Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Paplašinātas iespējas Lattelecom Interaktīvajā TV
“Lattelecom digitālā televīzija” turpmāk sauksies par “Lattelecom Interaktīvā TV”
Lieldienu brīvdienās no 10-13. aprīlim, Lattelecom Interaktīvās TV lietotājiem sadaļā “Video noma” būs pieejama godalgotā filma “Arlabunakti un visu labu” (“Good night and good luck”) bez maksas!
Sākot ar 08.04.2009. papildus jau esošajām pakalpojuma iespējām tiek ieviesta iespēja ierakstīt raidījumus jau 10 kanāliemEurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science un TV 21.
Lattelecom Interaktīvās TV sadaļā Video noma pašlaik atrodamas jau 150 filmas un seriāli.“Inspektors Grauds”, “Ferdinands Lieliskais”“Sirdsmīļā Monika”bez maksas!
Papildus jaunums ir arī kanāls nr.90 (Anixe HD)
Paldies par informāciju, šas paskatīšu to HD kvalitātes kanālu, ja jau ir pieslēgts! 🙂
Ja tev nav Motorola 1910 sērijas (melnās krāsas) TV dekoders, tad par šo iespēju pagaidām vari aizmirst 🙂
Vot šmāde, man sudrabainais.. 😀 😀
Man arī mājās sudrabainais 😀
man ar sudrabainais, a pie viņiem to dekoderi nevar nomainīt?
pagaidām vēl šāda iespēja nav, iespējams vēlāk varēs apmainīt.
Attēla izšķirtspēja ir 1280 x 720 pikseļi. Lai redzētu šo kanālu, ir nepieciešams televizors, kas atbalsta standartu „HD readyâ€. Lai pārraidītu šo TV kanālu, no līnijas tiek „paņemti†aptuveni 5..6 Mbit/s liels ātrums.
Ieslēdzot kanālu, aptuveni 3 sekundes kadrs sastingst. Tas tādēļ, ka video HD kvalitātē ir apjomīgāks, nekā standarta kvalitātes TV signāls.
Vēl pēc nakts uzlabojumiem, tagad izvēlne strādā nedaudz ātrāk.
Ieslēdzot Anixe HD, 1080p TV joprojām ziņo, ka Motorola dod ārā 576p signālu, nevis 720p. Arī uz aci redzams, ka nav īsti 720p kvalitāte. Kas par vainu?
Attēla izšķirtspēja ir 1280 x 720 pikseļi. Lai redzētu šo kanālu, ir nepieciešams televizors, kas atbalsta standartu „HD readyâ€.
Kāda jēga no 1280 x 720, ja dekoderis dod ārā tikai 576p? Jau savā pirmajā postā minēju, ka TV mans ir 1080p, Full HD.
pēc kā tu spried, ka dod ārā tikai 576p?