Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Palīdziet sakomplektēt PC
Tas notiek daudzos aparātos. Vismaz es tā esmu piefiksējis.
Nupat uzgāju – derīgi esot šajā gadījumā pārbaudīt, cik “tīra” ir 220V līnija un pēc tam – cik “tīra” +12V līnija no barokļa. Negribu noticēt, ka mans Corsair brīnums, par ko izmetu tādu naudu (salīdzinoši), ir defektīvs, jo citādi tas ir vienkārši super. Nav arī nepieciešamās aparatūras testiem. Tātad atliek mēģināt iekabināt pa vidu UPS vai vienkāršu filtru un pamēģināt tad padzīvot.
Spoles gan tā mēdz darīt… bet tas jau baroklī, ne videokartē… vai varētu būt, ka augstfrekvences trafam nav ferrīts kārtīgi nostiprināts?
Ta kas īsti jums trokšņo – videokarte, baroklis vai varbūt monitors?
Un pārveidošana uz līdzstrāvu tak nav ideāla? Tas gan tik no grāmatām man, protams, khmm.
Ob1, vai pastāv iespēja, ka čīkstēšanu var izraisīt ampēru trūkums? VGA prasībās ir 40 ampēri uz 12V, manam xilencim ir tikai 38, darboties darbojas, neesmu spējis tā noslogot lai ārā slēgtos.
Veči, galvenais kompī ir labs korpuss un baroklis. Nekad par to neaizmirstiet!
vispār dabūju izvarot hdmi kabeli lai varētu iespraust savai VGA – virs pci karšu izejām tur nāk tāda debīla dzelzs kantīte, kas hdmi štekeri bez izvarošanas neļāva iespraust. Bet sakaru tam, ka kabeļus nevar lāga savilkt īsti nesaprotu. Varbūt atstarpe starp psu un mātesplati ir lielāka, kā citām, kas traucē, neesmu piedomājis. Vai arī tev kabeļi īpaši īsi. 😀
Preses relīzes