Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › Operatori ceļ cenas, vai legāli?
Tas izskatās pēc tādas kā piespiedu tarifu maiņas uz dārgāku. Jo mainās cenas nevis tarifam, bet 1kārši piedraud ka man ar 1. jūniju būs nākamais tarifs. Kā iemesls tiek minēts kaukādi Eiropas savienības zvani kurus neizmantoju. Pagājšmēnes tikvien kā notestēju Lietuvā. Par ko samaksāju 3 centus arī pēc vecā tarifa, turpretīm nākamajā dienā par diviem 5min zvaniem no Mārupes uz Rīgu – 1€.
Bite vismaz brīdināja ka zvans būs paaugstinātas maksas, tele2 vari vērt vaļā numuri.lv un pārbaudīt.
Kas ar LMT kaukādiem biznesa tarifiem? Varbūt atkal būs modē ņemt uz firmu, kā pirms 10 gadiem darijām…
Varbūt atteikties no telefona atkal uz gadu… Tikai skaips jau vairs nav lietojams, kā pirms 4 gadiem.
Pāries visi uz whatsapp n sheit, proti internetu, tad internetam cenu pacels. Lūk tev privatizācija un kapitālisms.
Tikai protams Latvānijā ir “savas cenas”. Wikipedia pareizi rāda – Latvijā NAV mobilie operatori.
Kaut gan ļoti negodīgi no operatoru puses. Ja Bite savās starpā runā pa velti visu mūžu, tad tā tam bija jābūt!
Es protestēju pret to visu, lietojot Ukrainas opeatora pakalpojumus. Un protestēju pret Latvijā notiekošo, strādājot Ukrainā. Nopelnu vairāk kā par tādu pašu darbu Rīgā. Vairs neesmu vergs.
Nezinu man uz bites pieslēgumu nekas nav atnacis ,bet cik dzirdēju preikšatmaksas bitei ir gan jau pazinots par jaunajiem izcenojumiem…..
Ta jau toč varētu IP telefoniju izmantot,bet mobilais internets neizbegami vaidzīgs…
Un vispār, cik var ļersktēt pa klausuli? Ja vien neatrodies katrs savā pilsētā vai pat valstī, ar draugiem un svarīgajiem cilvēkiem jātiekās ir dzīvajā.
Nevajag man nekādus gigabatus telefonā, es neesu laukos tik ilgi, lai nevarētu paciesties nokačāt seriālus. Un es nebraucu uz ārzemēm katru mēnesi, tāpat kā lielākā daļa lietotāju.
Kā arī – viesabonēšana neko neizmaksā. Tas nav tā ka nodilst savstarpējās līnijas. Pārējās Eiropas valstis arī ievēros šo jauno likumu, taču neceļ tarifus. Kā tad tā?
Š e tev nu bija ”skaistais eiropas bezrobežu tīkls’
Un bezlimita EU roaming viņiem ir no pagājušā gada
Un arī tikai 3 operatoru konkurence. Vodafone ar O23 gan sarunājuši 25€ minimumu, bet arī tas priekš Īrijas algām ir ta ka Latvijā 5€.
Kā arī lētākais tarifs ir BEZ EU roaming.
Es jums saku Latvijas operatori 1kārši izmantoja izdevību izpist tupos latvāņus! Tas nau nekāds Eiropas likums!
Ja katram lientam ir tagad vidēji pa 1€ dārgāk, tad cik tas ir mēnesī? Pieņemsim ka kopā Latvijā ir 1 miljons abonentu. Kalkulatoru vajag? Neslikta tīrā peļņa,
Sākuma 1reizēji izdevumi – 20 centu vēstule, no kuras nav nekādas jēgas.
Rēķinu lai dabūtu pa pastu – katru mēnesi €. Spamu – kredītā no tās summas ko liks Teu pārmaksāt nākotnē!
Gribēji fruktu no Gruzijas – tas bij nedaudz dārgāks. I to varēja atļauties.
Š itas tieši ir kapitālisma appisiens visā plaukumā! Pilnīgs pretstats sociālismam un komunismam!
Es esmu nikns par to, ka Bite netur solījumu ka BiFi savā starpā runās par velti visu mūžu. Viltus reklāma un melošana.
Tas ir tāpat kā, elektrum sagribējās un ar rītdienu visi par kw maksās 5eiro 2 vietā. Vai Circle pēkšņi izdomā novienoties ar Nesti un Lukoilu, ka degviela litrā tagad maksās tikai par eiro vairāk. Bonusā saņemot darbinieku, kas pieturēs degvielas pistoli un par brīvu iedos bezmaksas salvetes.
KO TU GRIBĒJI PATEIKT?
Ko tad Ukrainā tādu vajag?
ÄŒoms algo ukraiņus Polijas objektos, esot ļoti strādāt griboši un nav jāapbužina un rociņa jāpatur, kā ar latviešiem esot bijis. Un tas ir kabeļu vilkšanas sfērā.
Kas tad ir tas kas Ukrainai pietrūkst?
Preses relīzes