Optimālā leņķa aprēķina metode.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Optimālā leņķa aprēķina metode.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 48 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Evers
    Participant

Nu lai takš meitene kuļās cauri kā grib, nevajag jau tāpēc apriet kā hiēnu baram. Tāpat viņu ņems strādāt tikai tur, kur viņa reāli pratīs veikt savus pienākumus, nepratīs – atlaidīs, un pilnīgi vienalga kādā veidā viņai kautkāds štrunta papīrelis dabūts.

Kungi, esiet taču džentlmeņi! 🙂

Gribat mainīt sistēmu, sāciet ar galvu – “mērkaķu paviljonu” , jeb mafiju ( Valdību – Saeimu).

WerNeo
    Participant

Nē, jāsāk ar cilvēkiem… “Galva” ir tikai 100 cilvēki, bet zagļu domāšana ir lielākajā daļā tautas. Problēma ir tā, ka mēs katrs sev negribam atzīt, ka katrs ir līdzatbildīgs pie izzagtās valsts un norādām tikai uz 100 cilvēkiem.

ob1
    Participant

WerNeo, nē tā meitene nav Crow, točna zinu.

Evers, atkal valdība pie visa vainīga?

Evers
    Participant

WerNeo, kādā gan veidā? Vainīgs ka šeit dzīvoju, ka maksāju nodokļus, ka gāju valsts apmaksātā skolā, ka iepērkos, ka maksāju elektrību, ka pērku benzīnu utt…. ? Ka nobalsoju par tiem kam ģīmji sakarīgāki?, jo zem ģimjiem jau tāpat nekā laba nava, mafijas biedri tik. Bļāviens tu pasaki kā es IZZAGU, KÄ€, kā es esmu vainīgs?

Absurds kautkāds.

P.S Milzīgs FUI!, tam, kas kautko publicēs par to meiteni, tomēr viņa tērē gana naudas tam, sabojāsiet viņai vēl dzīvi.

Crow
    Participant

WerNeo et al.: valsts pacēlājs atradies. Traģikomēdiju netaisi.

Es nevainoju valdību nelaimēs. Tieši otrādi. Es dzīvoju ar pārliecību (nē, kur nu… esmu “pieslējies” tai kliķei), kas vaino pašu tautu un esmu to norādījis vairākkārt tepat Notepad.

Zin, tikai greizāku apgalvojumu par tavām dziļajām aizdomām man nav nācies dzirdēt kopš pagājušās ceturtdienas. Man nav problēmu mēģināt palīdzēt kursabiedriem. Esmu to darījis vairākkārt, tāpat kā ir palīdzējuši man.

Varbūt tieši tāpēc ir jāiziet vidusskola un tālāk, ja ne kam citam noder. Iemācīties sadarboties un izpalīdzēt, nevis pasludināt sevi par mesiju un interneta plašumos sludināt, kā visi zog un kādi visi citi ir morālie tizleņi.

aoma
    Participant

šoreiz ob1 pilnīgi pareizi rīkojās, tādas “studentītes”, kas pie noteikta kāju leņķa (arī saldējumam līdzīga priekšmeta baudīšanas mākslas pēc) ir absolvējušas augstskolu, nekad nav trūkušas. Starp citu, tas attiecas arī uz čaliem, tur gan ir citi apmaksas veidi, manā laikā ļoti populārs bija Ararats, vai vismaz Baltais Stārķis.

Crow
    Participant

Ja jums, cienītie, šis gadījums kalpos par kārtējo (diez vai) vai Pirmo Soli cilvēces “atveseļošanā”, atgādiniet šiem dažiem ķērcējiem (un čivinātājiem)… niecīgajiem tieši par šo gadījumu, kad būsiet tur augšā, kur ar nekļūdīgu a la Ä€dolfs H. domāšanu vadīsiet valsti un pasauli pareizi un profesionāli, ar vārdiem “Jedem das Seine” uz lūpām. Es atzīšu savu maldu postīgumu un kliegšu par visiem skaļāk “Gott mit uns”.

aoma, “tavā laikā”? Tavā laikā? Tad iznāk, ka ne jau nesenā krīze vai šmīze ir par pamatu visām apkārt notiekošajām glupībām. Tā bija visos laikos, visās paaudzēs un tā ir tagad un tā būs. Vecie buki nevar pārdzīvot faktu, ka jaunie, kaut arī nepamatoti, bet tiek “žēloti” vairāk.

WerNeo
    Participant

Crow wrote:

Varbūt tieši tāpēc ir jāiziet vidusskola un tālāk, ja ne kam citam noder. Iemācīties sadarboties un izpalīdzēt, nevis pasludināt sevi par mesiju un interneta plašumos sludināt, kā visi zog un kādi visi citi ir morālie tizleņi.

Es tev arī klātienē pateiktu to, ko domāju šajā sakarā! 🙂 Savus “papīrus” arī varētu parādīt. Redzu, ka arī vidējo izglītību esi dabūjis “pa blatam”.

Skumji, ka tev godīgums šķiet traģikomēdija.

Bet Evers taisnošanās patiesi ir traģikomēdija!

shady
    Participant

Negrasos nevienam klupt virsū, bet izteikt tik savas domas. (mazliet esmu iedzēris – kā nekā jubileja taču:D)

Cilvēks “izbaruc visur cauri” un dabūn savu izglītības papīru. Protams, ka izglītībai nav nekādas nozīmes, ja pats to paralēli nav mācījies un rakņājies pa internetu/bibliotēku, lai pilnveidotu savas zināšanas – kur nu vēl, ja pat to mazumiņu nav apguvis, ko cenšas iemācīt skolā.

Pastāv 3 varianti (populārākie):

1) Cilvēks strādā citā darbā ar nesaistītu darba specifiku, ko apguvis. Izglītības papīs kalpo tikai “atskaitei”, lai iegūtu/nezaudētu savu darbu, jo ir augstākā izglītība kā tāda.

Secinājums => man pilnīgi vienalga, vai ta man žēl, ak cilvēks kur strādā?

2) Cilvēks dabūn tomēr darbu šajā profesijā, kur “izbrauca cauri”.

Secinājums => kaitē gan IT (vai vienalga kur – runāju vispārīgi) sfērai (arī konkrētajai darba vietai) + iespējams, dēļ kāda pastulba konkursa atlasītāja, darbu nav ieguvis cilvēks bez izglītības, bet ar daudz plašākām zināšanām un vēlmi pilnveidoties.

3) Iegūst kādu vadošu lomu darbavietā. Iespējams, ka kļūst par 2.punkta pastulbo konkursa atlasītāju un nepieņem nevienu bez attiecīgās izglītības – sīkāk jau tāpat nespēj kompetenti novērtēt (pie sevis nodomā – ja jau es pat neko nezinot pabeidzu augstāko, tad jau šitie pamuļķi vispār neko nespēj izdarīt…).

Neesmu jau ar nekāds pasaules lāpītājs, bet dažreiz tas liekas tik nožēlojami….

Andress
    Participant

Un kad es teicu, ka Crow ir losis, mani par muļķi apsauca. Atceries- tu esi tas, kas ir tavi draugi. 🙂 Dzīvs pierādijums. :* Pie tam ar kādam tiesībām tu bez cilvēka atļaujas vispār dali kontaktus pa labi pa kreisi?

ob1
    Participant

Crow wrote:

Tad iznāk, ka ne jau nesenā krīze vai šmīze ir par pamatu visām apkārt notiekošajām glupībām. Tā bija visos laikos, visās paaudzēs un tā ir tagad un tā būs.

Jā, tā būs… nelaime tāda, ka esmu ideālists, kas ar to nespēj samierināties… un kad man sit pa vienu vaigu, es otru nepagriežu, bet maucu pretī tā, ka maz neliekas…

aoma
    Participant

Crow, būtu muti pievaldījis, nav svarīgi, kāds laiks, mans vai tavs. Svarīgi ir, ka VISOS laikos dīkdieņi šādi pamanās izlīst cauri visam tam, kur normāli vajadzētu kaut nedaudz smadzenes piepūlēt, kamieli atstājot ēnā. Un pēc tam tikpat veikli pamanās salīst visādos svarīgos posteņos, kā rezultātā esam tur, kur mēs esam. Uzminēji – pakaļā.

Crow
    Participant

Dažreiz nožēlojami. Jā, ir nožēlojami, bet vienmēr ir daži cilvēki, kas ir nožēlojami. Vai man (mums) iet nošauties, kad par to uzzina(m)?

Ļoti grūtā problēma – te ir sastapušies ideālisti. Ideālisma pamatā ir tas, ka nekādos apstākļos otras puses doma nav pilnībā pieņemama. Ideālu problēmas atrisina tikai karā vai metot mieru un ejot gulēt. Karš pret jums man nav pa spēkam. Un nemaz nevēlos, lai būtu.

Nīče ir teicis “Ir jūsu patiesība, ir mana patiesība. Īstā patiesība, vienīgā patiesība – tā vispār neeksistē.”.

Meistars Joda ir teicis “Meditate on that you need…”, “Too powerful become you have… Still much to learn you have.”.

EOF.

Andress
    Participant

End-Of-Fail? Š aubos…

elvisburdajs
    Participant

Shady viedoklis man šķiet vispareizākais.. 🙂

ob1, Kāda cita nomelnošana un kontaktu dalīšana, neceļ tavu reitingu citu acīs.

prusaks
    Participant

Neko sliktu jau negribās teikt, bet Latvijā vidusskolu nesen pabeidzu, tad pieļauju, ka situācija ir līdzīga tālākajās mācību iestādēs. Tas ko māca skolās, lai arī cik liels āmurs esi un ja neesi garīgi slims, var iemācīties visi(tīri manas domas). Problēma ir citur – negrib iemācīties. Standarta vidusskolas situācija. Notiek stunda, blondīnes runā savā starpā, pēc kāda laika ir kontroldarbs, neko nezin – nekāds pārsteigums. Tā paiet pusgads, pēc 1-2 nedēļām ir jāizliek atzīmes. Skolotājs/a saka blondīnei, ka sūdi vagā un atzīmi izlikt nevarēs. Blondīne no sirds paraud, skolotājam paliek viņu žēl un ieliek 4 vai arī iedod kādu vieglu darbu, lai varētu 4 ielikt. Nākamajā pusgadā notiek tieši tas pats. Skolotājus par šādu rīcību nekad neesmu sapratis, bet nākotne liekas melnākās krāsās. Sanāca parunāt ar matemātikas skolotāju. Skolēni ar katru gadu paliek ar vien “tupāki”, lēnāk domājoši utt. Laigan man sanāca vidusskolā trāpīties sakarīgā klasē, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tos pašus matemātikas kontroldarbus pildot, mums vajadzēja ~15 minūtes vairāk laika(protams, ne visiem, bet vidēji).

samurajs
    Participant

Varen plaša tēma… no studentes aizgājām līdz Ä€dolfam un gāzes kamerām 😀

Bet kas attiecas uz valsts izzagšanu, mērkaķu paviljonu, un vispārējo bardaku – tiem, kas pie varas, vēl ir padomijas izglītība, kas saturēja tēzi, ka sociālismā viss pieder tautai. Tātad es esmu tauta, un varu brīvi lietot valsts īpašumu, un izrīkoties ar to, kā vēlos, jo tas ir mans!

Nu nezin, cik paaudzēm jānomainās, lai izskaustu šo netikumu…

drunk_lizard
    Participant

te nekad nekas nemainiisies.

latvija ir paaraak maza un tauta ir paaraak stulba, plus veel rads un pazinja uz katra solja :>

ne velti civilizeetaas valstiis uzspljauj latvijas diplomiem…

Aldis
    Participant

Vsp. to ķīmiķošanos iekš FoxPro + Wordā nevar nosaukt par programmēšanu, brīnos ka kaut ko tādu māca vispār – kur nu 4 kursā! 😀 Ja nemaldos, tad kautkas tāds ir otrā kursa pamats!

msh
    Participant

drunk_lizard wrote:

te nekad nekas nemainiisies.

latvija ir paaraak maza un tauta ir paaraak stulba, plus veel rads un pazinja uz katra solja :>

ne velti civilizeetaas valstiis uzspljauj latvijas diplomiem…

Visa rietumu civilizācija degradējas – pie vainas alkohols, citi netikumi, varbūt arī ģenētiski iemesli, kas to lai zina. Tik starpība ka latviešiem kopā ar vēl bariņu austrumeiropas tautu dzīve un pagātnes sekas vismaz ir uzspiedušas kaut kādu nepieciešamību apgūt šādas tādas izdzīvošanas iemaņas, kādas rietumvalstu iedzīvotājiem nav vispār 😀

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 48 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā