Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Par iereibu
P.S- Jâtaisa savs Fight Club :D:D
Krievi piesçjâs?
Mans manuâlis
1. 18 gadi – iegâdâjies gâzes pistoli jebkurâ mednieku veikalâ un ielaid lodi kâdam.
2. Atskaldîs tevi, iespçjams otreiz vairs neaiztiks
3. Jo vairâk baidîsies, jo vairâk arî tev piesiesies
4. Nerunâ latviski, kaut vai centies krieviski kaut ko mûldçt.
5. Nedod naudu, jo redzçs, ka iedevi vienu reizi, tad arî otro reizi iedosi. Lai pâði òem, protams ja var.
6. Ja dzîvo tavâ rajonâ – neej un nesûdzies policijai, savâc normâlus dþekus un pa vienam izskaldi
7. Protams, ja tu esi sasists un vajadzîga medicîniskâ palîdzîba, nekavçjies un dodies uz slimnîcu.
8. Ja krievi tev dzenâs pakaï, skrieni un dauzies kaut vai gar dzîvojamo mâju logiem, tas sacels nelielu trobeli un viòi pamuks.
9. Ej kâdos paðaisardzîbas treniòos (bokss, utt…) tad arî varçsi cînîties kaut vai pret 2/3 cilvçkiem
10. Labâk sçdi iekð best.oo.lv un nerâdies laukâ, protams ja negribi dabot no kâda pa galvu 😀 😀 😀
muaaahhhhhhhhh
siiks dolbaks….
drunk_lizard
es esmu metaalists un es biezhi saku naawi urlam.. 😀 bet es veel nereizi neesmu sakeeries nearvienu.. 😀
tas par taam dreebem ..es ar esmu pamaniijis 😀 nike vai addidas izstraadajumi parasti staiga ar trenuskaam.. 😀
par tiem sunjiem 🙂 man pasham majas ir rotvelers un vel pie vecmuteres nu ja es kkur ietu un man kads piesietos tad vinjam paliktu dazi caurumi pakalja 🙂 jo mans suns ir dresets un klausa uz komandam.. 🙂
Aaa un Urlaam naawi
p.s. un nç, manu degunu nesalauza treniòbiksçs tçrpts jaunietis
[…] Lauzts deguna kauls katrâ ziòâ ir pietiekams iemesls, lai kâdu laiku izvairîtos no tikðanâs ar svîtrainu treniòbikðu valkâtâjiem 😀 […]
IR jau divu veidu cilvçki: 1) Nobîstas par pâri darîjumu, 2) Atriebjas kâdam citam no lîdzîgâ sociâlâ slâòa cilvçkiem vai arî ideâlâ gadîjumâ tieði tam paðam cielvçkam. Es neesmu par vardarbîbu, bet…
melnakeda
man nav jâbaidâs vai man bûs zilums utt.. 😀 Vajag sevi prast aizstaaveet!!! un pats biistamaakais ierocis esi tu pats 🙂
Un par izvairîðanos pieminot doma bija – “negribçtos satikt, lai nebûtu iemesls pârbaudît viòu diplomâtijas spçjas”
Vçl tâds zîmîgs variants: 1 apkodies urla nekad klât nesiesies, drîzâk ieraus asti pakaïâ. 2 urlas var pusaudzim atòemt mobilo… Kad urlu ir 5+, tikai tad viòi kïûst îstie varoòi… 😛
NU tas atkarîgs no vecuma, un diennakts laika 🙂
Preses relīzes