Optimālā leņķa aprēķina metode.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Optimālā leņķa aprēķina metode.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 48 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ob1
    Participant

Pāris dienas atpakaļ saņēmu skaipā ziņu, ka viens no hinduistu dieviem vēlas ar mani runāt.

Nu labi, apstiprināju kontaktus, izrādījās nav nekāds dievs – viens putniņš iečivināja kādai studentei (pupi uz priekšu, vēders uz iekšu) manu skype adresi. Tad nu panesās sarakste (citēju saīsināti):

Studente: Labdien! griežos pie Jums pēc palīdzības pie FoxPro. Man vajadzeetu vienu mazu programmiņu, un ir luugums vai par attieciigu samaksu Juu vinju vareetu uztaisiit?

Programminja šāda: Forma, kas nodrošina jauna ieraksta pievienošanu datu bāzei – tabulai, labošanu un attēlošanu ekrānā. Vēl arī būtu vēlams iespēja izvadīt visu Wordā, bet tas nav arī tik būtiski.

ob1: a kas par datiem tajā tabulā? jebkādi?

Studente: Uzņēmuma nosaukums, reģistrācijas nummurs, licences numurs, datums kad licence izdodta, datums līdz kuram licence derīga, piezīmes. tas laikam viss.

cik jums laika paietu šādu programminju taisiit? Negribu Juusu laiku teereet! kaa ar samaksu?

Tā bez maksas nevar, jūs esat speciālists un Jūsu laiks maksā naudu 🙂 plus tā programma nav nemaz tāds sīkums – man tā ir dzīvības glābšana 🙂

ob1: cik saprotu, tas vajadzīgs studijām. Kāda specialitāte?

Studente: jā, studijām gan. Īstenībā lai nokārtotu praksi. mācos informācijas tehnoloģijas

nu labi, uzcepu progu (kādas 10 rindiņas koda):

[img]https://notepad.lv/userpix/1679_stud_1.jpg[/img]

Studente: Milzīgs paldies 🙂 Tagad palieku parādā miljonus, izskataas, ka viss ir un straadaa super 🙂

ob1: hmm man ir daži jautājumi, var?

Studente: noteikti!

ob1: 1) kurā kursā esi?

Studente: 4.

ob1: 2) kāds ir optimālais sievietes kāju pavēršanas leņķis (grādos), lai bez zināšanām tiktu līdz 4. kursam?

(tīri zinātniska interese)

Studente: 0 graadi…

ob1: hmm… laikam būs jāpastudē kamasutra… 0 grādi – varētu būt interesanta poza

nu jā, pabeigsi tu augstskolu, tā kā programmēt nemācēsi, tad iesi par ierēdni… un drāzīsi mūs programmētājus… un izzagsi valsti… lai veicas

Hmm, izskatās, ka tos miljonus man neredzēt (un procentus no tiem arī), “Latvijas lepnumam” mani laikam arī neieteiks par to “dzīvības glābšanu”…

Bet jautājums ir sekojošs – lūdzu palīdziet atrast metodi kā aprēķināt optimālo sievetes kāju pavēršanas leņķi, lai tiktu līdz 4. kursam bez zināšanām. Tikai, lūdzu, neizsakiet minējumus, ja Jums ir kādas idejas, tad pamatojiet tās ar matemātiku/fiziku/ķīmiju.

P.S. hmm, varbūt Samurajs to varētu noformēt kā konkursu – research kānekā…

Loading
    Participant

Tādi gadījumi būs vienmēr 🙂 Sakari priekšniecībā!

WerNeo
    Participant

Neko jau 4. kursā uzdevumi. 😀 Pieņemu, ka studentīte samānījās.. ja pareizi atceros, kaut ko tādu prasa kādā 2. kursā un arī, tikai kā vienu no sākuma darbiņiem. Kaut kas te īsti nelīmējas kopā.

Bet par to kāju platumu, es tā neteiktu. Vienkārši ir daļa meiteņu, kuras ir uzcītīgas “izbīdītājas”, lai izbrauktu haļavna. Vienam kursa biedram palūdz vienu mājas darbu, otru – otram. Eksāmenam sadabū špikerus no cītīgākajiem špikeru gatavotājiem. un tā aizkuļas un izkuļas… gandrīz bez zināšanām. 🙂 Bet varbūt kursa biedrs, kurš perfekti izvilcis sev līdzi šādu meiteni, studijas spiests pabeigt bez augstākās izglītības, jo nespējis dabūt 4-ku piemēram lineārajā algebrā. 🙂

APOC
    Participant

Njā…šitas pat diezgan triviāls risinājums, kuram arī bez zināšanām nedaudz pagŠglējot var rast atbildi.

samurajs
    Participant

Š itas gadījums varētu būt reāls kādā maksas privātskolā a la ‘Turība’. Samaksā savu mācību maksu un pēc 4-5 gadiem nāc pakaļ diplomam. Bet kaut kādi darbeļi priekš atskaites skolai tomēr vajadzīgi.

shady
    Participant

ob1 – Vecīt, ko tu brīnies? 2.kursā ir studenti (lasi: studenti nevis blondīnes), kas pat nezin kā windu pārinstalēt….

Es zinu, es arī agrāk tam neticēju…

Crow
    Participant

Š īs sarakstes publicēšana ir tieši tikpat ētiska kā tas, ka es, nedomājot par sekām, darīju zināmu minētajai studentei džedaja skaip kontaktu bez viņa paša piekrišanas.

Bet lai nu nebūtu noslēpums, ka gan informācijas tehnoloģijās, gan vispār iegūstot uz papīra kādu profesiju vai grādu vismaz ļoti lielākā daļa tiek cauri bez zināšanām. Tāpēc šis gadījums diez vai būtu kāds jaunums vai īpaši izceļams starp pārējiem; tādi notiek visapkārt un katru dienu.

Skaidrības labad piezīmēšu, ka minētais uzdevums nav skolas uzdots. Tam gan nav būtiskas nozīmes.

Pēc pārdomu momenta secināju, ka pašam man arī sevi jāpieskaita pie diletantiem. Daudz kur esmu izbraucis un visur vēl neesmu paspējis. Bet šai pasaulē visi grib atrast vietu zem saules.

Ko iemāca konkrētais starpgadījums? Turpināt blefot, līferēt, līst un čakarēties. Un neuzticēties. Paldies :>

Wuu
    Participant

Ob1, fail…

Pats esmu palīdzējis studentiem. Jo uzdod jau daudz ko netēmā, vienk. lai būtu minimālas vispārējas zināšanas kā tas vis darbojas.

Pagājušo nedēļu draugam kas studē sabiedriskās attiecības, uztaisīju mājaslapu. Viņam jānodod bija diskā. Un tad es iedomājos cik ilgi ir jāmācās lai parastu html, css mājaslapu uztaisītu pēc visiem standartiem. Un diez vai, vel jebkad viņam pie tās lietas būs jāatgriežas.

ob1
    Participant

Crow, runājot par ētiku…

Uz meliem un krāpšanos nevar uzbūvēt sakarīgu ētisko sistēmu. Nevar. Tāpēc nevajag man mācīt kas ir ētiski, sākumā ar sevi tiec galā…

Likumu valodā studentes darbībās ir krāpšana, a tu esi līdzdalībnieks… es pabļāvu – ei, tauta, mūs apzog, un tāpēc esmu sliktais?

Hmm, es tikai nekādi nevaru izdomāt – vai publicēt tās studentes vārdu/uzvārdu/e-pastu vai nē…

Wuu
    Participant

ob1 wrote:

Hmm, es tikai nekādi nevaru izdomāt – vai publicēt tās studentes vārdu/uzvārdu/e-pastu vai nē…

Bildi un telefona numuru, vel?

ob1
    Participant

Bilde arī ir pieejama, tel. nr. nav… bet domāju, ka varētu sameklēt, ja nebūtu slinkums…

WerNeo
    Participant

Publicē augstskolu, kuru čakarē šis indivīds! Vārds Uzvārds te neko nedos. Crow! Vai patiesi Tev galvenais ir papīrs nevis zināšanas?

ob1
    Participant

WerNeo, augstskolu arī nezinu… bet domāju, ka Crow zina…

WerNeo
    Participant

Nedod die’s, ka šī meitene pēc tam tiek kādā amatā, kurā viņu iebīda kāds paziņa. Un tad viņa mums visiem klārēs, cik mums visiem ir nepieciešams izglītoties, lai saprasu, kāpēc tā vai cita iestāde izmanto tik daudz līdzekļu printeru (piemēram) iegādei.

Un mēs vēl valdību lamājam… Kā jau teicu, viss sākas no tautas. Tauta – zagļi!

ob1
    Participant

WerNeo, taisnība Tev… nekur citur ar tādām zināšanām darbu nedabūt – tikai par ierēdni jāiet… tāpēc vajag šamējos mušīt nost kamēr vēl mazi…

Crow
    Participant

Izgāzt dusmas uz konkrētu personu, kas gadījuma pēc trāpījās zem rokas? Tad ar ko atšķirās vieni nost mušītāji no tiem otriem? Gadījums nav unikāls. Bet par tādu tika padarīts.

Jābeidz šī ambrāža, pirms te tiešām panesās vārdi, uzvārdi un pārējās detaļas. Tas jau tagad ir gandrīz zīmogs uz pieres, tas nav tā vērts un taisnību meklēt nemaz neesmu nācis.

ob1
    Participant

Aha, Crow, turpināsim klusēt un skatīsimies tālāk kā izzog mūsu valsti… vai arī vienreiz sāksim kaut ko darīt?

WerNeo
    Participant

Crow. Ja šis cilvēks mācītos informācijas tehnoloģijas un vērstos pie Ob1 kādā matemātiskā jautājumā, es te pat neiepīkstētos. Bet uzdevums, kuru prasa meitene no 4. kursa, nu nedrīkst paslīdēt garām nepamanīts. Š o vajag “pacelt” žurnālistu līmenī, lai parāda, kāda tagad izglītības sistēma. Vajadzētu šo meiteni pārmest uz politologiem. Tur lai “mācās”.

Crow
    Participant

A ko vēl? Es neesmu nācis pasauli lāpīt, glābt cilvēci no posta vai nest apgaismību un svētību. Jēzus, ka viņu nelabais. ÄŒelovek čeloveku volk… man būs no kaut kā jāpārtiek. Ar vai bez papīra, visiem nepietiek, tur arī ir tā nelaime.

Ne tur aizgāja “mācīties”, bet – savā gadījumā saku – es neapstāšos pusceļā, pat ja esmu kļūdījies. Augstākā izglītība ir stereotips, neviens džedajs to neizsitīs ne no vecāku galvām, ne no sabiedrības domas.

Kad tā izglītības sistēma ir bijusi “pareiza”? Un “politologos” ir savādāk? Tukša diršana ir pilnīgi visur. Arī te tagad.

WerNeo
    Participant

Crow. Tā mēs valsti nepacelsim, ar šādu tavu pārliecību! 🙂 Un turpini vien vainot valdību visās savās likstās.

Ob1. Man tāda dziļa aizdoma, ka Crow pats/pati ir tā 4. kursa students/studente 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 48 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā