Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Palīdziet uzbūvēt serveri
Notepad ir pēdējā cerība…
vienkārši atļaušos pasmaidīt 🙂 Ja patiesi notepad ir “pēdēja cerība”, domāju, ka Tu šobrīd vienkārši dzer un “staipi”! 😀
nu uzmet divus servakus, lai rukaa. nu uzmet tresjo, kas kontrolee tos divus :>
mlje, ne jau tur ir probleema! tici man, ka tiesji servaku STABILITAATE nebuut nav lielaakaa probleema! probleema ir tiesji sjo serveru savienojumaa ar klientiem (to es teicu cjetras stundas atpakalj, bet tev kaa nepielec, taa nepielec).
savu viedokli par daudzmaz stabilu sisteemu es jau izteicu.
bet to, ko tu tur samurmuleeji… khmm tas buutu tehniskais uzdevums? kaarties ej!
Sākumā bija paredzēts laiks visam, bet divu gadu garumā rakstot papīrus, laiks tika apcirpts. Es piekritu, jo domāju, ka varēšu atrast specus… kļūdījos… tagad pašam ir jāizstrebj…
-> ķirzaks
divi servaki – nav problēma – problēma ir kā tos servakus sakonfigurēt, lai downtime būtu minimāls.
savienojums ar klientu ir slimnīcas problēma, to ir viegli nodublēt.
tehniskais uzdevums? Tas ir tas dokuments, ko raksta, lai neaptēstie tehniķi darītu savu darbu?
Будем жыть дружно!
😀
damncrow, ej dirst!
Vaidieniņ, cik reizes mani šodien sūtīs dirst. Zinātu, cik jauka man dieniņa bijusi, to vien gribētu! Sāku domāt par x86 saderīgas sistēmas iebūvēšanu kkur netālu no poda (iespējams, ka būs nepieciešams inženieris, kas man to ierīkos)
P.S. Sry, pēdējais posts šeit. Tēma aizgājusi totālā sviestā 😀
ob1, kur probleema veikt dns ierakstus? neatbild viens, atbildees otrs….
nav problēmas. Vienīgā problēma šobrīd ir atrast cilvēku, kas uzbūvēs to servaku sistēmu ar minimālu downtime.
Varētu tev ieteikt pāris cilvēkus no savu paziņu loka, bet domājams saņemsi tādu pašu atbildi kā no manis.
Paldies par kontaktu. Izskatās sakarīgs. Domāju, ka kopējiem spēkiem uzbūvēsim.
-> Andress
Piezvanīju uz to Santa Monica. Futbolēja mani no viena pie otra, beigās tiku līdz torgašam, kam nav sajēgas par ko vispār ir runa… neiesaku to kantori.
P.S. Š odien saņēmu piedāvājumu no vienas firmas… 27kLs… no five nines ne smakas… nezinu smieties vai raudāt.
Nuuu, tad teikšu tā – atkarīgs, kas jautā…
man bija klauna statuss un es veel jo projaam esmu apvainojies uz samuraju par taa nonjemsjanu :>
ob1, kur probleema veikt dns ierakstus? neatbild viens, atbildees otrs….
dauni, kopš kura laika round robin nenodrošina failoveru – tikai load balancingu . Ja node nestrādās, nemēģinās runāt ar citu (pat ja mēģinātu – taimouts).
Kāds SQL serveris ? MySQL / Postgres var darbināt uz dajebkādas miskastes, bet orākulis un ms sql ir prasīgāki pret dzelžiem .
Ja ir tīrs SQLs, nav ko izvirst – uzliec multi master klāsteri ar 2 failover load balanceriem priekšā. Failover tīkls un viss.
Preses relīzes