Palīdziet salikt pc par 290 ls

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Palīdziet salikt pc par 290 ls

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    migors
    Participant

Sveiki, vēlos draudzenei nopikt PC līdz 290 ls kopā ar monitoru, pc paredzēts internetam bilžu aplūkoānai, glabāšanai un darbam ar office, doma ka ramu un labāku grafisko karti pielikšu klāt vēlāk. Skatījos dateks un kā būtu ar šādu dateks.lv komplektācija

Esmu konservatīvs datoros jo tam ko es daru nekādus dižos dzelžus nevajag, varbūt no šis summas var dabūt ko labāku.

Paldies 🙂

Viena firma man piedāvā šādu, bet nezkāpēc celerons nepātīk :

Intel Celeron Dual Core E3400

KINGSTON DIMM 2GB PC6400 DDRII/KVR800D2N6

GIGA-BYTE MB G41/ICH7 S775 MATX/GA-G41M-ES2L BLK

SAMSUNG SH-S223C/BEBE

Frontier ATX IRIS (silver/black)/ 2xUSB 2.0/ HD Audio + ATX400W

SEAGATE 160GB 7200RPM 3GB/S/8MB ST3160318AS

root
    Participant

Š ams pahodu jau sapņo kā iztērēt no manis piedzīto piķi? 😀

Moš apejam un es tev uzreiz ziedoju kādu kasti? 😀

[spoil][img]https://farm1.static.flickr.com/7/10792618_5676a307fc.jpg[/img][/spoil]

Un galu galā, Informācijas tehnoloģiju speciālists Igors, kurš vienas stundas laikā bija spējīgs konstatēt 516 uzbrukumus savai mājas lapai nav spējīgs salikt draudzenei kasti? :DDDDDDDDD Paga paga, te kaut kas nesaskan. Irony, anyone? 😀

Taurs
    Participant

Man iznāca šādi:

Links

1) Videokarte puslīdz jēdzīga jau komplektā (ja nespēlē smagās spēles).

2) Ä€rējais DVD ar USB barošanu – saimniecībā var noderēt.

3) Ļoti zems elektrības patēriņš

4) Monitors ar ciparu ieeju (hmm, lai pieslēgtu pie tās mātes vajadzēs pāreju DVI/HDMI). Labāk būtu atrast monitoru ar HDMI.

5) Var 2x1GB vietā ņemt 1x2GB – iznāks lētāk un pēc tam varēs paplašināt.

NorKais
    Participant

Smuks variants, dateksā tikai bišķi pa lielu cenu izrēķina, ja ir interese PM par cenu, cena protams būtu lielāka par Tavu budžetu, bet aptuveni pa vidu starp šī piedāvājuma cenu un budžetu šeit.

*Lielākas ietilpības HDD

*21.5” LED monitors

*Jaudīgāks CPU

Demolacion
    Participant

Nu ja tas ir tas čalis, kurš gāja sūdzēties par to, ka viņa mājas lapai uzbrūk (kā root saka), tad teorētiski nezinu ko viņš te vēl meklē… tāds speciālists psc.. Nesaprotu, kā tādu lietu nosaukt par uzbrukumu?

Galvenais jau pasūdzēties..policija pareizi pateica, ka tur nekas nav… nu tad jāiet uz televīziju… njā…

Un tagad vēl pajautā palīdzību nokomplicēt PC 😀 .. es vnk zem galda…

Jāmēģina iet uz url notepad.lv/admin/test un to jau var nosaukt par 1. uzbrukumu :DDD

root
    Participant

Ir ir tas pats. Sen jau zināms. IT SPECIÄ€LISTS.

Creep
    Participant

NorKais wrote:

šeit

Es kautko jaucu, vai arī tu esi iebāzis desktop kastei klāt laptopa ramus?

NorKais
    Participant

Creep wrote:

NorKais wrote:

šeit

Es kautko jaucu, vai arī tu esi iebāzis desktop kastei klāt laptopa ramus?

Ups, pārķēru kaut ko, bet tik un mans piedājājums domāts ar desktopa ramiem

Wuu
    Participant
    migors
    Participant

Ok paldies Wuu un citiem, es jau saprotu ka par tādām naudiņām neko nevar gribēt, bet tas laptops ir risinājums.

Bet TavaMaate (jeb kā nu tagad viņu sauc) un citiem līdzīgiem. Pieraduši esat dirst bez jēgas un domājat ka sekas jums vienmēr ies secen, pirms ko darat vajag padomāt, un labāk izdariet kaut ko labu, noteikti jums ir ģimenes, vecāki, nu tad arī atrodiet ar ko nodarboties. Otrkārt notepad.lv nav jūsu personīgais blogs bez jums te arī ir dauz citi normāli cilvēki, daži freeki man nenoteiks kur man iet un ko darīt.

Un ko man bija darīt iet Robetam sist pa muti par rupuju uzvedību un sīko huligānismu? Negribas īsti dēļ tāta sīka krupja sēdēt cietumā. kaut jau varētu gan piedāvāt kādu oficiālu notepad.lv boksa maču, paņemtu aliņus, saaicinātu cilvēkus un boksa cimdus atrastu , ko vairāk vajag 🙂 Un tas būtu daduz cilvēcīgāk nekā slēpjoties aiz monitora gāst žulti uz cilvēkiem. Vismaz manā jaunībā mēs problēmas risinājām aci pret aci, tad uzreiz var redzēt kas un kāpēc, bet pēc pieredzes zinu ka tiem kam lielas mutes čuriņa ir maza.

Wuu
    Participant

migors, privātos strīdus var risināt privāti, esi gudrāks.

root
    Participant

Mhm. Ja prāts par īsu oponēt, tad uzreiz bokss? 😀 nu labi, es neesmu pret. Noīrē zāli, aprīkojumu un dod ziņu kad. Ja es neieradīšos apsolu publiski sasist visu man piederošo datortehniku ar cirvi un video izlikt Youtube 🙂

Sīko huligānismu tev. Ne tu mani dzemdēji, ne tu mani regulēsi. IT speciālists. Nekompetences, sliktas latviešu valodas un tizluma speciālists.

Evers
    Participant
    aoma
    Participant

maate, ja pašam nav, varu izīrēt cirvi 🙂

root
    Participant

Nebūs vajadzības.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā