāls Notepad.lv raksta arī par jauno MiniOperas versiju. Ja būs kas jauns Symbian platformai, tad par to arī tiks paziņots – nevajag satraukties. Vienkārši neizpratu pārmetumu.
Un saukt android par bling bling os ir visai nekorekti. Jā, ir arī bling bling iespējas, bet tas jau viss ir tavā pašā ziņa – ko un kā tu instalē, konfigurē. Tas būtu apmēram tas pats, ja es pateiktu, ka neko vairāk par Win.3.x/DOS nevajag, pārējās OS ir blin bling mēsli.
P.S. – KoЯn`a atbilde tik tiešām “nometa gar zemi” 😀
Un arī daudzi IT speci maļ to, ka Android ir atvērts (parastam cilvēkam ir pie kājas ir atvērts vai nav), un acīs iedūrās aktīva boot.lv foruma lietotāja Artaņa komentārs par Android tajā pašā portālā
Kāda vēl ‘atvērtā’ – tu esi kaut reizi redzējis pliku gūgles ‘atvērto’ androīdu? Tieši komerciālie tālruņu ražotāju UI padara to OS vispār lietojamu. Tieši tāpat kā Apple OSX kas būvēts uz ‘atvērtā’ BSD. Par brīvu un ‘atvērts’ ir tikai siers peļu lamatās, kad beidzot tautai pieleks.
Tāpat, ja notiktu neticamais, un Linux popularitātes ziņā apsteigtu windows (tur gan tad pilnībā jāmaina orientācija 😀 ), nekavējoties atrastos juristi, kas sameklētu kaut kādus likuma vājos punktus, izrādītos, ka kāds sen jau ir šo OS patentējis un tālāko varat iedomāties paši…
Android tikai tāpēc vēl ir “bezmaksas”, ka bez telefona tas tāpat nekur nav liekams, un te nu tehnoloģiju fani savu naudiņu palēkdamies atstāj ražotāju un dīleru nepiepildāmajās kabatās, 5x atmaksājot sistēmas uzturēšanas un attīstīšanas izdevumus.
Kā nekā, mākslīgi uzpūsts ar PR armiju.
Kam uzpūsts? Kas uzpūsts? Neizprotu tavu domu. Ja pareizi saprotu, tad tā ir kāda sazvērestības teorija, kur “PR cilvēki” ir izskalojuši smadzenes gan patērētājiem, gan pārņēmusi varu pār vairums ražotāju, lai savos ražotajos tālruņos, planšetēs liktu to nekam nederīgo mēslu – androidu. Š ai teorijai ir arī kāds oficiāls (es atvainojos – slepens?) nosaukums? Varbūt ir kāds slepens youtubes kanāls, kur tiek atklāta lielākā masu sazvērestība cilvēces vēsturē? Es labprāt noskatītos, varbūt vairāk neņemtu testēt nevienu android iekārtu un pat izmestu ārā pa logu savu andrīti…
Un tagad otrs jautājums, kurš adresēts šoreiz abiem (ZuliXP, aoma) – kādēļ jūs piesaucat kaut kādu koda atvērtību? Un pēc tam to apstrīdat, lai varētu izmantot kā ko negatīvu. Man kā lietotājam tas tik tiešām ir pie kājas! Esmu izpaidījis n-tos telefonus ar daž ne dažādām sistēmām, un jāatzīst, ka ne pa velti android ir sasniedzis tik augstus rādītājus/popularitāti.
Protams, uzsveru to, ko rakstīju iepriekšējā komentārā – katram savs. Citam ar zobiem un nagiem turas pie XP, cits liek Win7 un testē win8, cits lieto alternatīvos risinājums, bet cits ar putām uz lūpām bļauj, ka pietiek ar dos. 🙂