Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Pagiras
2 risinājums – Alakcezer tablete, iedzer to putojošo dziru, nākošais moments paraus uz augšu, izvemsies, pēc 10 – 20 min būsi kā svaigs gurķis.
3. Kaudze ar bulijoniem.
4. Kārtīgs fizisks darbs.
5. Galvenais neguli, kusties, darbojies, lai ātrāk alkāns iziet no organisma.
Alus toch nepaliidz – paarbaudiiju
Alkazelcer – aptiek taalu nav speeka daiet
Galvenais neguli – nesanaaks ja no gultas nevar piecelties
Spraits – veikals 300 metri es tak neieshu 😀
Bet paldies 😉
Vispār es tavā vietā nobļautos, Sieva bl**** pi**** uz to bod, man s*** 😀 un viss būs atrisināts, i būs sprite, i būs sidrs un viss pārējais 😀 Tikai vai būs labāk, nezinu.
P.S. vaards m.auka cenzuurai nepieskaitas buutiibaa 🙂
Kadri atstāstija nedaudz par vakardienu. Ja nedabūšu fiksi alu, sāksies morālās.
Ar līdzīgu jācīnas ar līdzīgu. Dzer 30ml (viena parasta degvīna glāzīte) šņabja UN TIKAI Š Š…ABJA ik pēc 30 minūtēm, ne biežāk, ne retāk. Brīdī, kad “atlaidīs” – pārtrauc. OBLIGÄ€TI paēd kauto ko treknu un karstu (karstas vārītas sardeles, soļanka, vistas zupa, buļjoni). Ja to pirmo šņabja čarku izvemsi – tad izvem un mēģini vēl – kaut kas jau uz gļotādām paliks. Pirmo-otro izvemsi, gan trešo uz leju dabūsi. Organismam nepieciešams alkohols. Etanols (etilspirts) pats par sevi nav inde, inde ir tā sadalīšanās atvasinājums – acetāldehīds, kas ir 30 reižu toksiskāks par pašu alkoholu un ir galvenais paģiru izraisītājs. Ironiski, bet acetāldehīdu savieno un izvada no organisma… alkohols, kas ikdienas apstākļos (ārpus stacionāra) ir vienīgais zināmais antidots (pretinde). Neliels apburts loks veidojas – dzeru, lai izvadītu acetāldehīdu, tanī pat laikā veidojas jaunas indes porcijas. (Patiesībā acetāldehīdam sabrūkot, rodas etiķskābe, ko mēs arī izčurājam un izsvīstam)
Taču tad, kad iestājas kārtīga abstinence (auksti sviedri, bezmiegs, redzes traucējumi, melni uzplaiksnījumi perifērajā redzeslokā, skaļi trokšņi, kuri patiesībā nav skaļi (tipa, kaķis ar savām ķepām – BÄ€M!-BÄ€M!-BÄ€M!!!), reāli skaļi trokšņi, kad var apd1rsties no satrūkuma, citas skaņas un redzes halucinācijas, murgaini sekls miegs, nemiers vai pat nenormāla trauksme, ALARM-stāvoklis 🙂 dezorganizētība, kad nevar paveikt visvienkāršākos darbus, pat nomazgāties vairs nemāki, vienvārdsakot esi noķēris “BELKU”), tad Fokša spraits nelīdzēs
Cik dienas kodi?
1) Nedzer draņķus (nekādas “krutkas” un lētos draņķus).
2) Nenovest sevi līdz tādai stadijai, ka sevi vairs nekontrolē.
3) Netaisi no grādīgajiem sev kokteili kunģī.
Un ja nu tomēr ir sanācis tā, ka vairs nespēj noiet taisni un priecīgs esi, ka tiec līdz gultai, tad mani paģiras īpaši nekad nav mocījušas. Sliktākais, ka nākošajā dienā mazliet galva sāp un slikta dūša, bet tas arī viss. Un tad paņem ibumetīnu pret galvassāpēm un izej ārā pastaigāties (nevajag arī aizmirst sadzerties šķidrumu un kārtīgi paēst) => un lieta darīta, sekas ātri vien pazūd.
Labi panākumi bijuši pēc stipro kokteilīšu ieņemšanas – Dins, Brūklene & Vodka utt. Tie vismaz iedarbojas strauji. Kokteiļiem jābūt ledus aukstiem un jāieņem ne vairāk kā divi – citādi atkal būs auts 😀
Tad jau tu dohlijs kaķis esi ja neko nevari .
Labākais veids kā pohas izdzīt ir smags fiziskais darbs pārbaudīta lieta ,protams pirms tam kārtīgi paēdot,vislabāk ir kādu zupu un pēc tam labi padzerties.
Minīts pie rokas un ej strādāt nevis gūlšņāt gūltā un vārtīties no vienas puses uz otru pusi .
Es parasti pēc normāla kodiena eju kko fizisku darīt un pohas pazūd,kā ar cirvi nocirstas dažu h laikā .
Veseļojies
Pašam pret pohmeli līdz fizisks darbs, karsta tēja, brokastis neēdu, bet pusdienas vienmēr piespiežu kārtīgi paēst.
P.s. sieva dusmiiga kaa elle nav padoma kaa pret to ciiniities? 😀
Izskatās gan, ka vairums par paģirām uzskata darbaspēju trūkumu un slapēs nākamajā dienā pēc iedzeršanas. Maldi, mani draugi, maldi.
Paģiras iesākas pēc trakota kodiena 3-7 dienu (un vairāk) garumā brīdī, kad beigušies pēdējie santīmi. 🙂 “Profesionāļi” gan arī tās neuzskata par paģirām, tā, niekošānās…
P.S. Palasiet “atmiņas no “narkologiem”:
Preses relīzes