Pamainīsimies ar uzskatiem filozofijā.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība Pamainīsimies ar uzskatiem filozofijā.

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 126 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    dead_emo
    Participant

damncrow,Mieru tikai mieru, savu P.S. es daļēji attiecinu arī uz savu mazizglītoto personu. Filosofiskā mierā, kā sacīt jāsaka…

P.S. un kas ir pareizā filozofija?

Crow
    Participant

Nu cik cilvēku, tik viedokļu, bet taisnība jau ir viena. Tā arī būs tā pareizā filozofija, augstākais mērķis un cipars 42. Ja ar filozofiju saprotam patiesības meklējumus.

Labi, ka man atgādināji par mieru… man piemīt neveselīga tieksme jebkuru broadcast paketi uzņemt kā sūtītu man personīgi :p

Loading
    Participant

aoma. „Jo ir viens Dievs, kā arī viens starpnieks starp Dievu un cilvēkiem – cilvēks Kristus Jēzus” (1.Tim 2:5)

TokRa
    Participant

Dieva nav — visu izšķir cilvēka brīvā griba !

(c) Dievs.Lv

ob1
    Participant

1) Kas Tev ir pats svarīgākais Tavā dzīvē?

Miers. Drošība. Darbs.

2) Vai tici un seko kādai no reliģijām?

Nē, pasakām neticu. Tomēr tajās reliģijās, ko esmu pētījis, ir daudz labas atziņas, ko esmu apguvis.

3) Vai skaudība, dusmas, ir sliktās emocijas?

Visumā jā. Bet ir gadījumi, kad šīs emocijas var noderēt.

4) Vai Tev patīk klausīties mūziku, lai pastiprinātu savas attiecīgā brīža emocijas?

Kādreiz patika. Tagad mūziku klausos ļoti reti.

5) Vai Tu tici, vai esi redzējis spokus, garus u.tml?

Nē.

6) Vai ticamības efekts (placebo) ir labāks par jebkurām zālēm?

Nē. Bet reizēm placebo var palīdzēt.

7) Vai Tu spēj manipulēt ar savām emocijām?

Jā, bet ne pietiekami. Turpinu mācīties.

😳 Cik bieži Tu redzi sapņus, un kāda nozīme tiem ir Tavā dzīvē?

Reti. Kad redzu, tad no rīta tos analizēju. Tur ir daudz noderīgas informācijas.

Reizēm, kad jārisina sarežģītas problēmas, es sevi saprogrammēju, lai sapnī dabūtu risinājumu. Darbojas 100%.

9) Vai smaids cita sejā, var radīt smaidu un labu noskaņojumu Tavā sejā?

Jā. 🙂

10) Vai zagšanu no zagļa, kas nozadzis tev var saukt par zagšanu?

Ja skatamies pēc vārda “zagšana” nozīmes, tad jā. Cita lieta – vai tā vajag darīt, bet par to varētu uzrakstīt romānu…

dead_emo
    Participant

TokRa wrote:

Dieva nav — visu izšķir cilvēka brīvā griba !

(c) Dievs.Lv

TokRa
    Participant
    Loading
    Participant

Kaa sho atteelu pareizi saprast? hm?

TokRa
    Participant

Loading

Ikvienam cilvēkam ir izvēles tiesības: ko mest miskastē un ko atstat uz pleciem.

Loading
    Participant

Jap. Ikvienam ir izveeles tiesiibas iepaziities ar savu Radiitaaju vai skrien pazushanaa.

TokRa
    Participant

Loading

Ja proti krieviski, iesaku palasīt https://lah.ru materiālus, lai vairāk uzzinātu par saviem iespējamiem radītājiem.

ob1
    Participant

dead_emo, Loading, citi ticīgie.

Anu fiksi nost no kompja! Saskaņā ar bībeles veco derību (svētie raksti!) pasaule ir radīta 4004 gadus pirms Kristus. Tā kā tas ir absolūtā pretrunā ar zinātni, tad jūs nedrīkstas izmantot zinātnes “augļus” – datorus, mobilot telefonus, automašīnas, polietilēna maisiņus, elektrību, utt., jo tā taču ir svēto rakstu zaimošana! Par to draud degšana elles ugunīs!

WerNeo
    Participant

Te nu ir aizskarta tēma, kas patiesi ir bezjēdzīga. Par reliģiju pārliecībām/nepārliecībām cilvēki gatavi karot, ne tikai diskutēt. Un veselīgās diskusijās to nevar atrisināt. 🙂 Vai nu jāignorē vieniem otrus, vai nu “par šīm tēmām” nerunāt vispār, ja esat vienā vai otrā pusē kategoriski.

richX
    Participant

WerNeo: tikai tagad pamanīji?.. 😀 es to teicu jau labu laiciņu augstāk… pats sākumā kreptīgi aizrāvos pat tik tālu, ka nākošajā rītā palika bail no tā, ko iepriekšējā vakarā biju pierakstījis un nodzēsu visu lieko biedējošo… kā jau es iepriekš teicu, šīs tēmas var pārdomāt, bet diskusijas veidojas pārāk azartiskas, tieši tāpēc tām nav jegas… katram vienmēr būs sava vienīgā pieņemamā taisnība, nav ko sākt krusta karus…

Vārdu sakot, ar šo visu gribēju pateikt: werNeo +1 😀

WerNeo
    Participant

richX. Piedod, ka man ir daudz citu svarīgāku lietu, kuru dēļ nesēžu te caurām diennaktīm. 🙂

Loading
    Participant

ob1, ak tu lieliskais rakstu paarzinaataaj, paraadi man luudzu to vienu, kuraa rakstiits, ka nedriikstu atiistiities – lietot mobiilos vai tamliidziigi?

dead_emo
    Participant

ob1 wrote:

dead_emo, Loading, citi ticīgie.

Anu fiksi nost no kompja! Saskaņā ar bībeles veco derību (svētie raksti!) pasaule ir radīta 4004 gadus pirms Kristus. Tā kā tas ir absolūtā pretrunā ar zinātni, tad jūs nedrīkstas izmantot zinātnes “augļus” – datorus, mobilot telefonus, automašīnas, polietilēna maisiņus, elektrību, utt., jo tā taču ir svēto rakstu zaimošana! Par to draud degšana elles ugunīs!

Redzi ob1, ja tu nopietni mēģināsi, sakaņā ar akadēmiskiem zinātnes principiem, atrast pierādījumus tam, ka zeme ir vecāka par 6000 gadiem, tev var nākties piedzīvot smagu izglītošanās procesu un tā galā vilšanos uzzinot, ka tava iedomātā zinātne nav nemaz tik zinātniska kā tu līdz šim uzskatīji, bet tāpat ir tikai viena no daudzajām cilvēku ticības formām…

ob1
    Participant

Loading, palasi bībeli uzmanīgi. Paņem kalkulatoru. Sarēķini kad tika radīta pasaule. Tas nebūs grūti, to sarēķināja mūki viduslaikos bez kalkulatora.

Nākošais solis – palasi populārzinātniskas grāmatas par astronomiju, ģeoloģiju. Konstatē, ka zinātnes viedoklis ir pretrunā ar bībeli.

Ja jau zinātne sludina viedokli, kas ir pretrunā ar bībeli, tad iznāk, ka zinātnieki zaimo. Ja zaimo (pie kam regulāri), tad jau tā zinātne ir no velna. Ja tā – tad zinātnes produktu lietošana būtu tas pats, kas nodarboties ar sātanismu.

P.S. Pastāsti kā izskaidrot faktoloģiskas pretrunas bībelē. Kādas pretrunas? Izlasi par kalna sprediķi dažādos evanģēlijos. Kur atradās Kristus, kad lasīja šo sprediķi – bija uzkāpis kalnā vai nokāpis no tā? Vai arī atradās divās vietās vienlaicīgi? Paskaidro.

Loading
    Participant

ob1. Vai es apstriidu 4004.gada skaitli? Palasu zhurnaalus, jaa vinji ar teleskopu ieluukojaas kosmosaa… Super, cik skaisti visu radiijis Dievs. gjeologjiu palasu jaa… Leduslaikmets, nu jaa Biibelee arii taads tiek piemineets. Vieniigi dazhas zinaatnieku izvirziitaas hipoteezes ir kljuudainas, tas arii ir viss.

Mateja evanģēlijā kalns ir domāts kā vieta, kur pakāpās, lai labāk varētu dzirdēt. Lukasa evanģēlijā palasi pāris pantus iepriekš. Viņi uzkāpa augstu kalnos un pēcāk nokāpa vienā līmenī ar pārējiem. Ceru uztvēri domu?

ob1
    Participant

Pag, zinātnieku kļūdainās hipotēzes tiek pasniegtas kā patiesība un tiek sludinātas visos iespējamos saziņas līdzekļos. Vai tad tā nav zaimošana? Vai tad regulāra zaimošana nav radniecīga sātanismam?

P.S. Kā tur ir ar to kalna sprediķi? Apskatījies?

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 126 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā