Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Par kuru politisko partiju Tu balsotu?
Iedomāsimies, ka drīz Saeimas vēlēšanas (un domājams, ka pavasarī tās arī būs). Tagad galvenais – pārvarēt krīzi, un tas lielā mērā atkarīgs no tiem, kuri nonāks pie varas.
Par kuru partiju Tu balsotu?
marr
1. Skaidrs ir viens – es nekādā gadījumā nebalsotu ne par vienu no valdošās koalīcijas partijām, tieši tām jāuzņemas atbildība par to nožēlojamo situāciju, kādā valsts patlaban atrodas.
2. Nopietni satrauc Saskaņas centra vadošā pozīcija… tas mums draud ar to, ka visi uzraksti, cenas nākotnē varētu būt papriekš 2 valodās, pēc tam – tikai vienā. Uzminiet, kurā!
3. Vismaz es patlaban neredzu reālu politisku spēku, kas varētu valsti izdabūt no dziļā ānusa…
4. Bet balsot es noteikti
Divās rindiņās, neieslīgstot diskusijās, vismaz pagaidām:
politikas zinātnieki brīnās, kāpēc tik maz cilvēku dodas balsot;
ekonomikas zinātnieki brīnās, kāpēc tik daudz cilvēku dodas balsot.
ak jā, samuraj, ļoti iespējams, ne vienmēr mans viedoklis ir akadēmiski pareizs viedoklis, vēl jo vairāk – kas vispār ir akadēmiski pareizs viedoklis, jo praktiski jebkurai teorijai var atrast piekritējus un pretiniekus. Manā izpratnē pareizs ir viens, kāda cita izpratnē cits. Civilizētā diskusijā uzvarēs tas, kas prot savu viedokli pamatot. Tāpat akadēmiska “patiesība” atšķirsies politikas ekonomistiem, finanšu ekonomistiem no klasiskiem ekonomistiem -> visbiežāk viņi viens otru nesapratīs, jo fundamentālie uzskati ir citi.
Visi tie 4, kuri nebalsos vispār, kauns par jums. Jūsu nebalsošanas rezultātā krievus ievēlēs.
Kaa naglai uz galvas
Kas ir domāts ar “Sociāldemokrāti”? Latvijas Sociāldemokrātiskā Strādnieku Partija (LSDSP), vai Sociāldemokrātiskā Partija (SDP)?
Domātas sociāldemokrātiskā novirziena partijas vispār – tātad uz abām attiecas. Diemžēl tikai 10 pozīcijas max drīkst būt aptaujā; nevarēju katru atsevišķi pieminēt.
Visi tie 4, kuri nebalsos vispār, kauns par jums. Jūsu nebalsošanas rezultātā krievus ievēlēs.
Un tad latvijai beigas. Tāpēc iesim balsot un cīnīsiemies par savu valsti (protams tad kad būs vēlēšanas)!!!
Nitro vēlēšanu rezultātus var prognozēt pēc reklāmas daudzuma, jo lielu daļu cilvēku reklāmas vienkārši uzpērk. Neattīstītā Latvijas tauta, TP jau tikai tāpēc tika iekšā, ka milijonu pārtērēja reklāmām!!!! JL nav nemaz tik slikts. Kad sāka darboties, tad ātri vien izsvieda ārā, jo kuram gan patiks, ka bezmaksas naudas dalīšanas punktam uzliek darba laiku vai vispār aizslēdz to ciet?
Ir tāds teiciens: paēdušais izsalkušo nesaprot.
Varbūt kāds uzdos jautājumu: ko stulbs zemnieks sajēdz no politikas?
Domāju, ka ne mazāk kā lauksaimniecības mehanizators Slakteris no finansēm un banku dzīves! 😀
A. Slakteris 1980. gadā pabeidza Latvijas Lauksaimniecības universitāti mehanizācijas specialitātē. Pēc augstskolas pabeigšanas sācis kā automehāniķis kolhozā Code, vēlāk kļuvis par Bauskas rajona Lauksaimniecības departamenta galveno inženieri, un arī rajonu Lauksaimniecības biroju vadītāja padomes priekšsēdētāju.
zemniekiem
Preses relīzes