Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Palīdzi mammai (pc randomly dies)
Manas personiskās domas ir, ka vainīga CPU un mātes dzese (oriģināli mātei kā arī pašlaik dzeses nav), bet moš kādam ir kāda cita ideja, negribētos izmest pussimt latus par dzesi un tad aplauzties un izrādītos ka problēma ir citā pagastā, piemēram, iespējams Ob1 Siguldas hadronu kolaidera kompleksā ražots ram.
Pašlaik skatos ka ieslēdzies thermal throotling, značit problēma dzesē. 🙂
Izredzētais, es šo kašteli veidoju sev, pārsvarā vitālās daļas anyway tiks mainītas, tajā skaitā psu. Tikai nezinu kad 😀 Iepatikās kaut kā mazā formfaktora deski, mazliet modinga un būs pieklājīga kaste.
2) Keisā iemet papildus ventilatoru.
bez jēlkāda iemesla vienkārši nomirst, tad kādu laiku neslēdzas iekšā. Pēc tam atkal ieslēdzas un mierīgi rūc tālāk
Plaisa pamatplatē?
2: done, skatīšos kas būs.
TokRa, tad vajadzētu ik pa laikam nobrukt kādai subsistēmai ne tikai stop-restart-stop
Snorx, tu pārprati- tā tiešām arī ir- pāris minūtes un šams atkal darbojas, ar āris dienām es domāju, ka intervāls starp spraģīšanu ir no 5 min līdz paris dienām.
Š odien uzķēru, ka parasti mirīšana notiek pārlūkojot webu iekš. Īpaši mīlu online video. Hint?
Kārtējo reiz klauns pierāda ka neko nejēdz.
Ja nemāki iedot konstruktīvu ieteikumu, vai risinājumu, tad savu morālo caureju paturi pie sevis…
Tieši tā! Ja ko jēdz, tad varbūt pastāsti kas šamam neiet, nevis ko gudri muldi?? 🙂
P.S. Es, piemēram, neko nejēdzu, bet arī klusēju. xD
P.S.
Pārbaudi, vai CPU tiešām kārtīgi pievienots.
un vispār, publisks spēriens pa olām tam “vecākajam”, kurš šādi izrīkojās.
Preses relīzes