Paplašinātas iespējas Lattelecom Interaktīvajā TV

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Paplašinātas iespējas Lattelecom Interaktīvajā TV

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    archeens
    Participant

[imgl]https://www.bildites.lv/images/n42jrod2sji897pylg72.jpg[/imgl]

“Lattelecom digitālā televīzija” turpmāk sauksies par “Lattelecom Interaktīvā TV”. Lattelecom nopietni strādā pie Interaktīvā TV attīstības ieviešot aizvien jaunas iespējas un pakalpojumus.

Lieldienu brīvdienās no 10-13. aprīlim, Lattelecom Interaktīvās TV lietotājiem sadaļā “Video noma” būs pieejama godalgotā filma “Arlabunakti un visu labu” (“Good night and good luck”) bez maksas!

Sākot ar 08.04.2009. papildus jau esošajām pakalpojuma iespējām tiek ieviesta iespēja ierakstīt raidījumus jau 10 kanāliem un skatīties sev vēlamā laikā. Turpmāk būs papildus iespējams ierakstīt pārraides sekojošiem 5 kanāliem: Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science un TV 21.

Lattelecom Interaktīvās TV sadaļā Video noma pašlaik atrodamas jau 150 filmas un seriāli. Turklāt filmu kategorijas papildinātas ar sadaļām TOP 10, kur atrodamas 10 populārākās filmas Video nomā; pieejama atsevišķa sadaļa Seriāli, kurā pašlaik skatāmi trīs latviešu seriāli – “Inspektors Grauds”, “Ferdinands Lieliskais” un “Sirdsmīļā Monika”, turklāt katra seriāla pirmā sērija klientiem pieejama bez maksas!

Papildus jaunums ir arī kanāls nr.90 (Anixe HD) , kurš ir pieejams visiem bez maksas ar test HD (augstu izšķirtspēju). Izbaudīt augsto attēla kvalitāti var lietotāji, kuriem ir Motorola 1910 sērijas (melnās krāsas) TV dekoderi.

Aldis
    Participant

Paldies par informāciju, šas paskatīšu to HD kvalitātes kanālu, ja jau ir pieslēgts! 🙂

archeens
    Participant

Aldis wrote:

Paldies par informāciju, šas paskatīšu to HD kvalitātes kanālu, ja jau ir pieslēgts! 🙂

Ja tev nav Motorola 1910 sērijas (melnās krāsas) TV dekoders, tad par šo iespēju pagaidām vari aizmirst 🙂

Aldis
    Participant

Vot šmāde, man sudrabainais.. 😀 😀

archeens
    Participant

Aldis wrote:

Vot šmāde, man sudrabainais.. 😀 😀

Man arī mājās sudrabainais 😀

sir_irius
    Participant

Heh, varēšu Mythbusters tgd ierakstīt.. 😀

aega
    Participant

man ar sudrabainais, a pie viņiem to dekoderi nevar nomainīt?

archeens
    Participant

aega wrote:

man ar sudrabainais, a pie viņiem to dekoderi nevar nomainīt?

pagaidām vēl šāda iespēja nav, iespējams vēlāk varēs apmainīt.

edzaa
    Participant

Laba bilde tam HD kanaalam, bet man skaņa gan taada paklusa.

archeens
    Participant

Anixe HD (test) kanāls ir Vācu valodā.

Attēla izšķirtspēja ir 1280 x 720 pikseļi. Lai redzētu šo kanālu, ir nepieciešams televizors, kas atbalsta standartu „HD ready”. Lai pārraidītu šo TV kanālu, no līnijas tiek „paņemti” aptuveni 5..6 Mbit/s liels ātrums.

Ieslēdzot kanālu, aptuveni 3 sekundes kadrs sastingst. Tas tādēļ, ka video HD kvalitātē ir apjomīgāks, nekā standarta kvalitātes TV signāls.

Vēl pēc nakts uzlabojumiem, tagad izvēlne strādā nedaudz ātrāk.

Fxp
    Participant

Ieslēdzot Anixe HD, 1080p TV joprojām ziņo, ka Motorola dod ārā 576p signālu, nevis 720p. Arī uz aci redzams, ka nav īsti 720p kvalitāte. Kas par vainu?

archeens
    Participant

Fxp wrote:

Ieslēdzot Anixe HD, 1080p TV joprojām ziņo, ka Motorola dod ārā 576p signālu, nevis 720p. Arī uz aci redzams, ka nav īsti 720p kvalitāte. Kas par vainu?

Attēla izšķirtspēja ir 1280 x 720 pikseļi. Lai redzētu šo kanālu, ir nepieciešams televizors, kas atbalsta standartu „HD ready”.

Fxp
    Participant

Kāda jēga no 1280 x 720, ja dekoderis dod ārā tikai 576p? Jau savā pirmajā postā minēju, ka TV mans ir 1080p, Full HD.

archeens
    Participant

Fxp wrote:

Kāda jēga no 1280 x 720, ja dekoderis dod ārā tikai 576p? Jau savā pirmajā postā minēju, ka TV mans ir 1080p, Full HD.

pēc kā tu spried, ka dod ārā tikai 576p?

Fxp
    Participant

Pēc tā, ka izvēlos opciju parādīt konkrētā HDMI pieslēguma source parametrus un tur uzrādās 576p. Pārslēdzu uz PS3, tur 1080p.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā