Palīdziet ar netbuku/laptopa izvēli

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Palīdziet ar netbuku/laptopa izvēli

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    TrakaisKursis
    Participant

Tā kā man iepriekšējam netbukam nokūpēja čipsets, un 60 Ls ir nelietderīgi remonta izdevumi, vēlos iegādāties jaunu 200-230 Ls robežās.

Tāpēc lūdzu Jūsu padomu, ņemot vērā, ka man ir vesela virkne savstarpēji nesavienojamu vajadzību – normāls baterijas darbības laiks (6+ stundas reālā, nevis ražotāja muldētā laika), normāla videne un, vēlams, virtualizācijas iespējas.

Pats sliecos domāt ņemt Acer eME 443 – tur ir 15 collu ekrāns, gan DVD rom, gan AMD C-50 procis, kas it kā varētu sniegt man nepieciešamo funkcionalitāti.

Varbūt ir citas rekomendācijas? Varbūt ir vērts nogaidīt uz Ziemassvētku atlaidēm, ja gaidāms cenu kritums?

Imhoteps
    Participant

https://aio.lv/lv/pc/notebooks/asus-x53e-sx295d-brown/

Sandy Bridge (nezinu, vai šim tieši modelim ir Blu-Ray) ir tās naudas vērts. Video gan Intel HD 3000. Par to naudu – patiešam teicams aparāts.

Nupat liku OS šitādam – https://www.ctserviss.lv/public/?id=636&ln=lv – ļoti līdzīgs aparāts ar Blu-Ray dzini. Patiešam kvalitatīva apdare – alumīnija korpuss, patīkami pieskarties. Taustiņi gan varēja būt ne tik hmm… “kantaini” vai… Tomēr gājiens (spiediens) ir konkrēts un tiešs, lai arī man prasītjās mazliet “mīkstāks”. Tas vienīgais mīnuss MANÄ€ skatījumā.

TrakaisKursis
    Participant

Sūdīgi, ka nevienam no šiem datoriem nav virtualizācijas. Citādi – lai arī dārgāki par manis norādīto budžetu, tomēr aizvien apsverama izvēle.

P.S. Varbūt aio.lv uzsūtīt virsū Valsts valodas komisiju, lai uzliek sodu par aprakstu krievu valodā?

Imhoteps
    Participant

Tev nav vienalga, kādā valodā apraksts precei, kura atbilst Tavām vēlmēm un rocībai?

P.S. Manis pēc pēc kaut svahili-burundi izloksnē (ka tik cena redzama un komponentes salasāmas). Valodas komisija…

Foxsk8
    Participant
    TrakaisKursis
    Participant

Es mīlu pakašķēties. Vakar iegāju Hesburgerā paēst un konstatēju veselu 3 likumu pārkāpumus — mēģināšu tagad no viņiem kaut ko izspiest, ja nesanāks pasūdzēšos atbildīgajām iestādēm. 🙂

Imhoteps
    Participant

Klau, TK, pēc n-tiem gadiem varēsi izvietot tālaika twiteros sludinājumus a-la “Juridiski izglītots vientuļš pensionārs par nelielu (bet taisnīgu!) honorāru padarīs neciešamu jebkuras jūsu izvēlētās iestādes dzīvi.” 😉

P.S. Š itais bija traukos nesen.

TrakaisKursis
    Participant

Paldies par komplimentu 🙂 !

shady
    Participant

Hesburgers nežmiedzas. Reiz pasūdzējos par sliktu apkalpošanu (tā tiešām bija šokējoša) un rezultātā kompensācijā uz hesburger karti atmaksāja visu lielās ģimenes maltīti (ap 10ls).

Padalies ar savu iznākumu un pačuksti, kur lai piesienas?:)

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā