Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Pamainīsimies ar uzskatiem filozofijā.
P.S. un kas ir pareizā filozofija?
Labi, ka man atgādināji par mieru… man piemīt neveselīga tieksme jebkuru broadcast paketi uzņemt kā sūtītu man personīgi
Dieva nav — visu izšķir cilvēka brīvā griba !
24. Aug, 2009 at 08:51
Miers. Drošība. Darbs.
2) Vai tici un seko kādai no reliģijām?
Nē, pasakām neticu. Tomēr tajās reliģijās, ko esmu pētījis, ir daudz labas atziņas, ko esmu apguvis.
3) Vai skaudība, dusmas, ir sliktās emocijas?
Visumā jā. Bet ir gadījumi, kad šīs emocijas var noderēt.
4) Vai Tev patīk klausīties mūziku, lai pastiprinātu savas attiecīgā brīža emocijas?
Kādreiz patika. Tagad mūziku klausos ļoti reti.
5) Vai Tu tici, vai esi redzējis spokus, garus u.tml?
Nē.
6) Vai ticamības efekts (placebo) ir labāks par jebkurām zālēm?
Nē. Bet reizēm placebo var palīdzēt.
7) Vai Tu spēj manipulēt ar savām emocijām?
Jā, bet ne pietiekami. Turpinu mācīties.
😳 Cik bieži Tu redzi sapņus, un kāda nozīme tiem ir Tavā dzīvē?
Reti. Kad redzu, tad no rīta tos analizēju. Tur ir daudz noderīgas informācijas.
Reizēm, kad jārisina sarežģītas problēmas, es sevi saprogrammēju, lai sapnī dabūtu risinājumu. Darbojas 100%.
9) Vai smaids cita sejā, var radīt smaidu un labu noskaņojumu Tavā sejā?
Jā. 🙂
10) Vai zagšanu no zagļa, kas nozadzis tev var saukt par zagšanu?
Ja skatamies pēc vārda “zagšana” nozīmes, tad jā. Cita lieta – vai tā vajag darīt, bet par to varētu uzrakstīt romānu…
Loading
Ikvienam cilvēkam ir izvēles tiesības: ko mest miskastē un ko atstat uz pleciem.
Loading
Ja proti krieviski, iesaku palasīt
Anu fiksi nost no kompja! Saskaņā ar bībeles veco derību (svētie raksti!) pasaule ir radīta 4004 gadus pirms Kristus. Tā kā tas ir absolūtā pretrunā ar zinātni, tad jūs nedrīkstas izmantot zinātnes “augļus” – datorus, mobilot telefonus, automašīnas, polietilēna maisiņus, elektrību, utt., jo tā taču ir svēto rakstu zaimošana! Par to draud degšana elles ugunīs!
Vārdu sakot, ar šo visu gribēju pateikt: werNeo +1 😀
dead_emo, Loading, citi ticīgie.
Anu fiksi nost no kompja! Saskaņā ar bībeles veco derību (svētie raksti!) pasaule ir radīta 4004 gadus pirms Kristus. Tā kā tas ir absolūtā pretrunā ar zinātni, tad jūs nedrīkstas izmantot zinātnes “augļus” – datorus, mobilot telefonus, automašīnas, polietilēna maisiņus, elektrību, utt., jo tā taču ir svēto rakstu zaimošana! Par to draud degšana elles ugunīs!
Redzi ob1, ja tu nopietni mēģināsi, sakaņā ar akadēmiskiem zinātnes principiem, atrast pierādījumus tam, ka zeme ir vecāka par 6000 gadiem, tev var nākties piedzīvot smagu izglītošanās procesu un tā galā vilšanos uzzinot, ka tava iedomātā zinātne nav nemaz tik zinātniska kā tu līdz šim uzskatīji, bet tāpat ir tikai viena no daudzajām cilvēku ticības formām…
Nākošais solis – palasi populārzinātniskas grāmatas par astronomiju, ģeoloģiju. Konstatē, ka zinātnes viedoklis ir pretrunā ar bībeli.
Ja jau zinātne sludina viedokli, kas ir pretrunā ar bībeli, tad iznāk, ka zinātnieki zaimo. Ja zaimo (pie kam regulāri), tad jau tā zinātne ir no velna. Ja tā – tad zinātnes produktu lietošana būtu tas pats, kas nodarboties ar sātanismu.
P.S. Pastāsti kā izskaidrot faktoloģiskas pretrunas bībelē. Kādas pretrunas? Izlasi par kalna sprediķi dažādos evanģēlijos. Kur atradās Kristus, kad lasīja šo sprediķi – bija uzkāpis kalnā vai nokāpis no tā? Vai arī atradās divās vietās vienlaicīgi? Paskaidro.
Mateja evanģēlijā kalns ir domāts kā vieta, kur pakāpās, lai labāk varētu dzirdēt. Lukasa evanģēlijā palasi pāris pantus iepriekš. Viņi uzkāpa augstu kalnos un pēcāk nokāpa vienā līmenī ar pārējiem. Ceru uztvēri domu?
P.S. Kā tur ir ar to kalna sprediķi? Apskatījies?
Preses relīzes