Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Par iereibu
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7
😳
9)
10)
Manuâlis tapis pçc personiskâs pieredzes ðodien.
urlâm
urlas
Mans manuâlis
1. 18 gadi – iegâdâjies gâzes pistoli jebkurâ mednieku veikalâ un ielaid lodi kâdam.
2. Atskaldîs tevi, iespçjams otreiz vairs neaiztiks
3. Jo vairâk baidîsies, jo vairâk arî tev piesiesies
4. Nerunâ latviski, kaut vai centies krieviski kaut ko mûldçt.
5. Nedod naudu, jo redzçs, ka iedevi vienu reizi, tad arî otro reizi iedosi. Lai pâði òem, protams ja var.
6. Ja dzîvo tavâ rajonâ – neej un nesûdzies policijai, savâc normâlus dþekus un pa vienam izskaldi
7. Protams, ja tu esi sasists un vajadzîga medicîniskâ palîdzîba, nekavçjies un dodies uz slimnîcu.
8. Ja krievi tev dzenâs pakaï, skrieni un dauzies kaut vai gar dzîvojamo mâju logiem, tas sacels nelielu trobeli un viòi pamuks.
9. Ej kâdos paðaisardzîbas treniòos (bokss, utt…) tad arî varçsi cînîties kaut vai pret 2/3 cilvçkiem
10. Labâk sçdi iekð best.oo.lv un nerâdies laukâ, protams ja negribi dabot no kâda pa galvu 😀 😀 😀
foxsk8
Labi padomi izòemot 6. Jo tâ var tikt nebeidzamâ riòíî, ka viens otru pa ielâm medî.
Ðîs dienas ekstrçmâs atpûtas izmaksâja ap 10 latiem un saplçsta maka. Patikâs jau tas, ka blakus esoðâ kluba apsardze iejaucâs, kad ðamçjiem neizdevâs maku atòemt un divata metas virsû. Ðis vakars tîri jautrs bija visâ kopumâ. Pluss ar pavadoni devos uz mâjâm, vienu no kluba apsargiem,
Mani tomçr apbrîno kâdi viòi visi vienâdi. Tagad ìçrbjas vestçs, cepurçs (nike) un maikâ ar garâm rokâm, ko velk zem vestes, Vienam aiz gara laika saskaitîju 5 Nike simbolikas uz apìçrba. Man jau liekas, ka nevajag tik uzkrîtoðî. Pats interesantâkais sâkas, kad viòi tev piesola to un to, ka tas un tas notiks ar tevi. Maza aizdoma, ka nâkamajâ rîta nesaprot, kur viòi atrodas.
Es pa to rajonu vispâr nerâdos. 😀
Nu tad vakariòas tev nespîd! 😀
Nemaz jau nav tik traki Laumas rajonâ, kamçr es dzîvojos ðis tâds tik otrs starpgadîjums. Bet bija gadîjums, ka paziòam centrâ, kâpòu telpâ, pâris dþeki salasîjâs zâlîti uzpîpât.
NU ja kas ja mâki runa krieviski- bet ja mâki normâli
Nebaidies, nerausties, kad viòð izsaka divdomîgas frâzes 🙂
Skaties droði, bet ne tâ itkâ gribçtu izaicinât, bet liec saprast, ka joku nebûs(Ja konkrçti uzbâþas:) )
Nu un visbeidzot- katru ºîtu un vakaru atpumpçjies vismaz 30 reize nopçrc kkâds normâlas hanteles un trençjies, lîdz jûnijam jau bûsi nostiprinâjis rokas un sitieni bûs stiprâki 😀
1. 18 gadi – iegâdâjies gâzes pistoli jebkurâ mednieku veikalâ un ielaid lodi kâdam.
Âtrâk, ka paðam ielaidîs.
Situâcija (Latviski patulkoðu):
URL-Nu kas i ko? Derçtu ko Padarît.
ME:Nu jâ! KO vajag?
URL- (biki apjucis ka es krieviski tekoði) (pats neesmu latvietis :D)NU varçtu uzrut basi,
ES- nu ok! Mçs tik iesildîsies
URL- labi mçs pagaidîsim
Spçles rezultâts- URL komanda papisa kâ maziòie.. 😀
Karoèe ja viòi saprot, ka nebaidâs no viòiem un viòi nejûtas droði- vai nupa visiem virsû 😀 vai mierîgi aiztîsies 😀
usin
Nejau visi prot runat krieviski un nejau visiem ir ta drosme ta pïâpât pulkstnes 21:00. kad tumð ârâ.
Daþi ieteikumi iz dzîves.
Jopcik – kâ tu vçl dzîvs, ja tos 10 punktus esi izturçjis:D
—
Nekâdas gâzenes – ar to var nonâkt kârtîgâ íezâ.
1) Gâzes pistolei ir savi nosacîjumi – ne tâ pielietosi vai pats dabûsi gâzi acîs.
2) Ja viòam bûs ierocis, viòð vnk tevi noðaus, jo nezinâs – vai tev gâzene vai îstâ – un viòam bûs taisnîba (tâpat kâ policists noðâva bçrnu ar rotaïu pistoli)
Es piesakos :D:D
Bet gâzeni gan man kâds aidosiet :D:D
Blç nu gan- 1. alumînija likums- nestaigâ viens, ja nejûties droð un miers!!!
shady
Usin
Usin a ko man darît, ka neîstâ laikâ sanâca iziet uz veikalu. Nav jau tâ, ka bail bûtu, bet sanâca bût neîstâ vietâ, neîstâ laikâ. Tas ar viss!
Iegâdâjies rotveileri – un neviens urla tev klât nenâks;)
Vienîgâ problçma, ka uz laukiem, jo pilsçtâ man negribas turçt suni, Vienkârðî zçl viòa.
p.s.
pret urlâm vajag pitbulu [img]
Ieteicams 2 hanteles katra pa 10 kg kâ min – âtri uzkaèâsi rokas, un neviens negribçs smçrçties, ja redzçs, ka rokas kaèâtas- padomâs ka ej cîòas,un urlas ar nav tik stulbi lai sistos un zaudçtu
P.S- Liela daa url un krievu trençjas vai nu bokðâ vai savâdâkâ cîòu veidda
Es piem esmu gâjis karate, box 😀 apnika, bet paòçmienus mâku..:D ar to pietiek 🙂 tag tik jâsâk uzlabot fiziskais, skriet ar vajag, lai noíertu tos pretekïus vai arî miktu 😀 atkarîgi no situâcijas 😀
jaukie
Neesmu izstîdzçjis cîsiòð! 😀
Preses relīzes