Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Ovechkin a Russian Spy
labs 😀
Kas tieši?
labs 😀
Kas tieši?
+1, arī man klips likās galīgi nekāds, pirmo reizi par tādu Ovechkinu dzirdu, bet domājams, ka tiem, kas aktīvi seko līdzi sportam, likās daudz savādāk.
Wuu, ***, ieskrien vienreiz ar savu tupo galvu sienā, sīci. Zb. Cik var ņemties!?
Es esmu gudrāks, tāpēc paklusēšu. Nenolaidīšos līdz Tavam līmenim.
Par gaumi nestrīdas, par gaumi iedzer! Priekā! :shura_iemalko:
Bēt kroū, kur tu šito dabūji ? 😀
Deel Juusu palagiem teemas paliek nelasaamas un gruuti uztveramas, kaa arii paleelina lapas ielaades aatrumu!
Paldies!
[/spoil]
Kaitīgais elements nežēlīgais banotājs jūtās. ROFLMAO. Kojan, internet high five :>
Pie tam, nekur noteikumos nav minēts, ka tēmās nedrīkstētu ievietot bildes vai arī tās būtu jāievieto spoilerā. Savukārt, ja esi nabadzīgs un nespēj iegādāties normālu datoru interneta pārlūkošanai, atver ziedojumu kontu paypal un mēs visdrīzāk saziedosim Tev jaunam datoram ar vairāk kā 900mhz p1 centrālā procesora jaudas. 🙂
Manuprāt, tu esi bišķi aizsēdējies VL amatā un zaudējis mēra/baiļu sajūtu. Tādēļ turpmāk es personīgi visus savus postus logošu un ja man radīsies aizdomas, ka Tu cienītais kādu tā pat kā mani bano savas personiskās nepatikas dēļ, šie logi nonāks pie administrācijas, līdz ar to šo postu dzēst ir bezjēdzīgi.
Patīkamu vakaru.
Par tēmu- IRL daudzi nesaprot datorjokus, šeit daži nesaprot sporta jokus. Tikai kāpēc par to ir jāauro?
Runājot par Elementu, es jau sen esmu teicis ka viņš ir par zaļu šim amatam. Tika pie grožiem, tagad visur kur iespējams izrāda savu varenību..
Savukārt root iesaku labāk aizraut pm samurajam ar savu kritiku.
Preses relīzes