Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Palidziet pieslēgt router 524
Lieta sekojoša ir internets ar ethernet vadu,lai to pieslēgtu pie dators vispirms ir jāsavada ip adress ,mac adress,getway etc … tas tā kā būtu skaidrs,bet kā lai pieslēdz d-link 524 routeri savienoju,kā parasti ,bet nekas nestrādā iespējams router konfigurācija kkas jāmaina gribu,lai ir datoram internets un wifi
Kad saslēdzu parādījās šāds error
Sāc ar to pašu kas tavā skrīnšotā redzams: DHCP is not Enabled … 🙂
Man ož pēc tā, ka konkrētajam kompim pirms tam bija pieslēgts internets pa tiešo, un interneta IP adreses savadītas Windows tīkla uzstādījumos. Tu gribi uzlikt rūteri lai nets būtu gan konkrētajam kompim, gan laptopam, saliki uzstādījumus rūterī, bet rūteris pēc noklusējuma dala apakštīkla IP adreses automātiski. Datorā neesi uzlicis rūtera konfigurācijai atbilstošas fiksētās apakštīkla adreses, vai neesi ielicis lai ir automātiskās adreses, tāpēc nets nekust.
Ja esi automātiskās uzlicis, tad apskatīties vai un kādu adresi tev rūteris ir iedevis, vari šeit:
Man nav,kā lattelecom ieliec vadu datora un viss notiek ,man pašam ar roku vis jāvada nu tagad internets iet ,bet es gribu pieslēgt to sasodīto ruteri,lai ir internets stacionāram datoram un laptopam wifi
Vai arī rūtera iestatījumos ievadi datora tīkla kartes mac adresi. Datora mac adresi vari redzēt turpat kur skatījies IP adreses pie nosaukuma Physical Address, tas pats mac vien ir.
Mans Linksys rūteris admina panelī ar vienas pogas palīdzību pats automātiski spēj noklonēt Mac adresi, nezinu kā ar tavu D-link.
mm, varbūt vadus rūterī nepareizi esi saspraudis, ienākošo neesi ielicis Wanā 😀
Evers
Preses relīzes