Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Pamatplate,vai vērts uzlabot?!
l? ,bet izskatās ka plate nesajēgs “1333MHz ” jēb updatejot BIOS var tomēr meiģināt,vai labāk kādu divkodolu 800MHz?!
Pamatplate
l? ,bet izskatās ka plate nesajēgs “1333MHz ” jēb updatejot BIOS var tomēr meiģināt,vai labāk kādu divkodolu 800MHz?!
A izskatās ka 1066 gan sapratīs!!!
Tak rekur tev CPU Support lists ir
Redzēju to suportu,bet bij dzirdēts ka var likt atiecīgam platē ko nīgrāku-vot to ar gribēju dzirdēt,bet xuju nedzirdēj!
Doma, poga, runa.
Tejau ka izkropļoj šo lapu neko te ne izlabot ne pārlabot-visu laiku meta ara sarkanos suuuudu uzrakstus ka links nepatīk iepsss jauna cilneee tat paņēm-bļed ar likum aizliegt sadas lapas nautautas valodā mauciiibaaa jobanāāā būtu vismazz krievisk ta jau otrā valod a xuuju kautkada nedapistenu valodaaa
Tak rekur tev CPU Support lists ir
Tā, atgriežamies pie šī pašas pamatpalates!Savam kompim pasūtīju CPU E8500 Duo 3,16GHz kurš kstās ar 1333MHz….Bet veco E5500 Duo 2,8GHz 800MHz gribēju uztuķēt uz minēto sistēmas plati-a voti xujjjju ieliekot kompis klusē-palaižas ,bet ekrāns melns ka parast ja kas nav!
Ta bled jautajums kas tai padlai nepatīk- ka plate pat spēj celt 1066MHz pročus-kas ta vellns BIOS jaapdeito bus- …Kompis ar D klases 3,4GHz 533MHz protams darbojas!
Tad kas nepatīk-CPU listē protams E 5500 duo core 800MHz nav minēts,bet manprat jau vaijadzēj saparast gan-Davai dod padomus-manis prāt jaapdeito BIOS,vai pareiz vai tomēr to manis minēto proci varu iebāst dirssssaaaa!?
3Dklucis, došu Tev padomu. Di*** par noliktavu nav jātaisa.
Tās ir pediņu domas-,man to tā saprast?!
Otrs-skatos sistēmas plates ražotāj lapā-tur nav nekadi BIOS updeiti…kautkadi 2007gada divi piedāvājumi satarpībā ar pāris dienām.Vai vērts veikt BIOS apdeitu?
Jautāju jo man arī nekāds jaunais kompis, CPU775,bet atbalsts cetrkodolus1333MHz , DDRIII RAMi -un iemetot SSD un ir efekts,bet kā zināms SATA III ir vaidzīgs lai ta konkrēti izjustu….!
Tad minētai platij vērts ieciklēties uz SSD?
Iemācies labāk pareizi sainstalēt.
Un jā, no SSD IR jēga.
Es ieliku sev SSD no rumkolas pādzirdīta Airbook un man reāli veras vaļā progas 1-2 sekunžu laikā. Uz HDD ar 32K cluster bij attiecīgi 2reiz ilgāk.
Redz ja tu reāli nopietni darbotos ar kompjiem, teu a tāc būt palics pār’. A tagad nāksies pirkt. Prieka vēsts – 60/120Gb jau vairs neko nemaksā. Iztīrīsi 15-20m grāvi un SSD nopelnīts.
Iekrāmēt tur kaukādu 95W pečku 2*2GHz būtu 1kārši stulbi, jo sevišķi šajā vasarā.
Un kad beidzoott izbeigsies tā plate – varēsi arī proci izmest.
Tavai platei ir jēga tikai un vienīgi ja teu JAU IR kādi 2*4Gb RAMs UN vari dabūt kaukādu SL9S5 / SL9ZL proci pa velti.
Iekrāmēt tur kaukādu 95W pečku 2*2GHz būtu 1kārši stulbi, jo sevišķi šajā vasarā.
Un kad beidzoott izbeigsies tā plate – varēsi arī proci izmest.
Tas nav man-man ir detaļas ko varētu nomainīt tai minētai platij.!Ir-SSD, ir 2GB RAM ja nemaldos 800mhz kingstone kurs der inteleiem un AMD un šis CPU E 5500 duo core 800MHz ja nemaldos65W -tikai laikam BIOS jaatjauno vai kādas citas manipulacijas javeic jo ieleikot minēto CPU ka jau augstāk minēts nepalaidās…”CPU ir strādajoš”,suportos tieši sāds CPU nav minēts-toties jaudīgāki CPU gan minēt!
Kompis NO 2009 GADA STAVĒJIS! Pameiģinot šo palaist vis strāda tikai pa so laiku internets palicis smagāks -pats kompis -vandoties par pašu sistēmu” svaigi likto W7 86bit “rukā prēks esošiem dzelžiem labi,tik cietais vecais un grab-talab jautāju ka ar SDD vien nebuš līdzēts tad jaieliektas 2GB 800 RAM pat paprovēj minēto CPU-kautkā automatiski nepalaidās,ar veco3,4GHz533 celeronu vai PEn darbojas,bet prēkš šī laika interneta liekas ka pa švaku!
Nu ja tu spēj tikai žvankstēt tad kompi nāksies uzticēt datorspecam.
A huju ar to šim bisos tikai pāršujams no flopika-un ar speciāli jaformē diskete-takā neiesak BIOS aiztikt -CPU saraksta nau minēts E5500-tad atradu tādu kas sarakstā minēts Intel® Core™2 Duo Processor E6600 SL9S8 2.40 GHz 1066Mhz 65W un maita darbojas!Sodien ielik lēto SSD
Takā jopčik nemaz nedēr kurš katrs CPU-kaut 800….,bet plate atbalst1066 ka tagadējais CPU…Ta ir ar tām vecām platē….jebļa!
Preses relīzes