Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › «Operas» radītāju padzen no kompānijas
“Kad mēs sākām, mēs bijām daži puiši mazā birojiņā. Tagad esam izpletušies pa visu pasauli; pie mums strādā vairāk nekā 740 cilvēku, un mūsu produkciju lieto 200 miljoni cilvēku. Esmu neticami lepns par panākumiem, un plānoju arī turpmāk atrasties kompānijas tuvumā,” atklātajā vēstulē raksta Tečners.
[imgr]
Par iemesliem pārlūka izstrādātājs izsakās, ka tie slēpjas finansēs: “Es vienmēr esmu strādājis, lai izveidotu stabilu kompāniju ar lielām nākotnes perspektīvām. Bet vadībai vairāk interesē ceturkšņa atskaites.”
Paredzams, ka pēc Tečnera aiziešanas sāksies intensīva Operas bīdīšana tirgū
bīdīšanas
Twitterī pamanīju kāda retvītu
[spoil]Mark Dunkley: “Best comparison of Chrome vs. Firefox vs. IE9 I’ve seen so far”
Nav īsti skaidrs, kapēc IE ēd līmi!:)[/spoil]
Žopera un Fx bez addoniem – lāmēm.
Fx + Addoni – power useriem!
Bet nu jā, lietotāji ir dažādi – ir tādi sliņķi kā es, kam neta pārlūku vajag lai browsotu netu un nekam vairāk, ir arī tādi jokaiņi kā tu, kam vajag lai var salikt vismaz 20 nekam nevajadzīgus sūdus un tad pusi laika pavadīt kruķījot kaut kādus nekam nevajadzīgus uzstādījumus – un tad citi brauzeri ir sūdi, jo tiem tie draņķi nav pieejami 😀
P.N. Operas izskats – lietoju kopš 7.50 [laikam tā bija tā versija ar kuru sāku 8 gadus atpakaļ], vienīgās vizuālās izmaiņas ko varu atcerēties – agrāk bija atsevišķa izvēļņu josla kā parastām progām un nebija musara ikona, ā un bija reklāma – bet nu laikam atkal būs pie vainas tas, ka es operu lietoju lai pārlūkotu netu un es skatos uz lapām, tā vietā lai masētu krānu uz pārlūka izskatu un citām nesvarīgām lietām kā dažs labs komentētājs pirms manis. Bet kā tu tā aizmirsi piebilst kaudzīti ar lietām, kuras ff veidotāji ir nospēruši no operas? :>
Bet nu jā, lietotāji ir dažādi – ir tādi sliņķi kā es, kam neta pārlūku vajag lai browsotu netu
Īsāk sakot tu esi parastais poke-žoperas end-useris, kuram neko vairāk par draugiem un fermu nevajag. Tad, kāpēc, tu vispār te smirdi, jūzo vesels savu spīdpodziņu žoperu un atstāj Fx ar addoniem īstiem vīriem.
Nav vērts tērēt laiku diskutējot ar tādu aprobežotu celmu, kas pat lasīt nemāk.
Bet lai vai kā, man prieks par tavu inteliģenci, tavu P2 un 13″ CRT moni, kura blāvuma dēļ kaku lapsas ikonas nespīd 😀 Galu galā, kāpēc izvēlēties interneta audīinterneta škoduinterneta zapiņu