Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Palīdziet sakomplektēt man sistēmbloku :)
dual-boot
Budžets? Gribu redzēt cik tāds dators maksātu. Tāds, uz kura baudāmā kvalitātē var baudīt jau minētās spēles. Tad jau domāšu tālāk.
Paldies un ceru uz kkādiem ierosinājumiem, bez stulbumiem. 😉 😉
Par pašu kasti gan neko nevarēšu ieteikt, vienalga, kādā krāsā, ja vien tā ir melna. Un barokli nenopērc par švaku, lai gan parasti te cilvēki mēdz krietni pārspīlēt.
[*] M-board:
[*] CPU:
[*] GPU:
[*] RAM:
[*] HDD:
[*] Baroklis:
[*] Keiss:
~468 Ls
750W baroklis? KAM? Pie tam, ne ar 80+…
P67 īpaši labi nedarbosies ar Ivy Bridge – precīzāk, vispār nedarbosies. Jāņem H77 vai Z77, un tas maksās klāt. Ja gribi ar H67 vai Z67, jāņem Sandy Bridge.
jāpalaiž ar sandy bridge proci, jāatjauno bios un tad var likt ivy bridge.
Bet tāpat labāk ņemt 77to
8Gb Kit of 42x 4 Gb Kit of 21.65V
Par voltāžu – DDR3 standarts nosaka 1.5V (pie 800-1066-1333 MT/s). Augstākas voltāžas domātas overclockeriem. 1.65V savukārt ir Intel noteiktie griesti dēļ tā, ka atmiņas kontrolieris ir pašā procesorā.
sānu caurumu pretī videokartei
Es to caurumu vienkārši aizlīmēju, uzliku priekšā papīru un ar skoču nostiprināju .
Cooler Master Elite 430 korpusam var ielikt divus 120.mm ventilatorus- liels plussmilzīgs mīnuss
Varbūt baroklis 🙂 kādu videokartei domāto putekļu daļu paraus iekšā…?
Saliku līdzīgu darba zirgu, ,man līdzīgs šai komplektācijai un visus darbus var veikt mierīgi, arī kādu spēli uzkapāt.
Preses relīzes