Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Palīdziet sakomplektēt PC
Ir vajadzība iegādāties PC, kurš tiks izmantots darbā ar solidworks, autocad, uc. 3d programmatūru (neprofesionālā līmenī, pagaidām 😀 ) . Budžets: 400-500 lvl ar monitoru 🙂 , tiks arī atlicināts laiks kādai spēlei.
Š eit es izveidoju savu variantu:
Ceru uz jūsu palīdzību, sabalansētas sistēmas izveidei. Paldies par atsaucību
30. Aug, 2010 at 15:25
Gaidam biedra Wuuškina variantu
Akurāt labi būtu uzreiz skatīties kādu kasti, kam ir vieta, kur likt pa vienam priekšā un pakaļgalā vai tie ir jau komplektā. Hmm…
Bet nu nesanāk naudiš… kūlerus var pielikt vēlāk, proča kodolus un šeiderpročus nekādīgi
Es jau domāju, ka Wuuškins mums visiem ieliks kloķi! Hmm, laikam būs iemanījies Spēku izmantot, ka grib ar 450W Codegen barokli nobarot sistēmu ar 95-vatīgu proci un vēl GTX460. Es to frīkaino kasti neņemtu, ja man pakaļ sviestu 😀
priekšā un pakaļgalā
Es tev šoreiz nepiekritīšu. Bet man liekas sāna 120mm ir daudz labāka izvēle + baroklis visu karsto no augšpuses izvelk ārā.
Zini, ka baroklis arī jātaupa – tam milzīgajam kondierim tur iekšā nepatīk dzīvot pirtī un no tā ir atkarīga barokļa efektivitāte un mūža ilgums 🙂
Nu ok, ok… pats arī personīgi neņemtu to āsus šedevru, bet nu budžets ir kāds ir. Can’t have everything 🙂
Karti varam noklokot, ar pareizajiem tūļiem arī undervoltot, galu galā, kamēr nespēlējam, varam vienkārši nogriezt ar roku nost to kūleri līdz 30% un dzīvot laimīgi. Ja vien nenodarbojamies ar foldošanu.
Ä€, un wuuškin, nafig pārmaksāt par veselu ciparu lielāku reizinātāju procim ? DATEKSA CENU POLITIKA IERULĒ
Nu nu, papildus venķiki korpusā ir obligāti vajadzīgi tādiem dzelžiem. Viņus nevajag tikai lētā gala ofisa kastēm, kuras neizdala nekādu ievērojamu siltumu. Bet ar šādiem dzelžiem, pie slodzes, tā kaste būs kā siltumnīca.
+1 shitaadam darba zirgam dzese ir svariiga lieta, es tavaa vietaa netaupiitu uz korpusu tik ljoti un panjemtu, normaalu kasti, kurai ir iespeejas pielikt priekshaa ventikji, lai hdd, neceptos, tici man nenozheelosi..
Un pastāstiet lūdzu – kā jūs panākat, ka videokartes “čīkst”? Kaut kāda speciāla konfigurācija? (Es nekad neesmu neko tādu manījis.)
Preses relīzes