Palīdzi mammai (pc randomly dies)

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Palīdzi mammai (pc randomly dies)

Tiek skatīts 3 ierakstu – 21 līdz 23 (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    root
    Participant

Problem solved. Problēma protams izrādās dzesē, šodien nomainiju barokli un hšdaks pēc pārdesmit min lāčošanas pa netu pc dies. Baroklis ar jaudas atlikumu gandrīz 300w. Visu dienu kompis bija ieslēgts, mājās atnākot temperatūra bija uz grādiem 50 kas idlei ir diezgan par daudz, jo nedarbojas neviens ne-os process, pat gdm biju nokillojis. Tagad piemetu pie keisa kā pagaidu variantu divus arctic pūtējus un temperatūra turas robežās līdz 55C un kompis nemirst. Uztaisīšu vēl burntest ar un bez ventilatoriem lai pārliecinātos da galam.

Termopasta bija pirmais ko nomainīju, kad kompi dabūju, tika uzlikta collab pasta, kas nu itkā nebūtu tas putukrējuma gals.

Un eee, makbluķi, tava māte ir lepna par tevi? Nu tur kkādu zoodārzu mājas lapu dragāšana un cits šits. Ubeeerrr vienkārši. 🙂 Vēljovairāk pārliecinos, ka pirms gadiem kādā slimenē notikusi pamatīga kļūda un nelaimīgas apstākļu sakritības rezultatā esi … nu tas kas tu esi 🙂

Andron MacBeton
    Participant

1kārt tu jau pats pateici pirmajā ostā kur ir problēma! Ko tad tu vel gaidiji? Palasi manus “murgus” – vienmēŠ— esmu apgalvojis ka labākais termometrs ir pirksts! Portjikiem – deniņi.

2kārt, tas ka tu “atgādini” kaukādus “zoodārzus” apstiprina ka esi debīls sūdelis. Iedziļinies idejā pirms pļūti!

3kārt, tiem nedapistenīšīem kuriem nepatīk ka es “ielaužos” viņu “datorsistēmās” – padomājiet kas būs ja no jūsu adresēm “nokruķīs” pāris tūkstošus internetbankās, un jūs nespēsiet pierādīt ka tie nebijāt. Neticiet man? Paprasiet Tomam. Vot tapēc es “laužu” jūsu uz jūsu omīšu routerus. deģenerāti bl*d.

Iztiksim bez necenzētiem vārdiem. /daGrevis/

daGrevis
    Participant

Lūdzu, savas nesaskaņas risinām privāti… Topiks slēgts.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 21 līdz 23 (no 23 kopumā)
  • Tēma ‘Palīdzi mammai (pc randomly dies)’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā