Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Palīdziet atdzīvināt fm transmiteri (modulatoru)!
Ieguvu savā īpašumā pa lētuci šādu
P.s tikai nesākam runas, ka transmiteri ir kakas u.tt- man viņš vajadzīgs tikai priekš darba vāģa, jo tur parasts kasešnieks maģītis..
Paldies jau iepriekš!
Bet kamēr to neesi izdarījis, ieraksti vismaz cik vien detalizētu informāciju vari par to trasmiteri. Firmu, modeli, sērijas numuru. Saprotu, ka chinese ražojums, bet kaut kādām vadlīnijām jau jābūt, lai pateiktu, no kurienes nācis.
Nu, transmiteris tāds kā bildē (tikai ar vienu iebūvēto GB). Kā jau ķīnietim, nekādu firmu un modeļu nekur nav rakstīts, ja neskaita skaisto uzrakstu- Car Mp4 Player. Ielienot izvēlnes sadaļā F/W version, displejā parādās: by mengWP driver: 1697
Esmu jau ķemmējis gugli pēc šiem parametriem, bet kaut kā nesanāk.. 🙁
Pēdējā komentārā ir saites uz fw pāršūšanas tooli, un kaut kādu fw. Žēl ka nav komentāru, vai tā fw derēja.
Tikai mani māc šaubas un tūlīt izstāstīšu kāpēc. Piespraužot to verķīti pie kompja, zam my computer parādās uzreiz divi fleši. Vienu atvērt nevar, jo kompis bļauj, ka tā nemaz nav ierīce, ko varētu atvērt- domāju, ka tajā glabājas fw. Savukārt, otrs flešs ir atskaņojamajiem failiem. Vai man vajag to fw pāršūšanu? Jo it kā sajūta, ka fw ir okei, bet trūkst kaut kāda draivera, lai šamējais saprastu failus..Nez… Un tā viss šķiet pareizi, jo man triatel usb modems arī dalās divos draivos.
Ja kļūdos, palabojiet, jo neesmu IT speciālists.. 🙂
Vai tiešām nevienam šeit nav tādas rotaļlietiņas? 😮
Preses relīzes