Optimālā leņķa aprēķina metode.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Optimālā leņķa aprēķina metode.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 41 līdz 48 (no 48 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    normis_161
    Participant

Man rodas jautājums, kurš no jums darbā izmanto FoxPro, man tehnikumā otrajā kursā bija FoxPro, bet tur es laidu muļķi, jo nesaskatīju jēgu tam kur viņš dzīvē varētu noderēt, jo kaut vai Access ir FoxPro alternatīva.

ob1
    Participant

Es izmantoju darbā FoxPro.

Hmm, un Access galīgi nav FoxPro alternatīva… patiesībā nezinu nevienu alternatīvu, tāpēc izvēlējos FoxPro.

WerNeo
    Participant

Izlasīju normis_161 ierakstu, sapratu, ka kaut kas nav gluži tā, ka sapratu. Izrādās, es par “dziļu” pieķēros šai tēmai. Man, otrajā kursā kas līdzīgs bija jārada iekš C++ (izmantojot bināros failus kā datu bāzi).

normis_161
    Participant

Un ar ko tad FoxPro ir labāks piemēram par Access, kāpēc tad tev to tieši sanāk darbā izmantot?

APOC
    Participant

ob1 wrote:

Es izmantoju darbā FoxPro.

Hmm, un Access galīgi nav FoxPro alternatīva… patiesībā nezinu nevienu alternatīvu, tāpēc izvēlējos FoxPro.

MS Visual Studio nav līdzīgs?

ob1
    Participant

Nu nezinu labāks vai sliktāks, bet tās ir pilnīgi dažādas valodas dažādiem mērķiem…

Access der studentiem un advancētiem useriem kādu datubāzi uztaisīt.

FoxPro ir domāts profesionāļiem – pavisam citas iespējas, bet līdz ar to valoda sarežģīta.

APOC, Visual Studio nav valoda, ja kas.

APOC
    Participant

ob1 wrote:

APOC, Visual Studio nav valoda, ja kas.

Tā ir vide.

Jautājums bija vai iekš Visaul Studio nevar veikt tādus pašus brīnumus. Kaut gan ko es prasu, var!

ob1
    Participant

APOC, Visual Studio sastāvā nav datubāzes valodas, cik zinu… nu jā, iekš C var visu uzrakstīt (un ko nevar, var piekodēt ASMā), bet tad ir reizes 20 vairāk darba…

Tiek skatīts 8 ierakstu – 41 līdz 48 (no 48 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā