Palīdziet izvēlēties bezvadu rūteri 100mbit optikai

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Palīdziet izvēlēties bezvadu rūteri 100mbit optikai

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    tox3
    Participant

Vajadzētu bezvadu rūteri. Ideālā gadījumā būtu labi, ja spētu wan/lan sagremot optiku ar regulāru torentu lietošanu. N standarts nav obligāts. Budžets ir diezgan ierobežots līdz 30 LS, max 40.

Lasīju, ka vislabāk būtu izmantot gigabit rūteri, bet tie ir pa sālītu. Nevarēju atrast gigabit rūterus bez n standarta, varbūt tas būtu pa kabatai, vai arī neeksistē.

Sliktākā gadījuma derētu arī kāds švakāks, kam retu reizi kāda online spēle būtu jāpaceļ par draudzīgu cenu.

WIFI ierīces tikai dažas būs.

Daži ko uzgāju otrajam gadījumam:

1)Canyon CNP-WF514N1

2)WHR-G300NV2-EU

3)D-LINK DIR-615

4)LITE BR-6226N EDIMAX

root
    Participant

D_LINK

Evers
    Participant

Galvenais – neņem Edimax! Sliktākus bezvadu rūterus par Edimax neesmu redzējis, pašam ir bijis viens vecāks, un arī tavs minētais modelis – dzīves ilgums: max pusgads, tad sāk rīstīties un kārties, FW upgrade nepalīdz. Cik zinu, uz garantiju šitie tiek stiepti straumēm vien. 😀

tox3
    Participant

Nu aizskriešu līdz bodei un apskatīšu vai ir uz vietas d-links

Element
    Participant

Palasi šito ierakstu un komentus: https://tinyurl.com/32w94vy

_Mo3_
    Participant

Nu pats gan neesmu testējis, bet cik lasīju informāciju no dažādiem avotiem, tad arī mans Linksys WRT54GL ar būtu spējīgs sagremot optiku!

Wuu
    Participant

Lietoju D_Link uz portatīvo caur Wi-Fii ātrums divreiz mazāks nekā caur vadu 🙂 Mesls, nākošo ņemšu kādu no asusiem viennozīmīgi.

migors
    Participant

man jau liekas ka līdz 60 ls visiem bezvadu rūteriem ir kaut kur 40 mb ātrums, Tāds kam ir virs 100 mb maksā pie 80 ls.

Pats lietoju šitādu: https://www.dateks.lv/cenas/70/9905_linksys_wrt54gl_54_mbps_wlan_rout_linux_inside_.php bet lielais pīslis man uz vada jo nets man ap 100 mb

emigranc
    Participant

Mikrotik RB750 un veco routeri lietot kā AP. Antriga.lv tas 750. boards maksā 43Ls

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā