Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Pagiras
Man personīgi pēc pamatīga grausta ir divu dienu slikti, it sevišķi, ja ir dzerti ali, no viskijiem, šņabjiem, nekā otrā dienā praktiski nav, noskaloju visu ar Spraitu.
Ielāps vienmēr ir lielāks par caurumu, lol
Spriežot pēc sevis, ja dzeru vienu dienu (tā ka pusi neatceros) tad viss OK nākamajā dienā, bet ja iet 3+ dienas, tad ir kā ir, un fizisks darbs tur nelīdz (pat staigājot liekas ka būs blowoffs)
Testēts ir daudz kas, un vienīgais kas līdz ir atkal šņabis (tikai lai viņš ir biezs – tiko izņemts no marozilkas pēc kādas 1h stāvēšanas tur) ne koktēļi nekas nepalīdz.
Manā gadījumā palīdz pret to pretīgo sajūtu vēderā, galva man nav sāpējusi pilnīgi nekad, kautvai dzerts ir nedēļu no vietas, un netikai alus šņabis, u.tt, bet arī dzimtenīte 50 līdz 60%.
Tākā es ieteiktu vienkārši ik pa brīdim paņemt sļuku šņabja (bez uzdzeršanas) un tad pašam jājūt, ja nav kā bija pirms 15 – 30 minūtēm, tad zini ka pietiek, un vari iziet ārā, pastaigāt, būs labāk, bet sajūta ka iepriekš dzerts vienalga būs, tikai viss tas grūtums būs nost.
Tas kā es ar to cīnos.
Ire palīdzējuši nedaudz arī kokteiļi kuriem pamazs grādu procents.
Bet nu katram jau citādāks organisms un katram tās metodes arī var būt citādākas 🙂 kas der vienam var vairs nederēt otram.
Un tas, kas teica, ka jādzer sidrs, nu piedod,Latvijā nevar dabūt kārtīgu sidru un tas, ko Tu te dzer, tā ir tik tiešām vislielākā ķīmija. Zinu, ka labs alus maksā labu naudu, bet viņi ir daudz maz garšīgi un arī nav tik traki ķīmijas!
Tad, kad guli kaukur laukā, tev uz vēdera sēž vārna un sparīgi knābā tavu vīrišķo mantību… un tev nav spēka pateikt viņai “Tiš!”)
Vēl varu piekrist arī tam, ka jau pēc 30 gadu sasniegšanas nebūt nevar atļauties to, ko var atļauties pirms un pēc 20 gadiem.
Vispār jau labākais variants ir nelietot alkoholu vispār, bet nu bet … .
Tagad zinu un gribu nošauties.
Tavs variants jau ož pēc alkoholisma, sevis mocīšanas un rakstura audzināšanas pastiprinātas sarežģītības apstākļos. No viena sliktuma otrā.
Ja ir gruntīgi ņemts, tad nākamajā rītā uz alkoholu vispār nevaru paskatīties. Kur nu vēl šūpoties šūpolēs vai grauzt krekerus… Litrs kefīra ir vislabākā štelle. Veldzē, un arī labāk paliek. Un tas Pieer skābenais minerālūdens arī ir nereāli labs! Bet ja ir galīgs riebums pret sevi un visu pasauli, tad vēss Tērvetnieks padara savu darbu lieliski.
Zinātnieki arī iesaka, nākamajā dienā pēc spirtotu dzērienu lietošanas, izvairīties no ogļhidrātiem bagāta ēdiena, bet no cukuru saturošiem ēdieniem pilnībā nevajag atteikties, cukurs nelielās devās palīdz atbrīvoties no paģiru simptomiem, tāpēc viena pilngraudu tostermaize ar džemu pēc sātīgām, olbaltumvielām bagātām, brokastīm būs tieši laikā.
Paģiru rītā labāk ēst cieti vārītas olas, liesu sieru, sēnes, pākšaugus, zema tauku satura jogurtu un biezpienu. Izcils olbaltumvielu avots ir zemesriekstu sviests ar pilngraudu maizi.
Avots:
glāzē silts ūdens, un tam piešauj 3-5 piles ožamā spirta. un to izdzer – efekts būs pēc 10 minūtēm.
Reibumu un draņķīgo sajūtu tas neiespaido nedz pozitīvi nedz negatīvi
cik zinu neko saldu nevajag pat mēģināt līdz nākamajai ēdienreizei…
bet vispār, kā jau te minēja:
1) nedzert visu pēc kārtas
2) neieliet sevī tik daudz, ka pārtrūkst filma… (nepareizā pozā aizmiegot un nespējot pamosties, var aizrīties un nosmakt…)
3) ja jau jādzer (visādi gadās, reizēm nevar nedzert), tad neaizmirst par kārtīgu paēdienu, lai saglabātu darboties spējīgu barības traktu, tad daudz vieglāk sevi atgriest pie sajēgas…
Preses relīzes