Sākumlapa › Forumi › Saites un Pamācības › Web un Programmu pamācības › Palidziba (website+ruteris)
ja hosteesi pagultee, tad noforvardee 80 portu.
[IMG]https://www.failiem.lv/thumb.php?i=jynnap&n=redzat.bmp
turies taalaak no interneta…
kapec 😀 ?
[…] vari arī izmantot tādas lapas, kā
Es piemēram uzskatu, ka labāk ieteikt iekārt kaklā izpletni un izbāzt galvu pa vilciena logu… Cerēsim, ka viņam nebūs žēl pāris $ mēnesī…
Labāk sāc ar gatvām lietām
to Andreass:
Gudri dirst nav malku cirst… A ko tad tu kad nemācēji (vai vēl nemāki, un ja tā, tad vispār kapēc komentē?) ķēries pie lapām? stfu ble…
🙂 bišku no vecā.
Es piemēram uzskatu, ka labāk ieteikt iekārt kaklā izpletni un izbāzt galvu pa vilciena logu…
Well, anything could be better, than nothing.
Izskatās, ka apache nestartējas, jo ir aizņemts ports 80.
Ja tas ir mājas kompis, tad klasiskā problēma ir Skype – spied šeit
Lai kāds no ārpuses varētu izmantot tavu “superīgo lapu”, tev vajg ieslēgt “Port Forward” un 80 portu.
Linksys rūteros tā sadaļa saucas “Applications & Gaming” – brrr, tāpēc es nemīlu oriģinālās firmwāres 😀 .
to Andreass:
Gudri dirst nav malku cirst… A ko tad tu kad nemācēji (vai vēl nemāki, un ja tā, tad vispār kapēc komentē?) ķēries pie lapām? stfu ble…
🙂 bišku no vecā.
Sense. This makes none.
@Mr.Death anything could be better than this…
@Vairogs
Es gan nebūšu tik kritisks. Lai jau cilvēks vaido savu lapu.
Izskatās, ka apache nestartējas, jo ir aizņemts ports 80.
Ja tas ir mājas kompis, tad klasiskā problēma ir Skype – spied šeit
Lai kāds no ārpuses varētu izmantot tavu “superīgo lapu”, tev vajg ieslēgt “Port Forward” un 80 portu.
Linksys rūteros tā sadaļa saucas “Applications & Gaming” – brrr, tāpēc es nemīlu oriģinālās firmwāres 😀 .
paldies ka palidzeji vispar biju aizmirsis par skype portu senak bija nonemt jo web staveja ka parinsteleju windows nesapratu kas par hujnu 🙂
Preses relīzes