Tâk! Ir cilvçkiem kas mçdz vilkt jaunus windows XP pirâtus dçï update un tâpçc ka vienkârði gribas pârinstelçt datoru! Ar to saskâros arî es un gan jau arî visiem pârçjiem ir nâcies pârinstelçt! Nu tâ! Âtri vajadzçja to windows`u un tad arî iegâju vietçjâ latvijas trakerî www[punkts]danger[punkts]lv un novilku windowsu ar viss jaunâko updeitu ko atradu 🙂
tur sâkâs problçmas! Kad biju windows`u pârinstelçjis, internets negâja! Skatîjos ka viss itkâ ok! nu lab, izdzçsu kaut kâdas mistiskas programmas kas nâca lîdzi! nu tâ! brîdi iet kad ieslçdz datoru, tad vairs neiet! atkal sâkas lielâ domâðana! nu lab.. ieslçdzu caur safemode with networking! internets iet 😉
Beigâs izrâdâs vainîgs bija windows updates… izslçdzu.. neiet 👿 !!
Bet tomçr izrâdâs windows updates baigâs maitas un tomçr process bija, ko atradu spieþot svçto kombinâciju ctrl+alt+delete lai nokïûtu task manager`aa izslçdzu procesu, internets iet! Pârstartçju datoru, internets neiet! Atkal tas ma*ta startçjâs!!! nu lab.. vispâr izdzçsu to windowsupdates.exe un viss ok! Ðo stâstu, lai zinâtu ko darît, ja gadâs ðâda pati problçma! 🙂
Daudziem liekas, ka krievu lapas ir virusu pilnas un 75% padsmitgadnieku ienîst krievu valodu kâ tâdu. Zinu tâdus cilvçkus, tikai nesaprotu, kapçc viòiem tada attieksme,
P.S-tas ir mans un daudzu cilvçku viedoklis- krievijâ var dabût visu 🙂
es ar nesaprotu krievu valodu 🙁 bet pretenzijas pret viòu nav… ja nu vienîgi.. man pDSL un vilksies îîlgi 😉
Tu esi kko vilcis no rapidshare un filefactory? Tieði ðos failapmaiòas serverus Krievijas pirâti galvenokârt izmanto. Âtrums tur sasniedz 150-200 KB/s. Lielus failus parasti ievieto dalîto arhîvu veidâ.
Karoèe […]
Var redzçt, ka usinam nav problçmas ar krievu valodu 😀
Krieviski runâju gandrîz bez akcenta.. tik sen nav gadiijies.. 😀 Ja neskaita viena lola izjokoðanu 😀
No bithack regulâri velku ‘mçneða pakas’, katru mçnesi XP ar iekïautiem atjauninâjuiem. Nekad neesmu uzdûries uz kaut ko falðu 🙂
1. Tu velc no bithack, es no danger 😉
2. Gan jau tu nedzçs cietni, tu tikai atjauno veco PX 😉 … Bet es instelçjo uz svaiga cietâ…
ASV = izklaide
😀 Nitro… Krievija nekur nav lîderis, ja nu vienîgi nabadzîbâ!
Un tagad visiem jaasmejas? Haha..
Loading- vienâ maskavâ dzîvo vairâk cilvçku nekâ 10 Latvijâs 😀 (pârspîlçju) un visi dzîvo normâli.
Un krievi ir gudri cilvçki, lai cik liela valsts nebûtu, bet visi krievi zin cik bijuði pasaules kari utt.. 😀 Nevis kâ ASV iedzîvotâji :D:D:D
Lai arî ar krievijas warez saitçm neesmu uz Tu un tur neapgrozos, pazîstu cilvçku, kas pats personîgi ir ðâdas “gatavâs” pakas izplatîjis, viss, kas nepiecieðams ir pielikt vienu nemanâmu pielikumu kâdam gatavam failam un tad tie lietotâji, kas izmanto ðo “îpaði uzlaboto windows” paði vien ir vainîgi. Neviens Tev nevar garantçt sistçmas nekaitîgu darboðanos, ja avots ir nezinâms. Tâpçc, piemçram, legâli iegâdâtu programmu lietot ir droðâk (sâkotnçji nenâks lîdz nekâdi draòíi), jo Tev ir ko vainot, arî juridiski.
Preses relīzes